Youtube Ana işinizmi yoksa ek işinizmi

• Kullanıcı anlamsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim ana işim Youtube. Sağolsun benim hayatımı tamamen değiştirdi bu site ve kazanç modeli. Eğer el işinde günde 10 saat çalışıp, günün minimum 1 saatini yolda geçirip, 6 saat uyuyup geri kalan 7 saat bana yeterde artar diyorsanız tabiki ek iş olabilir. Ama bana yetmiyor bu 7 saat. Zaten ömrü hayatım boyunca hiç bir zaman sisteme bağlı kalabilen birisi olamadım belki de bu yüzden bu konuda çok rahatım. Ancak normal çalışan bir kişi nasıl günde 10 saat çalışıyorsa, bu işe de bu disiplinde yaklaşırsa çalışması anlamsızdır...

Haftada 3.5 gun calistigim icin yt isini ek is olarak yapicam zaten yt ye yeterince vakit ayirabiliyorum cok sukur aylik 4 haneyi geciyorum bu ay maasla beraber guzel bi gelir olucak

Ek iş , öğrenciyim youtube kazançlarıyla birikim yapıp doğru yurtdışına eğitime :)

Haftada 3.5 gun calistigim icin yt isini ek is olarak yapicam zaten yt ye yeterince vakit ayirabiliyorum cok sukur aylik 4 haneyi geciyorum bu ay maasla beraber guzel bi gelir olucak

Valla üstad ben haftada 7 gün çalışana da birşey söyleyemem, hiç çalışmayanada. Çünkü bu hayatta herkesin görüş açısı farklı. Ben yazılım şirketinde iyi bir pozisyonda çalışırken bıraktım işimi, çünkü her ay 24 gün şehir dışında geçiriyordum.
Youtube olmasa ne olurdu gerçekten hiç bilmiyorum. Belki o çalışma temposuna alışıp bir daha vazgeçemeyecektim, belkide daha soft bir iş bulup sabit hayat sürecektim. Kimse yanlış anlamasın hiçkimseyi yönlendirmiyorum.

Haziran ayında Ofis tutup iş hacmimizi yükselticem. Sadece youtube olarak bakmamak gerekir, sektör çok yönlü ve kişisel donanımı en iyi kullanarak başkasına para kazandırmayı başka bir hayata bırakabilirsiniz

Bende ana işim olarak sadece bu işi yapıyorum artık . Önceden ek iş olarak yapıyordum ama artık sadece bu işe yatırım yapıp sadece bu işe yöneldim. Ev tuttum Ofis ortamı oluşturdum. Ekibi kurdum. Benim için değerli arkadaşlarımla birlikte kazanıyorum artık :)

yutubun ne yapacağı belli değil hocam ek iş olarak yap. akşamları 2-3 saat uğraşarakta yapabilirsin o paraları.

iş bulamadığımdan esas işim 1,5 yıldır

Benim ana işim Youtube. Sağolsun benim hayatımı tamamen değiştirdi bu site ve kazanç modeli. Eğer el işinde günde 10 saat çalışıp, günün minimum 1 saatini yolda geçirip, 6 saat uyuyup geri kalan 7 saat bana yeterde artar diyorsanız tabiki ek iş olabilir. Ama bana yetmiyor bu 7 saat. Zaten ömrü hayatım boyunca hiç bir zaman sisteme bağlı kalabilen birisi olamadım belki de bu yüzden bu konuda çok rahatım. Ancak normal çalışan bir kişi nasıl günde 10 saat çalışıyorsa, bu işe de bu disiplinde yaklaşırsa çalışması anlamsızdır...

sadece YT olarak özzgün mü yoksa spam mı devam ediyorsunuz...

Sadece YT düşünenler için çalışma prensipleri neler olmalı sizce?

Hiçbi işten bukadar kolay para kazanılmaz bu iş varken başka işle uğraşılmaz tabiki ana işim youtube

hedeflerimi gerçekleştirene kadar asıl işim. ondan sonra ek işim olur veya olmaz.:)

ASLA ANA İŞİM OLAMAZ YOUTUBE. 10 binde kazancamı bilsem gene olamaz. ek iş olmaya mahkum. sebepleri mi? saymakla bitmez

yaklaşık 1 senedir pek ilgilenmediğim bir iş olduğundan iş bile diyemem ama çalışmasam da kazanmaya devam ettiğim kategorilerde çalıştığım için ek iş olarak nitelendirebilirim. aslında internet üzerinde yaptığım her şey ek iş ama nedense tüm vaktimizi alıyor işte.

ben doğa aşığıyım, kendin ek kendin biç şeklinde. büyük paralara ihtiyaç yok ama olursa da iyi olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri