Yorumunuz için teşekkürler ancak özgün çalışmak çok zor gibi geliyor ya tutturmak oldukça güç. Kazancınız ne kadar ? Türkçe mi çalışıyorsunuz?
Tek kanal İngilizce günlük getirisi 7-10 TL arası
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yorumunuz için teşekkürler ancak özgün çalışmak çok zor gibi geliyor ya tutturmak oldukça güç. Kazancınız ne kadar ? Türkçe mi çalışıyorsunuz?
spamdan bitirmeye çalışırsa anında bitirir.genelde teliften patlıyor kanallar...
ellerinde spamı anlamayacak kadar teknolojinin olmadığını sanmıyorum.
o spamla izlenen videolardan da az gelir sağlamıyorlar...
özgün çalışın kafanız rahat etsin canlar
Vazgeçecek olsak ben bırakırdım
Dibe vura vura bağışıklık kazandım
Yılmak vazgeçmek kelimeleri aklıma bile gelmiyor artık
Herkes benim gibi Özgün çalışsın.
![]()
Benim için yeni başlıyor.
haci benden 1 ay araama forumdayım
arada mola vermek iyidir nede olsa bi daha ki aya büyük para geliyor
![]()
sen niche den gitmişsin spama laf ediyorsunellerinde spamı anlayacak teknoloji yok diyorsun ama 10 kanal açmıştım 10 kanlında etiketleri açıklamaları farklı bazılarında etiket hiç yoktu veya açıklama
2 gün önce bütün kanalları gözden geçirip oluşturduğum spam açıklama ve spam etiketleri toplu şekilde videolara iliştirdimsonuç? biliyonmu izlenme arttı kazanç artı ve sonra ? 10 kanalda kökten devre dışı belki hiç ellemeseydim kanalaların günlük getirisi 25 tl idi
![]()
adamlar yapmış sen ne dersen de sen bişeyi aşırı yap bak bakalım neler oluyor
ha spamı nasıl yapılır en mantıklısı biliyormusun
ben mesela hatalı davranıp 10 kanalada aynı spamı uyguladım 10 kanal filitreye takıldı herhalde
her kanala ayrı ayrı spam taktiği olabilir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.