Youtube Artık Bitti Mi

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben admin olsam boyle konu acanlari banlardim!!biz bu konuyu cok tartistik ve sonucada vadrigimizi dusunuyorum!hic bir sey olmadan boyle konular acarak bazi arkadaslarin kafasini karistirmaktan baska bir sey yapmiyorsunuz!

Bitti kardeşim demi bu işler sizde söleyin atrık bütün spamcılar valizleri alıp yola çıksınlar :p:p bizde özgüncü olcaz demi cıss youtube ee :D

Yok bence kısa vade'de bitmez kardeşim CyberTr ama her yıl sektördeki kişiler bunun konusunu açıyordur ama kısa vadeye bitmez 5-10 yıl daha ekmeği yenir bence en fazla yol değişir su gine akar durur youtube özgüncülüğe yönlendirdiği gibi spamcılara'da level atlatma çabasında Durmak yok yola devam:cool:

hahhaha özgün kanalımı açmışım 50 abonem var hızla yükseliyorum sen ne diyorsun :D:D:D ona devam mola olan diğeri

Youtube kapanmadigi surece ne spam biter nede bu is biter.

Bu isi sadece kendinzi bitirebilirsiniz.Nasilmi,pes ettiginiz an,tek bir calisma duzeni,tek bir yolda ilerleyerek gittiginizde,arastirma yapmadiginizda,denemeler yanilmalar yapmadiginizda,2-3 gun bir icerikde calisip izlenim yada kazanc gelmiyor deyip daldan dala kondugunuzda bilinki bu is sizin icin bitmistir.

Sen aciyorsun youtube'mu kapatiyor ?

Kanal isimlerini farkli yap dene bak ?
Mail adreslerini farkli sekilde ac Deene bak ?
Yukleme yaptigin ip leri degistir dene bak ?
500 video atiyorsan 50 video at dene bak ?
Kanal acip logonu bannerini butun ayarlarini yapmiyorsan,bundan sonrakilerde boyle yap dene bak ?
Kanal actiginda g+ ile 2-3 yazi yaz,1-2 video yukle dene bak ?

Yani niye kapaniyorsa onu cozmeye calis ilk,kazanmaya ,kazanca gidecek icerikleri bulmaya calisma.Once onundeki engeli,sebebini ve sonucunu bulmaya onu asmaya ugras.Astigin an bu engeli Youtube senin icin daha yeni baslamis demekdir.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri