Youtube Artık Bitti Mi

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumunuz için teşekkürler ancak özgün çalışmak çok zor gibi geliyor ya tutturmak oldukça güç. Kazancınız ne kadar ? Türkçe mi çalışıyorsunuz?

Tek kanal İngilizce günlük getirisi 7-10 TL arası :) Şimdilik idare ediyoruz, şubatda çok güze projelerim var onları yapmak istiyorum...

Herkes benim gibi Özgün çalışsın.
:D

bu işinde zorlugu bu hocam gercekten kaç kere kazanclarım gitti adsenseler valla artık umursamaz oldm her ay full adsense yeni kanal her ay accıyorum bu yönetimi ögrendim bakalım detay filan istersen atarım sistem hakkında

partnerli çalışıyorum spamcıyım şükür bitmedi hala kazanıyorum umutları kırmayalım bence

spamdan bitirmeye çalışırsa anında bitirir.genelde teliften patlıyor kanallar...
ellerinde spamı anlamayacak kadar teknolojinin olmadığını sanmıyorum.
o spamla izlenen videolardan da az gelir sağlamıyorlar...

ellerinde spamı anlayacak teknoloji yok diyorsun ama 10 kanal açmıştım 10 kanlında etiketleri açıklamaları farklı bazılarında etiket hiç yoktu veya açıklama

2 gün önce bütün kanalları gözden geçirip oluşturduğum spam açıklama ve spam etiketleri toplu şekilde videolara iliştirdim :) sonuç? biliyonmu izlenme arttı kazanç artı ve sonra ? 10 kanalda kökten devre dışı belki hiç ellemeseydim kanalaların günlük getirisi 25 tl idi :)

adamlar yapmış sen ne dersen de sen bişeyi aşırı yap bak bakalım neler oluyor

ha spamı nasıl yapılır en mantıklısı biliyormusun
ben mesela hatalı davranıp 10 kanalada aynı spamı uyguladım 10 kanal filitreye takıldı herhalde :)

her kanala ayrı ayrı spam taktiği olabilir

Benim de adsenseye bağlamadığım halde aynı hesaptaki 2 hfta önce açmış olduğum kanalların %90 ının para kazanması kapatıldı.

Fakat gerçekten o kadar uğraşıyorum ediyorum evimden çıkmayıp video yüklüyorum ve emeğimin hakkını alamamama rağmen pes etmeyeceğim. Şimdi de vds üzerinden aldığım yeni bir gmail hesabına sadece 1 kanal açıp tutan dizileri atacağım para kazanmayı da izlenim sağladıktan sonra açıp aynı gün partnerliğe başvuracağım.

Vazgeçecek olsak ben bırakırdım

Dibe vura vura bağışıklık kazandım

Yılmak vazgeçmek kelimeleri aklıma bile gelmiyor artık

Vazgeçecek olsak ben bırakırdım

Dibe vura vura bağışıklık kazandım

Yılmak vazgeçmek kelimeleri aklıma bile gelmiyor artık

Aslında senden ders almak lazım, Riskli ve Telif veren tüm kategorileri not etmişsindir bir köşeye :D ( Yumurta işi tuttu mu bu arada )

Youtube bitmez kesinlikle bitmez ama bence spam öyle yada böyle bir şekilde bitecek. Youtube bunun önüne kesinlikle geçecektir.

Başlığı görünce korktum biraz. Tam ben başlıyorum işe buda olur mu artık derken diğer arkadaşların yorumlarıyla rahatladım :) Bencede bitmez sonuçta youtube bize para kazandırmak için değil kendi kazançlarını katlamak için bizleri kullanıyor.

Youtube veya hiçbir iş bitmiyor. Biten sadece biz insanların sabrıdır.

İşteyim, telefondan yazıyorum!

haci benden 1 ay ara :D ama forumdayım :D arada mola vermek iyidir nede olsa bi daha ki aya büyük para geliyor ;)

Bitti kardeşim demi bu işler sizde söleyin atrık bütün spamcılar valizleri alıp yola çıksınlar :p:p bizde özgüncü olcaz demi cıss youtube ee :D

Yok bence kısa vade'de bitmez kardeşim CyberTr ama her yıl sektördeki kişiler bunun konusunu açıyordur ama kısa vadeye bitmez 5-10 yıl daha ekmeği yenir bence en fazla yol değişir su gine akar durur youtube özgüncülüğe yönlendirdiği gibi spamcılara'da level atlatma çabasında Durmak yok yola devam:cool:

hem spam yapmıyorum hemde çok ince eleyip sık dokuyorum, alt kanal google+ nedir bilmezdim.yükleyeceğim videoları bile aşamalı olarak deneme kanallarında bekletip öyle yüklüyordum.para kazanma bende hiç kapanmaz zannediyordum taaa ki ihtarı bile olmayan sadece bir kere dünya engeli alan video vardı anında silmiştim.o kanal sebep gösterilerek kapandı.işte o zaman dedim ki : hıhhh tamam bu iş buraya kadar :) :) bence gitgide herşey zorlaşacak :/ hissediyorum birgün maalesef youtube bitecek

ellerinde spamı anlayacak teknoloji yok diyorsun ama 10 kanal açmıştım 10 kanlında etiketleri açıklamaları farklı bazılarında etiket hiç yoktu veya açıklama

2 gün önce bütün kanalları gözden geçirip oluşturduğum spam açıklama ve spam etiketleri toplu şekilde videolara iliştirdim :) sonuç? biliyonmu izlenme arttı kazanç artı ve sonra ? 10 kanalda kökten devre dışı belki hiç ellemeseydim kanalaların günlük getirisi 25 tl idi :)

adamlar yapmış sen ne dersen de sen bişeyi aşırı yap bak bakalım neler oluyor

ha spamı nasıl yapılır en mantıklısı biliyormusun
ben mesela hatalı davranıp 10 kanalada aynı spamı uyguladım 10 kanal filitreye takıldı herhalde :)

her kanala ayrı ayrı spam taktiği olabilir
sen niche den gitmişsin spama laf ediyorsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri