Youtube Artık Bitti Mi

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CyberTR

Kayıtlı Üye
Sürekli para kazanma kapatma ve kanal kapatmalarla karşı karşıya kalıyoruz arkadaşlar bu durum çok sıklaştı artık bu işi bırakıp bırakmama arasında gelip gidiyorum açıkçası siz ne düşünüyorsunuz spam yavaş yavaş son mu buluyor eğer böyle bir durumla karşı karşıya kalmıyorsanız nasıl bir taktik uyguluyorsunuz?
Yorumlarınızı bekliyorum..

Bazıları için bitti bazıları için bitmedi 2-3 kanalla sağlam çalışanlar hala sağlam kazanıyor ama kopyayı döşeyip kazanmaya çalışanlar hala çalışıyorlar henüz kazanmış değiller(bende dahil) :D

Youtube spam'a son vermiyor sadece zorlaştırıyor kardeşim. Özgüne yönelmemizi istiyor.

Spam hiçbir yerde hiçbir zaman bitmez bitemez. Yıllardır Google site adsense içinde spamı bitirmeye çalışıyor ama mümkün değil her zaman yeni taktikler yeni teknikler gelecektir.

youtube bitiyor mu dedin ?!
3 adsense 100 kanalla son sürat devam ediyorum,tek rakibim türk hava yolları ))

Youtube kanal açmak artık anlamsızlaşıyor ben açıyorum youtube para kazanmasını kapatıyor bütün emekler boşa gitmiş oluyor. Boşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor..

spamdan bitirmeye çalışırsa anında bitirir.genelde teliften patlıyor kanallar...
ellerinde spamı anlamayacak kadar teknolojinin olmadığını sanmıyorum.
o spamla izlenen videolardan da az gelir sağlamıyorlar...

youtube bitiyor mu dedin ?!
3 adsense 100 kanalla son sürat devam ediyorum,tek rakibim türk hava yolları ))

Uyguladığınız taktiği de yazsanız çok güzel olacak hocam bizler de görmüş olalım yanlış yaptığımız bir şey varsa önlem alalım.

3 adsense 100 kanalı nasıl idare edebiliyorsunuz. benim 1 kanalım var başım dönüyor :)

Uyguladığınız taktiği de yazsanız çok güzel olacak hocam bizler de görmüş olalım yanlış yaptığımız bir şey varsa önlem alalım.

hint-rus-fransız-film dizi fragman ve spor üzerine önüme geleni deneme kanalına yapıştırır kontrol ederim,sonra ana kanalıma atarım,deneme yanılma=$$$$

Youtube kanal açmak artık anlamsızlaşıyor ben açıyorum youtube para kazanmasını kapatıyor bütün emekler boşa gitmiş oluyor. Boşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor..

Hocam sen farklı bir hat farklı bir isim farklı bir pc farklı bir tarayıcı kullan :)

Bunları yap, 1 adet sabit kanalımda yarı özgün halde tatmin edici gelirlen kazanıyorum. Ne ban geldi, telif geldi, adsense kapatılı diye bir korkum yok...

Sana tavsiyem herkesin ağzında bu kelime ÖZGÜN

Gerçekten özgün çalış ilk zamanlar videolarını kendin izlesen bile ilerleyen zamanda sıkı çalışmayla çok uçuk rakamlar kazanabilirsin. Basit bit tüyo ; oyun :)
Sadece bu kadar bil...

Hocam sen farklı bir hat farklı bir isim farklı bir pc farklı bir tarayıcı kullan :)

Bunları yap, 1 adet sabit kanalımda yarı özgün halde tatmin edici gelirlen kazanıyorum. Ne ban geldi, telif geldi, adsense kapatılı diye bir korkum yok...

Sana tavsiyem herkesin ağzında bu kelime ÖZGÜN

Gerçekten özgün çalış ilk zamanlar videolarını kendin izlesen bile ilerleyen zamanda sıkı çalışmayla çok uçuk rakamlar kazanabilirsin. Basit bit tüyo ; oyun :)
Sadece bu kadar bil...

Yorumunuz için teşekkürler ancak özgün çalışmak çok zor gibi geliyor ya tutturmak oldukça güç. Kazancınız ne kadar ? Türkçe mi çalışıyorsunuz?

kanallarımı hergün tek tek mailleriyle beraber kontrol ederim,telif geleni siler günlük 1-2 kanal yeni açarım

Büyük ihtimalle yaptığım hata bu telif gelen kanalı silmiyorum. Şimdi tüm eski kanalları silip yeniden başlasam mı yoksa yeni bir adsense mi alıp işe koyulsam.

ne yalan söyliyim bu gün bir arkadaşımla bu işle ugraşan bir arkadaşımla konuşuyordumda işi bırakabilirim kanalımın para kazanması kapandı kaç aylık emegim gitti diyordum dünde muslera hocanın asla pes etmeyin hesaplarınız kapansa bile yenisini acın pes etmeyin sonunda kazanan siz olucaksınız diye yazan bir yazısını okumuştum şu anda aralıksız video yüklüyor araştırıyor yeni hesaplar yeni tarayıcılar acıp indiriyorum durmak yok Pes etmek mi asla hocam Umarım Sizin için hayırlısı neyse o olsun bol vehayırlı kazançlar

[MENTION=3182]ShineAizen[/MENTION] benim de bırakmaya pek niyetim yok ama sürekli baştan başlamak yoruyor insanı usta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri