Youtube Asistanı Spam Bulucu - Gelişmiş

Leaderim

Kayıtlı Üye
Merhabalar, geçenlerde projenin çok daha basit halini ücretsiz olarak sunmuştum.

Gelen geri dönüşler ile beraber projeyi geliştirdim. Önceki konu silinmeyecektir. Basit hali ile bile birçok yeni başlayan kolaylık kazanacaktır.

Yeni sürüm ücretli olarak sunulacaktır. ( Güncellemeler ücretsiz )

Neler Yeni?

-Spam Kontrolü ile spam kanal bulma
-Videoda yaş kısıtlaması, dünya engeli/eşleşen var mı? Para kazanması açık mı?
-Çoklu Arama
-Popüler Videolar
-Kendimi Şanslı Hissediyorum!
-Kanal Detaylı İnceleme

-------------

Kullanım için arkadaşımla şöyle basit bi video çektik
smile.png
Üzerinde herhangi bir oynama yapmadan direk attım. Aradığınız çoğu sorunun cevabını bu videoda bulabilirsiniz
smile.png

Dünyanın en amatör videosu ile karşınızdayım :)

https://www.youtube.com/watch?v=-DapJj9osAM

-------------

Programımız neler yapıyor?

1 - Anahtar kelime ile yüzeysel veya derin video arama: Videoya ait ve videonun yüklendiği kanalın bilgilerini çeker.

Aqua : Video istatistikleri
Bordo : Kanal istatistiklerini temsil eder.
Yaş Kısıtlaması, Dünya Engeli/Eşleşen, Para Kazanması sütunları Videoya ait bilgilerdir.
Spam yüzdesi ise aktif edildiği taktirde kanala ait bilgidir.

Popüler Videoları Ara : Bu seçenek aktif hale gelirse günün popüler videoları anahtar kelime olmaksızın sonuç ekranına getirilir.

Şanslı Hissediyorum Butonu : İçerik sıkıntısı çektiğiniz zaman şansınızı deneyin!

Günün en çok aranan kelimeleri ile projeye entegre edilmiş spam kelimeler listesi karşılaştırılır. Eşleşen kelimeler arasından biri rastgele seçilerek arama kutusuna eklenir.

Yüzeysel Arama Kriterleri : Video süresi ve video eklenme tarihi seçilebilir.

Bu seçenekte eklenecek olan herhangi bir kriter sonuçların gelişini yavaşlatmaz.

Derin Arama Kriterleri :
Kanala Spam Kontrolü veya çokmu arama için kullanılır.

Spam Kontrolünün döndürdüğü değerler, tecrübelerime ve kriterlerime göre;

0-28 arası : Kullanılabilir Spam kanal olma ihtimali çok düşük ancak çok titiz çalışan spammera denk gelirsek çok ufak bi ihtimalle oran "28" çıkabilir.

28-75 arası
: Yüksek ihtimalle işimize yarayacak bir spam kanaldır. Değer yükseldikçe spam ihtimali yükselir. Çok ufak bi ihtimal özenle hazırlanmış vietnam spammerına denk gelebilirsiniz.

75-100 arası : %90 ihtimalle vietnam spam kanalıdır. %10 luk kısma denk gelirsek güzel kanal denk gelebilir. Göz ardı etmemek lazım.

Tamamen bana ait bi algoritma kullanıyorum. Lisans satın alan arkadaşlarla çok çok ucuz bi ücret karşılığı geliştirip istediği kriterleri ekleyerek güncelleyebiliriz.

Bu kısmı kullanakarak kanal bulma sıkıntımı giderdim. Sizinde işinize yarıyacağına eminim.

NOT : Sonuçların geldiği ekran (grid) Başlık ile İlk sonuç arasındaki boş satırı kullanarak filtrelenebilir ve üzerine tıklayarak büyükten küçüğü/küçükten büyüğe sıralanabilir.

Çoklu Arama : VDS'de veya AFK iken yüklü arama yapmak isteyenler için geliştirdiğim çoklu arama ekranı:

Kelimeler toplu halde "," "virgül" ile ayırılarak veya tek tek listeye eklenebilir.

2- Kanal İnceleme : Videomuzu aradıktan sonra "Video Arama" sekmesinde sağ tıklayıp Kanal ID kopyala seçeği ile kanal ID'mizi kopyalıyoruz.

Bu sekmede kanala ait bütün videoları veya istediğimiz sayıda videonun bilgilerini çekerek inceyebiliriz.

3 - Takip etmek üzere kanal ayıt etme: İster kendi kanallarınızı isterseniz diğer kanalları yakın takibe alarak istediğiniz zaman bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Kanalları herhangi bir veritabanına bağlamıyoruz. Kendi bilgisayarınızda saklıyorsunuz. Bu yüzden içeriklerinizi paylaşmış olmuyorsunuz.

4 - Bağlı kanalları getirme : Sisteme kayıt ettiğiniz kanalları takip etmenize olanak sağlar. ( Basit tasarlanmıştır, üzerinde çok ekleme yoktur. Programın amacı kanal takibi değildir. Bu yüzden ekstra yardımcı olmak adına eklenmiştir.)

5 - Mail ve Şifre oluştur : Girilen veya sisteme kayıtlı random kelimeler ile random kullanıcı adı ve şifre oluşturur ve istenirse excele kayıt eder. Üretilen dosyayı kendinize mail olarak gönderebilirsiniz.

6 - Trend kelime bulucu : Tüm dünyada veya seçilen ülkeye göre günün trend kelimelerini getirir.

7 - Yardım : Bu bölüme Api Key'i girip programı kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca deneme sürümü aldıysanız, ne kadar süreniz kaldığınıda görebilirsiniz.

Dilediğiniz kadar api girerek havuzunuzu çoğaltarak herhangi bir hata yaşamadan uzun aramalar yapabilirsiniz.

Api Havuzu : Buraya dilediğiniz kadar apiyi "virgül" "," ile ayırarak giriniz.

Havuza Ekle >>> : Bu butonla apileri listeye ekleyiniz.

Havuzdan Çıkart : Bu buton ile eklediğiniz apilerden istediğinizi silebilirsiniz.

Api Havuzunu Sıfırla : Eklemiş olduğunuz bütün apileri temizler.

Api Havuzunu Kaydet : Eklediğiniz Apileri kayıt edip, programı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Program son kullanıcı için gayet basit anlaşılır ve kullanışlıdır.

Not : Program .net Framework 4.0 ve üzerinde çalışmaktadır.

Virüs Total Sonucu

24 Nisan 2018 Güncelleme -- Saat 23:00

-------------------------------------------

1 - Lisans sunucusunda değişiklik yapıldı. Programı açamayanlar güncel halini indirerek giriş yapabilirler.

11 Şubat 2018 Güncelleme -- Saat 15:25

1 - Tasarımda değişiklik yapıldı.
2 - Videonun yayınlanma tarih aralığını seçerek arama yapılmasına olanak sağlandı. Yüzelsel Arama Kriterleri grubunda Tarih Aralığı Başlangıç ve Tarih Aralığı Bitiş değerlerini vererek yayınlanma tarihine göre spesifik arama yapabilirsiniz.
Not : "Filtresiz" bırakılırsa tarih aralığı girilebilecek.
3 - Video yayınlanma tarihi olarak son 12 saat, bugün, bu hafta gibi ek seçenekler eklendi.
4 - Sonuç ekranı sağ tıkındaki Clipboard'a al seçeneğinde aynı linkleri ve aynı kanalları alma sorunu giderildi.
5 - Sonuç ekranında görmek istemediğiniz sütunları sağ tıklayıp "Hide this column" diyerek yok edebilirsiniz.

16 Kasım 2017 Güncelleme -- Saat 13:50

1-
Sonuç ekranlarının renklendirilmesi kullanıcıya bırakıldı. Default olarak benim seçimlerim geçerli dilediğiniz gibi renklendirebilirsiniz. ( Test aşaması )

16 Kasım 2017 Güncelleme -- Saat 00:05

1-
Kanal İnceleme bölümündeki son güncellemeden kaynaklanan gridControl (Sonuç Ekranı) boyutsal sorunları düzeltildi.

13 Kasım 2017 Güncelleme -- Saat 11:36

1-
Kanal İnceleme bölümünde "User ID ile Arama" seçeneğindeki bug fixlendi. Başka kanallardan video gösterme durumu oluyordu. Artık böle bir durum söz konusu değil.

2- Son kullanıcı hatalarını önlemek adına 3 adet yeni kontrol eklendi. Fark etmeyebilirsiniz.

10 Ekim Güncelleme -- Saat 15:00

1- Username ile incelemedeki kanal ile bağlantılı olmayan videoların sonuç ekranına basılması sorunu giderildi.
2- Milyarlık izlenim sayılarının sonuç ekranına basılması sırasındaki oluşabilecek hatalar giderildi.

26 - Eylül Güncelleme -- Saat 13:33

1- Kanal İnceleme için girişler Revize edildi.
2- Username ile kanal incelemeye olanak sağlandı.
3- Kanal İncelemede Full Link girişlerindeki ufak bug çözüldü.
4- Sonuç ekranlarının sağ tık olaylarına seçili kanalları veya videoları toplu clipboard'a ( kopyalama ) alma eklendi.

20 - Eylül Güncelleme -- Saat 19:00

1- Video Arama ekranında video kayıt veya kanal kayıt seçeneği sunuldu. Önceden sadece seçili videonun kanalı kayıt ediliyordu.
2- Video Arama ve Kanal İnceleme ekranlarının sonuç ekranlarının sağ tık olayına "Seçililere Git" seçeneği eklendi. Seçili video veya kanalları toplu açmak için kullanabilirsiniz.
3- Kanal İnceleme sonuç ekranın sağ tık olayına Video Id kopyalama seçeneği eklendi.
4- Kanal İncelemede video uzunluğundan kaynaklı inceleme hataları giderildi.

15 - Eylül Güncelleme -- Saat 13:56
1- Video Arama sonuç ekranına Kanalın hangi ülkeye ait olduğu bilgisi eklendi.
2- Video Arama ve Kanal İnceleme bölümüne 44 adet kategori eklendi. Videonun-Kanalın hangi kategoriye ait olduğunu görebileceksiniz.
3- Sonuç ekranlarında hızlı seçim eklendi. (Sürükle ve devam et seçiceğin yere kadar)

13 - Eylül Güncelleme -- Saat 00:22

1- Kaldığı yerden başlama algoritması test aşamasından çıktı, sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Artık herhangi bir durumdan hata alırsanız program ortamı hazırlayıp kaldığı yerden devam edecektir.(Api key bitme durumu dışında)
2- Çoklu aramada harmanlanan sonuçların video uzunluğunun 0sn çıkma sorunu giderildi.
3- Bazı kelimelerde harmanlanan sonuçlarda yaşanan sıkıntılar giderildi.

Not : Kaldığı yerden başlama algoritması beni çok güzel oldu. Umarım sizin de hoşunuza gider :)

12 - Eylül Güncelleme -- Saat 10:39

1- Harmanlama seçeneğinde video uzunluğunun "0" çıkması sorunu düzeltildi.
2- '#' işaretinden kaynaklanan aramayı durdurma sorunu çözüldü.(arama takılı kalıyordu)
3- Kelime hatasından sonra kelimeyi atlama sorunu düzeltildi.

Not : '#' gibi aramayı durduran karakterlere rastlarsanız lütfen benimle iletişime geçiniz :)

8 - Eylül Güncelleme -- Saat 14:14

1- Sonuç ekranına "Kanal Açılış Tarihi" eklendi.
2- Kanal Açılış Tarihine göre filtreleme mümkün kılındı.

6 Eylül Güncelleme -- Saat 15:56

1- Tekli aramada "Önerilenlerle Harmanla" düzeltildi.
2- Youtube'un string format değişikliğinden kaynaklı ufak hatalar giderildi.
3- Son kullanıcı hatalarının bir kısmı giderildi, kontrol eklendi.

Önemli Not : Arama esnasında Framework hatası alırsanız önemsemeden "DEVAM"ı tıklayınız. Lakin siz devam demeseniz bile program aramaya devam edecektir. Ancak "Kapat" derseniz program kapatılacaktır.

Zamanla bu tarz çok nadir karşılaştığımız framework hataları son bulacaktır.

5 Eylül Güncelleme -- Saat 19:43 -- v1.13
Beklenen, düşlenen :P güncelleme geldi! Artık istediğiniz taktirde sonuçlarınız gelen sonuçlardaki her bir video için önerilenlerinden bir video ile harmanlanacak.

Derin Arama Kriterleri >> "Önerilenlerle Harmanla" kutusu:

Bu yenilik bana ne yarar sağlayacak?

-Daha fazla yararlı sonuç.
-Beklenmedik işe yarar içerik kazanımı.

--------------------

-Ekstra olarak İnternet kesilmesi vb sorunlarda aramanın kaldığı yerden devam etmesine olanak sağlandı. (Test Aşamasında)

4 Eylül Güncelleme -- Saat 13:35

1- Tek sayfa sonucu olan spesifik kelimelerde çoklu veya tekli arama yaparken takılma sorunu giderildi.
Örnek : "DenemBirKiÜçDört" gibi bi içerik arıyorsunuz ancak google size 6 sonuç döndürüyor siz 3 sayfa sonuç istiyorsunuz. Bu şekilde program yeni sayfa gelene kadar bekliyordu.
2- Yüklü kelime girişlerinde (1-5k) Api havuzunda api biterse sonuçlara ulaşamama sorunu çözüldü.
3- Loglara çoklu arama esnasında kaçıncı kelimede olduğunuz bilgisi eklendi.
4- ProgressBardaki hata giderildi.

2 Eylül Güncelleme -- Saat 16:08

1- Çoklu kanal inceleme aktif!
2- Kanalları ister full link ister sadece ID girerek inceleyebilirsiniz. ( Seçim yapmak şartı ile )
3- Bazı ekranlardaki kaymalar düzeltidi.(görüntü düzenlemesi)

Not : Lütfen Kanal İnceleme bölümündeki girişleri seçtiğiniz gibi yapınız. Aksi taktirde Api Key hatası alacaksınızdır. Hayırlı kazançlar.

2 Eylül Güncelleme -- Saat 03:07 || V1.1'e geçiş.

1- Son kullanıcı kontrolleri düzenlendi.
2- Yeni lisanslama yöntemine geçildi.

31 Ağustos Güncelleme -- Saat 21:45

1- Proje alt yapısı değiştirildi. Artık MultiThreading çalışıyoruz.
Bu sayede;
-Aramayı istediğiniz zaman sonlandırabileceksiniz.
-Arama esnasında sonuç ekranını filtreleyebileceksiniz.
-Arama esnasında istediğiniz gibi simge durumuna alıp tekrar öne çekebileceksiniz.
2- Sonuç ekranına sonuçlar zaman kazanmak adına kısım kısım eklenecektir.(Spam kontrolünde tek tek)
3- Video arama ekranına log ekranı eklendi.
4- Sonuç ekranında ve Kanal inceleme ekranında kanal id kopyalamayı full veya sadece id olarak seçebiliyorsunuz.
5- Sonuç ekranına sağ tık yapıldığı zaman odaklanılan satırı ister full-link isterseniz sadece id olarak kopyalayabilirsiniz.
6- Kanal incelemede seçili videoları kayıt ederken, Video arama ekranındaki seçili kanalları kayıt etme hatası düzeltildi.
7- Kanal kayıt ederken fark etmden aynı kanalı 2 kere kayıt etmeniz engellendi.

Not : Api sorunu olmasa bile Aramayı durdurduğumuz zaman "Api Havuzunda Api bitti" hatası alınıyor. Bu konu yarın çözülecektir. Yeni arama yaptığınızda bir sorun olmayacaktır. Aramayı durduğunuz zaman veya gerçekten apiniz kullanım dışı kaldığı zaman bu hata ile karşılaşırsınız.

31 Ağustos Güncelleme -- Saat 03:09

1- Son kullanıcı için bir takım kontroller eklendi.
2- DevExpress Trial Splash Screen kaldırıldı.
3- FilterEditor kullanıcıya sunuldu. Çok çeşitli sonuç ekranı filtreleme.
4- Çoklu aramada, çoklu kelimele girişi isteğe göre virgül ile veya satır satır olarak 2'ye ayrıldı.
5- Fazladan api atlama hatası giderildi. Api key havuzu hızlı bitip program kapanmayacaktır.
6- Api havuzuna çoklu api girişi isteğe göre virgül ile veya satır satır olarak 2'ye ayrıldı.

30 Ağustos Güncelleme

Api havuzu güncellemesi eklenmiştir.

Dilediğiniz kadar api girerek havuzunuzu çoğaltarak herhangi bir hata yaşamadan uzun aramalar yapabilirsiniz.

Önemli NOT : Lütfen stabil kullandığınız exe'yi güncelleme yapmadan önce yedeklemeyi unutmayın. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Lisanslı kullanıcılar, programın güncel sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Referanslar

Program alındı. Programın hakkı çok daha fazlası. Zaten yarım saat üşenmeden anlatım yaptı arkadaş. Israrla tavsiye ederim.
1 adet lisans alınmıştır teşekkürler proğram gayet güzel :)
programdan aldım gayet hızlı. tşk.
Ben bu forumda arkadaş kadar saygılı ve ilgili bir kişi görmedim.
Yarım saat kendisi tanıtım yapdı sağolsun.
Bota gelince kendisi denediği ve bu olmalı dediği herseyi eklemiş size sadece ufuk çizgisini çizmek kalmış .
İhtiyacım olan bir yazılımdı, lisans aldım. Arkadaş skypedan yazdığınız an ilgileniyor, ihtiyacı olanların almasını tavsiye ederim :) bol kazançlar
valla dürüst olayım, arkadaşı daha önceden tanımıyordum ama çok ilgili kendisi.. ben 1 tane lisans almayı düşünürken 2 adet aldım kendisinden :) yazılım beklediğimden çok daha iyi, elinize sağlık.
Program alındı. Aladığım arkadaş gerçekten ilgili kıymetli zamanında ayırdı ve en ince ayrıntısına kadar anlatımını yaptı. Tereddüt etmeden alabilceğiniz bir program.
bir kaç saattir kullanmaya başladım ama işimi çok kolaylaştıracak gibi duruyor. arkadaşım da sağ olsun en ince detayına kadar anlattı ve hataları anında giderdi. isteklerimi de 2-3 güne kadar ekleyeceğinin sözünü verdi.
Program alındı. Arkadaş gerçekten ilgili birisi programı ayrıntısına kadar da anlatımını yaptı.Tavsiye ederim düşünenlere. Programı son haliyle detaylı inceleme fırsatım oldu. Kaynak bulma açısından gerçekten iyi.Böyle güzel iş çıkaran insanları görmek güzel.
Programı aldım,
Gayet güzel ve kullanışlı bir program olmuş.
Ellerine sağlık verilen her kuruşun hakkını veriyorsun ilerde 1 lisans daha almayı düşünüyorum
Programı dün denedim ve gerçekten de çok faydalı buldum. Bugün de Full Sürümünü satın aldım. Tavsiye ederim.

Mail : [email protected]

Programın full lisans ücreti 60TL dir.

NOT : LİSANS TAŞIMA İŞLEMİ SUİSTİMAL EDİLMEDİĞİ SÜRECE SINIRLI SAYIDA MEVCUTTUR.

Teşekkürler,

İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Konuyu detaylıca inceliyordum, ref isteyenler sanırım direk okumadan atlıyor :D skypedan yazdım hocam görüşelim

mümkünse eğer bende yarın için bir deneme sürümü alabilir miyim hoşuma giderse full lisans almayı düşünüyorum

Değerler doğru ve güncelleme daimi olacaksa süper proje. Tebrikler.

Site üzerinden 3, skype üzerinden 3 kişiye referans için 1 günlük deneme sürümü gönderilmiştir.

Değerler doğru ve güncelleme daimi olacaksa süper proje. Tebrikler.

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Projenin arkasında duracağım. Sunulan halinde oluşan hataların güncellemeleri ücretsiz, kişiye özel güncellemeler ekstra ücretle yapılacaktır.

ref veya demo varsa bende alabilirim, birde fiyat nekadar olucak

Maalesef referans bitti, skypedan eklerseniz dilediğiniz soruları cevaplarım. Fiyat sınırsız Lisans bu hafta için 40 TL.

Son düzenleme:
Api havuzu yapsaydiniz cok daha guzel olurdu hocam yaptigim aramalarda api sinirina takiliyorum

Api havuzu yapsaydiniz cok daha guzel olurdu hocam yaptigim aramalarda api sinirina takiliyorum

Edit : Fikrimi değiştirdim bahsettiğiniz şey önemli birşey o yüzden programa kalıcı olarak ekliyeceğim. Bugün çok yorgunum. Yarın güncellemiş olurum, iyi çalışmalar.

Son düzenleme:
programı biraz inceledim fazlasıyla özellik var yarın test edicem inş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri