Youtube Asistanı Spam Bulucu - Gelişmiş

Ben bu forumda arkadaş kadar saygılı ve ilgili bir kişi görmedim.
Yarım saat kendisi tanıtım yapdı sağolsun.
Bota gelince kendisi denediği ve bu olmalı dediği herseyi eklemiş size sadece ufuk çizgisini çizmek kalmış .

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, bol kazançlar :)

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:07 ----------

Porgrama belirttiğimiz kelime youtube arama kısmındaki sonuçları mı bize listeliyor. Leaderim
thnx Evet :)

Son düzenleme:
Yeni haftaya giriş ile birlikte bundan sonra alacaklar için Lisans Ücretimiz 60TL olarak değişmiştir. Fiyat tektir. Lütfen indirim istemeyiniz.

-------------------------------------------
4 Eylül Güncelleme -- Saat 13:35

1- Tek sayfa sonucu olan spesifik kelimelerde çoklu veya tekli arama yaparken takılma sorunu giderildi.
Örnek : "DenemBirKiÜçDört" gibi bi içerik arıyorsunuz ancak google size 6 sonuç döndürüyor siz 3 sayfa sonuç istiyorsunuz. Bu şekilde program yeni sayfa gelene kadar bekliyordu.
2- Yüklü kelime girişlerinde (1-5k) Api havuzunda api biterse sonuçlara ulaşamama sorunu çözüldü.
3- Loglara çoklu arama esnasında kaçıncı kelimede olduğunuz bilgisi eklendi.
4- ProgressBardaki hata giderildi.

Güncel exe dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:
konuya eklediğiniz anlatımın bir bölümünü okudum işime yarayacak bir yazılıma benziyor, yarın tekrar tamamen okuyup satın alma işini değerlendiricem elinize sağlık.

Yalnız gözüme çarpan eksi yön olarak neden lisans taşıma işlemi yapılamıyor hocam? Ben artık sunucuda değilde kendi bilgisayarımdan analiz yapmak istesem sunucuya kurduğum yazılımı artık unutmam ve yeni lisans almam gerekicek :) Onuda geçtim benim gibi unutkan arkadaşların yazılımı sunucuda unutup sunucuyu kapattırdığını var sayarsak vay halimize :) Benzer spammer yazılımlarında genelde lisans taşıma mümkün olabilmekte.

konuya eklediğiniz anlatımın bir bölümünü okudum işime yarayacak bir yazılıma benziyor, yarın tekrar tamamen okuyup satın alma işini değerlendiricem elinize sağlık.

Yalnız gözüme çarpan eksi yön olarak neden lisans taşıma işlemi yapılamıyor hocam? Ben artık sunucuda değilde kendi bilgisayarımdan analiz yapmak istesem sunucuya kurduğum yazılımı artık unutmam ve yeni lisans almam gerekicek :) Onuda geçtim benim gibi unutkan arkadaşların yazılımı sunucuda unutup sunucuyu kapattırdığını var sayarsak vay halimize :) Benzer spammer yazılımlarında genelde lisans taşıma mümkün olabilmekte.

Eski lisanslama algoritmamızda mevcut değildi konuyu düzenlemeyi unutmuşum şuanda lisans taşıma suistimal edilmediği sürece mevcuttur.

İyi çalışmalar dilerim.

İhtiyacım olan bir yazılımdı, lisans aldım. Arkadaş skypedan yazdığınız an ilgileniyor, ihtiyacı olanların almasını tavsiye ederim :) bol kazançlar

5 Eylül Güncelleme -- Saat 19:43 -- v1.13

Beklenen, düşlenen :P güncelleme geldi! Artık istediğiniz taktirde sonuçlarınız gelen sonuçlardaki her bir video için önerilenlerinden bir video ile harmanlanacak.

Derin Arama Kriterleri >> "Önerilenlerle Harmanla" kutusu:

Bu yenilik bana ne yarar sağlayacak?

-Daha fazla yararlı sonuç.
-Beklenmedik işe yarar içerik kazanımı.

--------------------

-Ekstra olarak İnternet kesilmesi vb sorunlarda aramanın kaldığı yerden devam etmesine olanak sağlandı. (Test Aşamasında)

-----------------------------------------------

NOT : Lütfen aktif kullandığınız exe dosyasını yedekleyiniz. Yeni güncellemeler stabil olmayabilir.

Hasta olduğum için çok fazla test etme imkanım olmadı. Bu yeniliği biran önce sizlerle buluşturmak istediğim için ufak hatalar ile karşılaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

Edit : Tekli aramada "Önerilenlerle Harmanla" düzeltildi. Dosya linkte güncellendi.

Son düzenleme:
valla dürüst olayım, arkadaşı daha önceden tanımıyordum ama çok ilgili kendisi.. ben 1 tane lisans almayı düşünürken 2 adet aldım kendisinden :) yazılım beklediğimden çok daha iyi, elinize sağlık.

6 Eylül Güncelleme -- Saat 15:56

1- Tekli aramada "Önerilenlerle Harmanla" düzeltildi.
2- Youtube'un string format değişikliğinden kaynaklı ufak hatalar giderildi.
3- Son kullanıcı hatalarının bir kısmı giderildi, kontrol eklendi.

Önemli Not : Arama esnasında Framework hatası alırsanız önemsemeden "DEVAM"ı tıklayınız. Lakin siz devam demeseniz bile program aramaya devam edecektir. Ancak "Kapat" derseniz program kapatılacaktır.

Zamanla bu tarz çok nadir karşılaştığımız framework hataları son bulacaktır.

İyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:
bir kaç saattir kullanmaya başladım ama işimi çok kolaylaştıracak gibi duruyor. arkadaşım da sağ olsun en ince detayına kadar anlattı ve hataları anında giderdi. isteklerimi de 2-3 güne kadar ekleyeceğinin sözünü verdi.

Program alındı. Aladığım arkadaş gerçekten ilgili kıymetli zamanında ayırdı ve en ince ayrıntısına kadar anlatımını yaptı. Tereddüt etmeden alabilceğiniz bir program.

bir kaç saattir kullanmaya başladım ama işimi çok kolaylaştıracak gibi duruyor. arkadaşım da sağ olsun en ince detayına kadar anlattı ve hataları anında giderdi. isteklerimi de 2-3 güne kadar ekleyeceğinin sözünü verdi.

Program alındı. Aladığım arkadaş gerçekten ilgili kıymetli zamanında ayırdı ve en ince ayrıntısına kadar anlatımını yaptı. Tereddüt etmeden alabilceğiniz bir program.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

8 - Eylül Güncelleme -- Saat 14:14

1- Sonuç ekranına "Kanal Açılış Tarihi" eklendi.
2- Kanal Açılış Tarihine göre filtreleme mümkün kılındı.

Örnek Filtreleme aşağıdadır. ( 14.09.2014 tarihiden sonraki kanalları getirir )

İyi çalışmalar dilerim.

Klavyem bozulduğu için güncellemeleri klavyemin gelişiyle beraber aktif hale getireceğim. İyi çalışmalar :)

Program alındı. Arkadaş gerçekten ilgili birisi programı ayrıntısına kadar da anlatımını yaptı.Tavsiye ederim düşünenlere.

Program alındı. Arkadaş gerçekten ilgili birisi programı ayrıntısına kadar da anlatımını yaptı.Tavsiye ederim düşünenlere.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)

12 - Eylül Güncelleme -- Saat 10:39

1- Harmanlama seçeneğinde video uzunluğunun "0" çıkması sorunu düzeltildi.
2- '#' işaretinden kaynaklanan aramayı durdurma sorunu çözüldü.(arama takılı kalıyordu)
3- Kelime hatasından sonra kelimeyi atlama sorunu düzeltildi.

Not : '#' gibi aramayı durduran karakterlere rastlarsanız lütfen benimle iletişime geçiniz :)

İyi çalışmalar dilerim.

13 - Eylül Güncelleme -- Saat 00:22

1- Kaldığı yerden başlama algoritması test aşamasından çıktı, sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Artık herhangi bir durumdan hata alırsanız program ortamı hazırlayıp kaldığı yerden devam edecektir.(Api key bitme durumu dışında)
2- Çoklu aramada harmanlanan sonuçların video uzunluğunun 0sn çıkma sorunu giderildi.
3- Bazı kelimelerde harmanlanan sonuçlarda yaşanan sıkıntılar giderildi.

Not : Kaldığı yerden başlama algoritması çok güzel oldu. Umarım sizin de hoşunuza gider :)

İyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri