Youtube Asistanı Spam Bulucu - Gelişmiş

-------------------------------------------
15 - Eylül Güncelleme -- Saat 13:56

1- Video Arama sonuç ekranına Kanalın hangi ülkeye ait olduğu bilgisi eklendi.
2- Video Arama ve Kanal İnceleme bölümüne 44 adet kategori eklendi. Videonun-Kanalın hangi kategoriye ait olduğunu görebileceksiniz.
3- Sonuç ekranlarında hızlı seçim eklendi. (Sürükle ve devam et seçiceğin yere kadar)

Güncellemeye ait ekran görüntüleri ve çoklu seçim gifi aşağıdadır.

Çoklu Seçim

Kategori - Ülke

Güncel exe dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:
Güncel olarak 24 lisanslı kullanıcı ile devam ediyoruz. Herhangi bi önerisi olan var mı veya şu gelse iyi olur dediğiniz bisey?

Programı aldım,
Gayet güzel ve kullanışlı bir program olmuş.

20 - Eylül Güncelleme -- Saat 19:00

1-
Video Arama ekranında video kayıt veya kanal kayıt seçeneği sunuldu. Önceden sadece seçili videonun kanalı kayıt ediliyordu.

2- Video Arama ve Kanal İnceleme ekranlarının sonuç ekranlarının sağ tık olayına "Seçililere Git" seçeneği eklendi. Seçili video veya kanalları toplu açmak için kullanabilirsiniz.

3- Kanal İnceleme sonuç ekranın sağ tık olayına Video Id kopyalama seçeneği eklendi.
4- Kanal İncelemede video uzunluğundan kaynaklı inceleme hataları giderildi.

İyi çalışmalar dilerim.

son güncellemeyi test ettim. beklediğim özelliği getirdiğin için çok teşekkür ediyorum hocam. işe yararlılığı çok yüksek program oldu ve kullanmaya başladığımdan beri kaynak araştırma işim çok kolaylaştı. hayırlı işler olsun :)

son güncellemeyi test ettim. beklediğim özelliği getirdiğin için çok teşekkür ediyorum hocam. işe yararlılığı çok yüksek program oldu ve kullanmaya başladığımdan beri kaynak araştırma işim çok kolaylaştı. hayırlı işler olsun :)

Ne demek hocam :) Tekrar söylüyorum, programı amacından saptırmayacak ve 2.0 versiyonu için eklemeyi düşünmediğim bi özellik olursa ve birinizin işini kolaylaştırırken diğerine negatif etki göstermeyeceğini düşünürsem isteklerinizi tek tek getiriyorum. Herkes için geçerli bu :)

Versiyon 2.0'da yeni sürprizler olacak :)

Kullanım için arkadaşımla şöyle basit bi video çektik :) Üzerinde herhangi bir oynama yapmadan direk attım. Aradığınız çoğu sorunun cevabını bu videoda bulabilirsiniz :)

Dünyanın en amatör videosu ile karşınızdayım :)

https://www.youtube.com/watch?v=-DapJj9osAM

KULLANIM ÖNCESİ
Programı kullanmaya başlamadan yapmam gereken birşey var mı?

VİDEO ARAMA
1.1- SE01EP01 anahtar kelimesiyle arama yapmak istiyorum. Basit bir aramayı nasıl yaparım?
1.2- Yüzeysel Arama Kriterleri nelerdir?
1.3- Filtreleme işlemlerini nasıl gerçekleştirebilirim?
1.4- İstediğim videoları veya kanalları daha sonra tekrar incelemek için kayıt edebilir miyim?
1.5- Çoklu arama yapmak istiyorum, 1den fazla kelimem var ne yapacağım?
1.6- Önerilenlerle harmanlayı açıklar mısın?
1.7- Gelelim şu çok övdüğün spam kontrolüne, biraz bahseder misin?
1.8- Sonuç ekranına sağ tıkladığımda da bişeyler görüyorum onlarıda hızlıca bi açıklar mısın?
1.9- Kendimi şanslı hissediyorum butonu görüyorum o tam olarak ne peki?

KANAL İNCELEME
2.1- Peki ben bi videoya baktım o videonun olduğu kanal hoşuma gitti videolarını incelemek
istiyorum ne önerirsin?
2.2- Toplu kanal inceleyebilir miyim?
2.3- Burada da kayıt işlemleri mevcut değil mi?

BAĞLI KANALLARIM
3.1- Kanalı takibe almak istiyorum arada bi gireyim toplam izlenimi kaç olmuş, video sayısı kaç
olmuş göreyim, mümkün mü?

TREND KELİME BULUCU
4.1- Keşke bugünün trend kelimelerinide görebilsem belki içerik yakalarım :)

Ellerine sağlık verilen her kuruşun hakkını veriyorsun ilerde 1 lisans daha almayı düşünüyorum

programı inceleme fırsatım oldu da beğendim. ama biraz daha da geliştirilrse daha güzel olacak.. ilk aklıma gelen user id ye göre aramada problem var sanırım. yeni güncellemeye yetiştirirseniz sevinirim hocam :)

Demo'sunu Kullanma Fırsatımız olursa denemek isterim daha sonra lisans alabilriim teşekkürler.

ve kore ve japon tarzı anime bulucu özelliği varmı :)

programı inceleme fırsatım oldu da beğendim. ama biraz daha da geliştirilrse daha güzel olacak.. ilk aklıma gelen user id ye göre aramada problem var sanırım. yeni güncellemeye yetiştirirseniz sevinirim hocam :)

Teşekkürler hocam. Gün içerisinde güncelleme geçeceğim:)

Demo'sunu Kullanma Fırsatımız olursa denemek isterim daha sonra lisans alabilriim teşekkürler.

ve kore ve japon tarzı anime bulucu özelliği varmı :)

Skypetan eklerseniz yardımcı olurum hocam:)

26 - Eylül Güncelleme -- Saat 13:33

1- Kanal İnceleme için girişler Revize edildi.
2- Username ile kanal incelemeye olanak sağlandı.
3- Kanal İncelemede Full Link girişlerindeki ufak bug çözüldü.
4- Sonuç ekranlarının sağ tık olaylarına seçili kanalları veya videoları toplu clipboard'a ( kopyalama ) alma eklendi.

Sayın kullanıcılarımız artık Kanal İncelemeye Link-Id-Username giriş ayarları aşağıdaki gibi.

Channel ID Giriş seçiliyse yapılabilecek giriş şekilleri aşağıdadır.

1- https://www.youtube.com/channel/UCG0HA4uyuuzPzeq_US_ywVg
2- UCG0HA4uyuuzPzeq_US_ywVg

User Giriş seçiliyse yapılabilecek giriş şekilleri aşağıdadır.

1- https://www.youtube.com/user/newdaynewgame
2- newdaynewgame

Not : Lütfen seçtiğiniz tip giriş yapınız yoksa hata ile karşılaşacaksınızdır.

İyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri