Youtube Asistanı Spam Bulucu - Gelişmiş

Api havuzu güncellemesi eklenmiştir.

Dilediğiniz kadar api girerek havuzunuzu çoğaltarak herhangi bir hata yaşamadan uzun aramalar yapabilirsiniz.

Api Havuzu : Buraya dilediğiniz kadar apiyi "virgül" "," ile ayırarak giriniz.

Havuza Ekle >>> : Bu butonla apileri listeye ekleyiniz.

Havuzdan Çıkart : Bu buton ile eklediğiniz apilerden istediğinizi silebilirsiniz.

Api Havuzunu Sıfırla : Eklemiş olduğunuz bütün apileri temizler.

Api Havuzunu Kaydet : Eklediğiniz Apileri kayıt edip, programı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
ref varsa memnun olurum
sağlıklı olursa 10 sunucu için özel fiyat istiyorum 1er yıllık

Program alındı. Programın hakkı çok daha fazlası. Zaten yarım saat üşenmeden anlatım yaptı arkadaş. Israrla tavsiye ederim.

Gececi arkadaşlar için güncelleme atıldı.

-------------------------------------------
31 Ağustos Güncelleme -- Saat 03:09

1- Son kullanıcı için bir takım kontroller eklendi.
2- DevExpress Trial Splash Screen kaldırıldı.
3- FilterEditor kullanıcıya sunuldu. Çok çeşitli sonuç ekranı filtreleme.
4- Çoklu aramada, çoklu kelimele girişi isteğe göre virgül ile veya satır satır olarak 2'ye ayrıldı.
5- Fazladan api atlama hatası giderildi. Api key havuzu hızlı bitip program kapanmayacaktır.
6- Api havuzuna çoklu api girişi isteğe göre virgül ile veya satır satır olarak 2'ye ayrıldı.

Güncellemeyi buradan indirebilirsiniz.

Not : Programın son kullanıcı için stabil hale gelmesi aşamasında geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Porgrama belirttiğimiz kelime youtube arama kısmındaki sonuçları mı bize listeliyor. Leaderim

Son düzenleme:
hocam bir tanıtım videosu çekebilir misiniz? Hayırlı satışlar.

ref verin demiyorum, programin demo versiyonu yokmu ?

aynen katılıyorum.öncelikle alıcı degilim,şuan ilgimi çeken bi program degil benim yani,ilerde belki...fakat butür programların,botların filan 24 saatlik bi deneme/demo versiyonu olması hem alıcılara hem satıcılara iyi oluyor.sırf denemek için full lisans almak herkese mantıklı gelmiyor çünkü :)

Alınan geri dönüşler doğrultusunda yeni alt yapıya geçildi. Multithreadingde stabil bir ortam yakalayana kadar, güncel exelerinizi yedeklemenizi rica ediyorum.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

31 Ağustos Güncelleme -- Saat 21:45

1- Proje alt yapısı değiştirildi. Artık MultiThreading çalışıyoruz.
Bu sayede;
-Aramayı istediğiniz zaman sonlandırabileceksiniz.
-Arama esnasında sonuç ekranını filtreleyebileceksiniz.
-Arama esnasında istediğiniz gibi simge durumuna alıp tekrar öne çekebileceksiniz.
Not : Şu anda sadece Video Arama ekranında MultiThreading çalışıyor. Testler ve geri dönüşler sonrası Kanal İnceleme'de bu altyapıya geçiş yapacaktır.

2- Sonuç ekranına sonuçlar zaman kazanmak adına kısım kısım eklenecektir.(Spam kontrolünde tek tek)
3- Video arama ekranına log ekranı eklendi.
4- Sonuç ekranında ve Kanal inceleme ekranında kanal id kopyalamayı full veya sadece id olarak seçebiliyorsunuz.
5- Sonuç ekranına sağ tık yapıldığı zaman odaklanılan satırı ister full-link isterseniz sadece id olarak kopyalayabilirsiniz.
6- Kanal incelemede seçili videoları kayıt ederken, Video arama ekranındaki seçili kanalları kayıt etme hatası düzeltildi.
7- Kanal kayıt ederken fark etmden aynı kanalı 2 kere kayıt etmeniz engellendi.

Not : Api sorunu olmasa bile Aramayı durdurduğumuz zaman "Api Havuzunda Api bitti" hatası alınıyor. Bu konu yarın çözülecektir. Yeni arama yaptığınızda bir sorun olmayacaktır. Aramayı durduğunuz zaman veya gerçekten apiniz kullanım dışı kaldığı zaman bu hata ile karşılaşırsınız.

------------------------------------------

Son düzenleme:
V1.1 ile yeni lisanslama yöntemine geçildi. Eğer mevcut lisansınız çalışmazsa bana ulaşarak yeni lisansınızı isteyiniz.

Bu tür bir durumda yeni anahtarınızı almadan programı kullanmıyacağınız için önceki sürümü silmeyiniz. Yeni anahtarınızı size iletene kadar lütfen eski sürümü kullanmaya devam ediniz.

Eski lisans anahtarınız çalışmazsa yeni lisansınızı skype yoluyla talep edebilirsiniz.

2 Eylül Güncelleme -- Saat 03:07 || V1.1'e geçiş.

1- Son kullanıcı kontrolleri düzenlendi.
2- Yeni lisanslama yöntemine geçildi.

Son düzenleme:
2 Eylül Güncelleme -- Saat 16:08

1- Çoklu kanal inceleme aktif!
2- Kanalları ister full link ister sadece ID girerek inceleyebilirsiniz. ( Seçim yapmak şartı ile )
3- Bazı ekranlardaki kaymalar düzeltidi.(görüntü düzenlemesi)

Not : Lütfen Kanal İnceleme bölümündeki girişleri seçtiğiniz gibi yapınız. Aksi taktirde Api Key hatası alacaksınızdır. Hayırlı kazançlar.

Güncelleme dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben bu forumda arkadaş kadar saygılı ve ilgili bir kişi görmedim.
Yarım saat kendisi tanıtım yapdı sağolsun.
Bota gelince kendisi denediği ve bu olmalı dediği herseyi eklemiş size sadece ufuk çizgisini çizmek kalmış .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri