Youtube Aylık Gelirleriniz Ne Kadar?

gençlere şevk gelsin :p
p9lsl.png

Hayatim gözlerimin önünden gecti :D

Dizi işine girmeyin kesinlikle kanalınızda 3.taraf eşleşmeli video bile bulundurmayın .

Eğer sadece youtube la uğraşacaksanız.

Çok fazla kanalınız olsun .
En az 2 3 adsenseniz olsun.
Kanallarınızı hergün tek tek kontrol edin.
Çok sistemli planlı çalışın .
Neyi nasıl yükleyeceğinizi bilmeniz gerekli.

Aynen hocam çok dikkatli planlı çalışacağım telif vermeten kategorilere yöneleceğim normal işte çalışır gibi disiplinli aksatmadan çalışacağım.

Dediğiniz gibi yaparsanız başarılı olma olasılığınız yüksek .

Tabi ki bu iş çok riskli ben bu ay bin dolar beklerken para kazanmaya kapanan kanalım sebebiyle 200 dolar aldım.

Eğer evli çocuğunuz varsa kira ödüyor iseniz kesinlikle sigortalı bi iş bakın derim ama diğer şartlarda sadece youtube a odaklanmanızı anlayabilirim .

Resimdeki kazanç gerçek olamaz !!!! Üstelik Hiç Olamaz ! ßurası Çocuk Bahçesi Değil ! Lütfen Kimse kimseyi kandırmasın !
O kazancı almak rapor dengesizliğine yol açar yani Kazanç AdSense Kazanç Raporları Bir merdiven gibidir.
Bu kazancı almak için daha önceki kazanca yakın bir benzer bir raporlama gerek.

p9lsl.png

En altta "Amount in payment currency TRY TRY84.460.05

En altta "Amount in payment currency TRY TRY84.460.05

Kırmızaya dikkat :)

Yöneticilere sesleniyorum.Artık böyle boş adamları şu forumda tutmayın Allah rızası için ya.İyice çocuk bahçesine döndü burası.1 yapıldıı 2 yapıldı gülündü geçildi.Bundan sonrası kabak tadı vermeye başladı...

p9lsl.png

youtube ilk çıktıgında harcıyordum 4 ay kadar harcadım zaman falan harcamıyorum artık adsenseye bakıyorum sadece tek kişi kanal sayısını bilmiyorum :D bi ara hepsini toparlayacağım bir dosyada :D
1- güncel video boş iş sayfanız falan yoksa face de popoyu yırtmaya gerek yok
2- toplu upload sistemleri boş iş
3- tbm çalışması vs. boş iş iddaa edene anında kapak yapılır :p
4- paylaşılan her türlü taktik boş iş
5- mühim olan kendi taktiğinizi bulmak orijinal fikirler ile yürümek para kazanan adam taktiğini vermez neden versin aynı taktik ile onlarca kişi kasınca bi halta yaramıyor
cümleten bol kazançlar

arkadaş buradada belirtmiş BOŞ İŞ diye. Sizde boş işlerle uğraşmayın demek istemiş heralde :)

p9s5x.gif

Sabit iş herzaman iyidir. Adsense ve diğerleri ancak ve ancak ek gelir olur.

Size tavsiyem bu işi fazla bağlanmayın.

p9lsl.png

ya bi git işine ya başka işin yokmu senin yalancı fotoşokcu seni...

arkadaşım bence işini bırakma herkesin dediği gibi yan gelir olarak çalışmaya devam et en hayırlı sı böyle olur bence....çünkü internet ortamı her zaman risklidir bunu aklından hiç bir zaman çıkarma ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri