Youtube Beyin Fırtınası ve Çalışma Grubu (ANKARA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplantıyı 01 Eylül Pazar günü saat 14.00 da AnkaMall'da yapacağız.
katılmak isteyenlerin buradan ve özel mesaj ile belirtmelerini rica ediyorum...

Koskoca Ankara'da bu toplantıya şu anda 4 kişi katılıyor.
ne kaçırdığınızı tahmin edemezsiniz inanın...
Bugün saat 14.00 da AnkaMall 'da

Koskoca Ankara'da bu toplantıya şu anda 4 kişi katılıyor.
ne kaçırdığınızı tahmin edemezsiniz inanın...
Bugün saat 14.00 da AnkaMall 'da

Hocam toplantı nasıldır? Güzel gelişmeler var mı? Az katılım sebebi herkes daha tatil modunda. Millet okuluna işine başlasın hayatları düzene girsin ondan sonra katılımlar artacaktır.

Aranan kan bulunmuştur; Konu kilitlenebilir.

Toplantı katılan 4 kişi için çok verimli oldu gerçekten. Katılmayan veya henüz katılamamış olan arkadaşlar, kendileri kendi ekiplerini kurabilecekleri gibi, bundan sonraki aşamada katılan kişiler tarafından oluşturulacak platformlarda yapılacak çalışmalarda kendilerine yer bulabilecekler.

Konu benim açımdan amacını gördü; ancak yeterli ilgi olmadığını düşünüyor ve şaşırıyorum. Bundan sonra muhtemelen ortaya koyulan işlerin idrakine varıldıkça "kaçan balık büyük olur" hesabına katılım sağlanmak istenilecektir. Ancak, 4 saatten uzun süren toplantımızda alınan karar uyarınca 4 kişilik ekibimize yeni bir kişi alamayacağız. Bu karara bir çok parametreyi hesaba katarak ortaklaşa vardık.

Kurduğumuz ekibe katılmak isteyen ancak henüz katılamayan veya katılmakta geç kaldığı için rahatsız olan ya da planlarını sonraki yapılacak toplantılara katılma yönünde ayarlamayı düşünen arkadaşların bu fırsatı kaçırdıklarını düşünmelerine gerek olmadığını düşünüyorum. Bir girişimde bulunmak isteyen kişiler için fırsatların tükenmeyeceğini düşünüyorum.

Hocam toplantı nasıldır? Güzel gelişmeler var mı? Az katılım sebebi herkes daha tatil modunda. Millet okuluna işine başlasın hayatları düzene girsin ondan sonra katılımlar artacaktır.

Toplantı katılan 4 kişi için çok verimli oldu gerçekten. Katılmayan veya henüz katılamamış olan arkadaşlar, kendileri kendi ekiplerini kurabilecekleri gibi, bundan sonraki aşamada katılan kişiler tarafından oluşturulacak platformlarda yapılacak çalışmalarda kendilerine yer bulabilecekler.

Konu benim açımdan amacını gördü; ancak yeterli ilgi olmadığını düşünüyor ve şaşırıyorum. Bundan sonra muhtemelen ortaya koyulan işlerin idrakine varıldıkça "kaçan balık büyük olur" hesabına katılım sağlanmak istenilecektir. Ancak, 4 saatten uzun süren toplantımızda alınan karar uyarınca 4 kişilik ekibimize yeni bir kişi alamayacağız. Bu karara bir çok parametreyi hesaba katarak ortaklaşa vardık.

Kurduğumuz ekibe katılmak isteyen ancak henüz katılamayan veya katılmakta geç kaldığı için rahatsız olan ya da planlarını sonraki yapılacak toplantılara katılma yönünde ayarlamayı düşünen arkadaşların bu fırsatı kaçırdıklarını düşünmelerine gerek olmadığını düşünüyorum. Bir girişimde bulunmak isteyen kişiler için fırsatların tükenmeyeceğini düşünüyorum.

Hocam bence daha çok kişinin yararlanmasını sağlayabilirsiniz diyeceğimde kimse gelmiyormuş toplantılara. Ben en geç 1 haftaya kadar Türkiye'ye dönüş yapacağım. Ondan sonraki toplantılara katılmak isterim.

Toplantıların bir sonuca varması ve yeni projelerin hayata geçecek olması hepimize hayırlı olsun..

Hocam bugünkü toplantıda 4 kişi olarak bir karar aldık ve çok da rahatsız değiliz açıkcası daha fazla katılım olmamasından.
Ortaya konan fikirler bize fazla gelir yani o derece :)
Ayrıca artık ekibe yeni kişilerin ortak olarak gelmesi gibi bir ihtimal kalmadı. Ben bir çok katılım olacak ve arada bir ekip oluşturacağım diye düşünmüştüm ama en ilgili olan 4 kişinin ben bu tür bir iş yapmak için de oldukça ehil insanlar olduğunu gördüm ve ekipteki arkadaşlar da aynı şekilde düşünüyor...

Hayırlı olsun diyorum..

Hocam bence daha çok kişinin yararlanmasını sağlayabilirsiniz diyeceğimde kimse gelmiyormuş toplantılara. Ben en geç 1 haftaya kadar Türkiye'ye dönüş yapacağım. Ondan sonraki toplantılara katılmak isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri