Youtube Beyin Fırtınası ve Çalışma Grubu (ANKARA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok teşekkür ediyorum kardeşim, ben toplantı veriminin 3 kişi ile de ilgili olduğunu düşünüyorum.
Toplantıların bu kadar verimli ve koordineli geçmesi durumunda ben çok sayıda toplantı yapmaya gerek kalmadan ekibi oluşturabileceğimi düşünüyorum.
(İlk etapda iyi yazılımcı bir arkadaşın ekibe katılmak isteyeceğini umuyorum...)

Saygılar

[MENTION=1480]ReferXchange[/MENTION] sayesinde bugünki toplantı inanılmaz verimli,yararlı ve keyifli geçmiştir. Bu işi ilerletmek geliştirmek isteyen arkadaşlar kendinize güveniyor bu işi yapabilirim diyorsanız önümüzdeki toplantıları kaçırmayın derim [MENTION=1480]ReferXchange[/MENTION] başta olmak üzere inanılmaz bir ekip oluşumu gerçekleşeceğinden şüphem yok aranılan niteliklerde iseniz geç kalmayın PişMan Olursunuz.. :)

Evet toplantıya geç katılmama rağmen çerçevesi çizilmiş, prensipleri ve yönü belli oldu bile.. İnşallah atılan adımlar hayırlara vesile olacak.

01 Eylül Pazar günü ikinci toplantımızı yapmak isteriz.
Katılabileceklerin belirtmesini rica ediyorum...

Saygılar...

Hocam 4 eylülde Ankara'dayım. Ondan sonraki toplantılarin büyük çoğunluğuna katılacam. :)

vallahi bravo fikir alışverişi hele yüz yüze başka fikirler dogurur gelişim kaçınılmaz olur çok güzel bir düşünce ankarda olsam hiç kaçırmazdım

Helal olsun.İşte böyle şeyler yapmak lazım.Keşke Ankara'da olsamda katılabilsem o projeye.Ama inşallah iyi sonuçlar alırsınız.Herkese bol kazançlar.

tatile gidecegim yoksa kesin gelirdim ankara sincan batikent demetevler otruanlarla bulusabilirim pm atarsaniz sevinirim

Herkese teşekkür ediyorum.

Çalışmaların ileri aşamalarında youtube ile ilgilenen tüm arkadaşlara çeşitli şekillerde faydalı olabilecek bir girişimde bulunmayı düşünüyorum.

Saygılar

tatile gidecegim yoksa kesin gelirdim ankara sincan batikent demetevler otruanlarla bulusabilirim pm atarsaniz sevinirim

sonraki toplantılara katılabileceğinizi varsayarak sizi de listeye ilave ediyorum.

Önünüz açık olsun hocam şimdiden. Video Düzenleme kurgu konularında radyo tv sinema öğrencisi olarak size yardım etmek isterdim istanbulda okumasaydim. Yolunuz açık olsun.

Teşekkür ediyorum.
Çalışmanın sonraki aşamalarında girişim için olmasa da yapılacak faaliyetlerde Ankara dışındakilerin de katılabileceği şekilde organizasyonlar düzenleyeceğiz. Bekleriz...

pazar günü biraz geç de olsa katılıcağım tadını aldım bırakmam daha :)

hocam pazar günü bende katılacağım..

01 Eylül Pazar günü ikinci toplantımızı yapmak isteriz.
Katılabileceklerin belirtmesini rica ediyorum...

2. Toplantıya Katılacaklar:
ReferXchange
onurlu92 (ytpara
turgut06 (ytpara)
0can (ytpara)

İlk toplantımızı aşağıdaki kullanıcılar ile 24 Ağustosta gerçekleştirdik.
Çok verimli bir toplantı oldu gerçekten.

Katılanlar:
ReferXchange
onurlu92 (ytpara
turgut06 (ytpara)

Youtube a yönelik ortak projeler geliştirebileceğimiz 5-8 kişilik bir ekip kurmak istiyorum.

Burada tüm üyelere açmak istemediğim bir çok fikrim var. Çalışma grubuna dahil olacak arkadaşlara ilk toplantımızda ileteceğim.

Geniş katılımlı toplantıyı Eylül ayı ortasından sonra Serkan (Muslera) ile birlikte mümkün olduğu kadar fazla katılımcı için uygun olacak bir Pazar günü yapacağız...

Gruba katılmak için aşağıdaki özelliklerdeki arkadaşların sahip oldukları özellikleri belirterek başvuruda bulunmasını rica ediyorum.

- Video çekim konusunda çalışma yapabilecek kişiler.
- Video düzenleme konusunda bilgili olan kişiler.
- Video ile ilişkili yazılımları geliştirebilecek bilgi sahibi kişiler.
- Video kanal açılması, intro hazırlanması vs konularında bilgili kanalın yayılması ve tanıtımı için bilgileri olan kişiler.
- Özgün videolar için fikir üretebilecek açık fikirli kişiler.
- Ankara'da ikamet eden ya da hafta sonu yapacağımız toplantılara mümkün oldukça katılabilecek kişiler.
Başvuru sahiplerinin bu tür bir çalışma grubundan yüksek beklentiye sahip olmaları ve potansiyel olduğunu düşünmelerini tercih ederim. Olumsuz yaklaşıma sahip kişilerin aramıza nifak tohumu ekmemelerini ve tek başlarına çalışmalarını rica ediyorum :)

ÖNEMLİ NOT: Başvuruda bulunacak kişilerin konuya mesaj atmalarını ve ayrıca özel mesaj ile kendileri hakkında bilgi vermelerini, hangi alanda ne gibi bir özellik ya da bilgileri olduğunu ve konuya yaklaşımlarını iletmelerini rica ediyorum.

R10.net teki konu linki:
Youtube Beyin Fırtınası ve Çalışma Grubu (ANKARA) - Google Fan Webmaster Forum

Başvuruda Bulunanlar:
ReferXchange (r10.net & ytpara.com)
xratek (r10.net)
tugrul26 (ytpara.com)
onurlu92 (ytpara.com)
DCFroMLiFe (r10.net)
vatancafe (r10.net)
0can (ytpara.com)
3eRKaN (ytpara.com)
LoonyTuneS (ytpara.com)
Muslera06 (ytpara.com)
turgut06 (ytpara)
Berat06 (ytpara)
JeSuisTurc (ytpara)

Saygılar
Keşke şuan katılabilme imkanımız olsaydı .. Bu arada bütün ekibe çalışmalarında başarılar dilerim :)

Hocam tabii ki başka illerde de aynı şekilde organizasyonlar yapılabilir. Ancak bunun için başka bir konu açmanızı rica ediyorum çünkü tamamen içiçe girebilir ve bizim konumuz dağılabilir.
Sizlere de başarılar diliyorum...

Keşke şuan katılabilme imkanımız olsaydı ama benzeri bir projeyi izmirdeki arkadaşlarla gerçekleştirme fikri fena olmaz kanaatindeyim arkadaşlar izmirden yada yakın illerden olup fikrime katılan arkadaşlar olursa farklı projeler yada özgün içerik üretimi için çalışılabilir ?

Haklısınız hocam onu düşünemedim üstteki msjı düzenledim size ve ekibe çalışmalarında bol şans ve başarılar dilerim :)

mUSLERA 06 HOCAM senin gelmene çok sevineceğim. Paylaştığın bilgilerden öğrendim ben bu işi. Allah Razı olsun...

---------- Mesaj saat 22:53:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:52:01 civarında gönderildi. ----------

Katılım hızla aratıyor...çok güzel umarım sağlam bir iskelet çıkar..Lakin iskelet yoksa kas yığını olur zannımca :)

Hemen bir ilave yapayım yanlış anlama olmasın.
Muslera bu pazar günkü toplantıya değil daha sonra yapacağımız toplantıya gelebileceğini söylemişti.
Ancak kendisinin açtığı ankara buluşması konusundan sonra görüşmedik ve bizim yapabileceğimiz o tarihlerdeki toplantıya ayrıca gelip gelmeyeceğini bilmiyorum.

Pazar günü saat 14.00 civarı herkes için uygun olduğunu tahmin ediyorum..

mUSLERA 06 HOCAM senin gelmene çok sevineceğim. Paylaştığın bilgilerden öğrendim ben bu işi. Allah Razı olsun...

---------- Mesaj saat 22:53:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:52:01 civarında gönderildi. ----------

Katılım hızla aratıyor...çok güzel umarım sağlam bir iskelet çıkar..Lakin iskelet yoksa kas yığını olur zannımca :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri