Youtube Cloud Panelle API KEY oluşturma

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

Youtube bu hafta içerisinde api key alma işlemleri için alttaki sayfaya yönlendirmeye başladı. Bu konuda yazı bulamadığım için yazma gerektiğini düşündüm.

https://cloud.google.com/console

linkine giriyoruz ve API PROJECT linkine tıllıyoruz

api1.png

Create Project linkine tıklıyoruz.

api2.png

2 butonuda işaretliyoruz, continue linkine tıklıyoruz.

api3.png

Sol bölümden APIS linkine tıklıyoruz ve Youtube Data API v3'ün OFF linkine tıklayarak ON yapıyoruz.

api4.png

butonu işaretliyoruz ve accept linkine tıklıyoruz.

api5.png

Sol menüden registered apps'ye tıklıyoruz.

api7.png

Name bölümüne videoyukle ve register diyoruz

api11.png

Browser KEY bölümüne tıklayarak API KEY'imizi alıyoruz

Bir sıkıntınız olursa yardımcı olmak isterim.

Keşke hocam ilk önce resimlere bakasaydınız. o işlem eski kanallarda çalışıyor artık youtube cloud serverına atıyor, code serverında çalışmıyor. 1-2 haftaya herkeste yürürlüğe sokar şuanlık yeni kanallarda bu çıkıyor

Maalesef yanılıyorsunuz.
İkiside Aynı şey.

Sizin Yaptığınız Yöntem ile aldığım api key ile Daha önceden Açılmış Konudaki Aldığım API key aynı.

Hatta ve Hatta hocam

İlk önce sizin gösterdiğiniz şekilde yaptım. Acaba API keyleri aynımıdır diye Denemek için Daha önce açılmış konudaki gibi yaptım "Karşıma direkt olarak sizin gösterdiğiniz yöntem ile aldığım key" çıktı.

Tam Olarak aynı uygulamalar ancka farklı yerden yapmışsınz.

Maalesef yanılıyorsunuz.
İkiside Aynı şey.

Sizin Yaptığınız Yöntem ile aldığım api key ile Daha önceden Açılmış Konudaki Aldığım API key aynı.

Hatta ve Hatta hocam

İlk önce sizin gösterdiğiniz şekilde yaptım. Acaba API keyleri aynımıdır diye Denemek için Daha önce açılmış konudaki gibi yaptım "Karşıma direkt olarak sizin gösterdiğiniz yöntem ile aldığım key" çıktı.

Malesef Sizde yanılıyorsunuz.

Web_Scripti bu açıklamayı yapmak durumunda yoksa sistem çalışmıyor diye yüzlerce konu açılır :)

Eski sisteme kimileri istesede giremiyor direk olarak Web_Scripti nin anlattığı yere geliniyor.

eline sağlık.

Maalesef yanılıyorsunuz.
İkiside Aynı şey.

Hatta ve Hatta hocam

Hocam yeni üyelik açıp deneyin o panel benim dediğim yere yönleniyor. O panel eski üyeliklerde geçerli. Ama buna geçtiğini haber etti. 1 günde 100 den fazla kişi api oluşturamıyorum ticketı aldım ve yenisine uyarlama yaptım. Kargaşaya gerek yok hocam yakında ticketlar sanada gelir. her üyelik kullanamıyor hocam eskisini otomatik yenisine yönlendiriyor

Malesef Sizde yanılıyorsunuz.

Web_Scripti bu açıklamayı yapmak durumunda yoksa sistem çalışmıyor diye yüzlerce konu açılır :)

Eski sisteme kimileri istesede giremiyor direk olarak Web_Scripti nin anlattığı yere geliniyor.

eline sağlık.
eyw hocam, deneyip gördüğün ve desteklediğin için teşekkürler

kargaşalık birşey yok hocam. birdaha sizin konunuza birşey yazmayayım en iyisi.

şimdi 1 tane gmail açtım yine diğer linkteki gibi aldım keyi. çok tuhaf . tam oturmadılar herhalde sistemi.

iyi günler

hocam suan eski sistem dün olasıgıyla yönlendirmeler basladı dün ben arkadasa destekten yazdım cünkü 2 pc den de apı key alamadım o yüzden arkadas da saolsun böyle bir konu açmıs eline koluna saglık kolay gelsin

kargaşalık birşey yok hocam. birdaha sizin konunuza birşey yazmayayım en iyisi.

şimdi 1 tane gmail açtım yine diğer linkteki gibi aldım keyi. çok tuhaf . tam oturmadılar herhalde sistemi.

iyi günler

Hocam biz rakip olsak da dostuz(ben öyle biliyorum), her zaman konularımı eleştirebilirsin. Kesin cümleler kurmandan dolayı yazmıştım. Yeni gmail açıp sana yönlendirme yapmadıysa dediğin gibi sistemi daha oturtmadığındandır. Ama emin olabilirsin bir çok üyeliği zorunlu olarak buraya yönlendiriyor.

hocam suan eski sistem dün olasıgıyla yönlendirmeler basladı dün ben arkadasa destekten yazdım cünkü 2 pc den de apı key alamadım o yüzden arkadas da saolsun böyle bir konu açmıs eline koluna saglık kolay gelsin

Eyw hocam sağolasın, senin gibi baya arkadaş yazdı bende onun için açtım. Cloud olayına kesinlikle geçiş yapıyor youtube.

düne kadar eski sistem bende de aktifti ama bugun yeni sisteme geçti.. api alırken cloud'a atıyor. acıklama yerinde tskler [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

arkadaşlar şu işi baştan anlatın registered diye bir şey yok

Bu key .net masaüstü uygulamalarında kullanılabiliyor mu acaba?

Bot'a kanal eklerken her kanal için ayrı ayrı api key mi alıyoruz yoksa ilk aldığımız aynı maille açılan kanallarda aynı api key geçerli mi?

Bot'a kanal eklerken her kanal için ayrı ayrı api key mi alıyoruz yoksa ilk aldığımız aynı maille açılan kanallarda aynı api key geçerli mi?

Her kanal icin ayri ayri api key alinur bota baglamak icin

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri