Youtube da aylarca para biriktirmek?

• Kullanıcı defectboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

defectboy

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Şöyle birşey yapmayı düşünüyorum. Youtube kanalı açıp adsense'e bağlamadan para kazanmayı aktifleştirdim. Ve bu kanalda hedeflediğim miktara kadar para birikmesini bekleyeceğim. Bu miktar toplandıktan sonra kanalımı adsense'e bağlasam biriken paranın hepsini alabilir miyim? Yoksa bu önceki aylardaki kazançlarım gider sadece son ayki kazancı mı kazanabilirim ?

kanalı adsense yada partnere bağlamazsan göreceğin tek şey 0 dolar olur:D

Arkadaşlar merhaba,

Şöyle birşey yapmayı düşünüyorum. Youtube kanalı açıp adsense'e bağlamadan para kazanmayı aktifleştirdim. Ve bu kanalda hedeflediğim miktara kadar para birikmesini bekleyeceğim. Bu miktar toplandıktan sonra kanalımı adsense'e bağlasam biriken paranın hepsini alabilir miyim? Yoksa bu önceki aylardaki kazançlarım gider sadece son ayki kazancı mı kazanabilirim ?

Adsenseye bağlamadan para kazanmayı aktif edemezsin. Biriken para youtube kasasında birikmiyor :D

Ne güzel olurdu demi öle olsa :) kanal kapanma derdi yok, Adsense ban derdi yok

malasef böyle bir şey sonucunda 0 dolar değilse bile kazandırdınızın en fazla yüzde 10 luk 5 lik bi dilimini hediye olarak alırsınız, youtube politikalarında bahsediyor zaten adsense'ye bağlanmayan kazanç zamanında bize yaptığınız katkılardan dolayı ufak miktar ikram yapılacaktır diye.

Arkadaşlar merhaba,

Benim Başımdan Böyle Bir Olay Geçti. Para Kazanmayı Aktif Ettim. Bir Adsense Hesabını ilişkilendirdiğimi Zannediyordum ama İlişkilendirmemişim. Yaklaşık 6-8 Ay O Şekilde İlerledi. Sonradan Kanalım Adına Bir Adsense Hesabı Açtım ve 1 Hafta Sonra 1.755,00 TL Ödemeye Hazır Kazanç Olarak Panelime Yansıdı. Akabinde Para Kazanmayı Pasif Ettiler. 3-5 Gün Sonra YT Mail Atarak Bana Bir Sefere Mahsus Ödül Verdiğini Beyan Etti. Parayı Banka Hesabında Görene Kadar İnanmamıştım. Neyse ki Parayı da Yollayıp Arabamın 2 Taksitini Birden Ödememe Vesile Oldular... Buradan Yola Çıkabiliriz Diye Düşünüyorum...

malasef böyle bir şey sonucunda 0 dolar değilse bile kazandırdınızın en fazla yüzde 10 luk 5 lik bi dilimini hediye olarak alırsınız, youtube politikalarında bahsediyor zaten adsense'ye bağlanmayan kazanç zamanında bize yaptığınız katkılardan dolayı ufak miktar ikram yapılacaktır diye.

Sanırım öyle oluyor politikaları okumadığım için bilmiyordum teşekkürler bilgilendirdiğiniz için :)

bu şekilde uğraşıcağına bir adsense bul hocam içi bos hiç kanal bağlı olmayan bir adsense ve sadece o kanalı bağla bağladığın adsense nin de ayarlar kısmından ödemeleri beklet parayı çekmek istediğin zaman ayın 10 undan önce aktif et tekrar o ay parayı alırsın kayıtlı banka hesabına

Şöyle birşey yapabilrisin.
videolarını yükleyip para kazanmayı aktifleştirirsin ama adsense baglamazsın. atıyorum 1 yıl sonra bagladıgında ödül adı altında para verirler.
ama tutarını baglayana kadar göremezsın

Şöyle birşey yapabilrisin.
videolarını yükleyip para kazanmayı aktifleştirirsin ama adsense baglamazsın. atıyorum 1 yıl sonra bagladıgında ödül adı altında para verirler.
ama tutarını baglayana kadar göremezsın

Kim bilir ne kadar ödül vercekler gerçek gelirimin çok altında olacağı kesin :) adsense açmaktan da bıktım açıkçası açtığım gibi kapanıyor ban yiyorum o yüzden hiç uğraşasım yok :)

Benim bildiğim aylarca değilde 1 ay kadar oluyor, bu ay kanal açıp sonraki ayın 10-12sinden (ödeme kesinleşme tarihi) önce bağlayınca o kanaldaki kazançlar adsenseye aktarılıp kesinleşiyor.

yeni açtıgım kanalların hepsine açtıgımda ayar çekerken para kazanmayı açıyorum.adsense e baglı olmadıgı halde tüm videolarda reklam çıkar.ama kanal rayına oturana kadar adsense e baglamam,ondan sonra 1 defaya mahsus para verir ve verdigi parada önemsiz bi miktar olur daha dogrusu bize şu kadar kazandırdın al bak sanada bi hediye verelim diye bikez ödeme yaparlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri