youtube da hızlı index almak için ufak bir tüyo

• Kullanıcı ranger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
sandboxie yi kurmusuz . ama 1 den fazla web browser acamayiz. bunun nasıl yapıldigini gösterir iseniz , cok makbule geçer efendim. her web browsere nasıl ip yi ayarlayacagiz. bunlari bilmek isteriz. deneriz olmaz.

programı ya ücretli alıcaksın yada crackliyeceksin 1 den fazla sandbox açmak için, ip olarak proxy kullanıcaksın bir tane proxy eklentisi paylaştım onu kur tarayıcına ordan giriş yap.

programı ya ücretli alıcaksın yada crackliyeceksin 1 den fazla sandbox açmak için, ip olarak proxy kullanıcaksın bir tane proxy eklentisi paylaştım onu kur tarayıcına ordan giriş yap.

Hocam proxylerde sorun olmuyor mu?
Daha önce proxyler kullanarak bi program yazdırmıştım. 301 e takılıyordu.
Burdaki ince detay premium proxyler olması mı acaba?

Hocam proxylerde sorun olmuyor mu?
Daha önce proxyler kullanarak bi program yazdırmıştım. 301 e takılıyordu.
Burdaki ince detay premium proxyler olması mı acaba?
Normal proxyle hiç denemedim açıkcası, şuan başka işler için birden fazla firmadan proxy hizmeti alıyorum kullandığım proxyler kaliteli proxyler, ihtiyaç duydugumda da ara ara bağzı kanallara elimdeki proxylerden hit yollurum.

Normal proxyle hiç denemedim açıkcası, şuan başka işler için birden fazla firmadan proxy hizmeti alıyorum kullandığım proxyler kaliteli proxyler, ihtiyaç duydugumda da ara ara bağzı kanallara elimdeki proxylerden hit yollurum.

Hocam, paylaşım için teşekkür ederim kendi adıma. Lakin tam olmamış :)

Yani bu işin birde videolu anlatımı olaydı. Senin gibi bir pro için video hazırlamak 10 dk zaman almazdı.

arkadaşın dediği gibi videolu anlatım olsa herkese daha faydalı olacaktır paylaşım için teşekkürler bu arada :)

Hocam, paylaşım için teşekkür ederim kendi adıma. Lakin tam olmamış :)

Yani bu işin birde videolu anlatımı olaydı. Senin gibi bir pro için video hazırlamak 10 dk zaman almazdı.
estağfurullah hocam ne prosu, video hazırlayamaya bilirim ama konuyu baştan editleyip bir kaç görselle tekrardan anlatıcam bir takım yerler eksik kalmış
arkadaşın dediği gibi videolu anlatım olsa herkese daha faydalı olacaktır paylaşım için teşekkürler bu arada :)

hocam programımız zaten cracklidir , 5 tane tane sandboxie olusturmusum, sorun olusturmakta degildr. bir den fazla browser acmakta. videolu anlatım olursa cok makbule geçer, ayrica bahsettiginiz premium proxy olayını hangi firmadan alırsınız onuda söylermisiniz daha önce premium almıstım hiç memnun kalmamıstım aşırı yavasti.

Bu yöntemi kendim de uyguluyorum istiyen de uygulaya bilir.
Yeni güncellemler den sonra yt videonun aldığı izlenim kadar ne kadar süre izlendiğinede bakmaya başladı, önceden aldığımız izlenimler bizi hızlı bir şekilde katagorimiz de yukarıya çıkarsa da(izlenim satın almak şuan faydadan çok zarar getirmeye başladı) şuan yt izlenimin kalitesinede bakıyor yani izlenim kadar ne kadar süre izlendiğide önemli bende buna bakarak şöyle bir yontem geliştirdim, sandboxie da (crackli veya ücretli alınmış olması lazım) 50 tane sandbox oluşturup her birinden tarayıcı açıyorum(ben firefox kullanıyorum ve tarayıcıya proxy eklentisi kurup her sandbox dan ayrı tarıtıcıya girip farklı proxyle giriş yapıyorum) bu şekilde kanalı ads. veya partnere bağlamadan 1 hafta kadar kendi sunucumdan izlenim yolluyorum, proxyler günlük olarak değişiyor ve premium proxyler(bunu internette biraz araştırıp kendiniz bir firma bulun 20-25 $ ömür boyu günlük kaliteli proxy sağlıyan firmalar mevcut) genelde ortalama bir kanalda 10-15 video oluyor ve hepsini oynat diyerek günlük ortalama 1k kaliteli izlenim almış oluyorum biraz uğraştıcı ama faydasını gördüm isteyen arkadaşlarda uygulaya bilir bu yöntemi.
EDİT: tam olarak konu anlaşılmadı sanırım diyelim kanalınızda 40 dak. 10 video var, oynatma listesinde oynatıldığı zaman videoları baştan sona kadar izlemiş oluyorsunuz toplam 10 izlenime 400 dak. izlenim süresi almış oluyorsunuz( izlenim almaktan farkı bu) bunu o gün açtınız tarayıcıyla çarpın 1k izlenime izlenime aldığınz izlenim süresini kendiniz hesaplayın.

hangi proxy'i kullanıyorsunuz hocam?

[MENTION=8430]ranger[/MENTION] [MENTION=25524]desperado596[/MENTION] dediği gibi kurmakta sorun yok ama birden fazla browserı farklı boxlarda çalıştırmak sorun oluyor.

Bu konuyu nasıl çözdünüz?

[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] kardeşim , birden fazla browser olayının calısmama sebebi programın crackleme yöntemindeymiş. arkadaş dogru sekilde cracklenmesi gösterdikten sonraa herhangi bir sorun kalmadi.

[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] kardeşim , birden fazla browser olayının calısmama sebebi programın crackleme yöntemindeymiş. arkadaş dogru sekilde cracklenmesi gösterdikten sonraa herhangi bir sorun kalmadi.

Kardeşim banada gösterebilir misin crack yöntemini ?
[MENTION=25524]desperado596[/MENTION]

Son düzenleme:
Bu yöntemi kendim de uyguluyorum istiyen de uygulaya bilir.
Yeni güncellemler den sonra yt videonun aldığı izlenim kadar ne kadar süre izlendiğinede bakmaya başladı, önceden aldığımız izlenimler bizi hızlı bir şekilde katagorimiz de yukarıya çıkarsa da(izlenim satın almak şuan faydadan çok zarar getirmeye başladı) şuan yt izlenimin kalitesinede bakıyor yani izlenim kadar ne kadar süre izlendiğide önemli bende buna bakarak şöyle bir yontem geliştirdim, sandboxie da (crackli veya ücretli alınmış olması lazım) 50 tane sandbox oluşturup her birinden tarayıcı açıyorum(ben firefox kullanıyorum ve tarayıcıya proxy eklentisi kurup her sandbox dan ayrı tarıtıcıya girip farklı proxyle giriş yapıyorum) bu şekilde kanalı ads. veya partnere bağlamadan 1 hafta kadar kendi sunucumdan izlenim yolluyorum, proxyler günlük olarak değişiyor ve premium proxyler(bunu internette biraz araştırıp kendiniz bir firma bulun 20-25 $ ömür boyu günlük kaliteli proxy sağlıyan firmalar mevcut) genelde ortalama bir kanalda 10-15 video oluyor ve hepsini oynat diyerek günlük ortalama 1k kaliteli izlenim almış oluyorum biraz uğraştıcı ama faydasını gördüm isteyen arkadaşlarda uygulaya bilir bu yöntemi.
EDİT: tam olarak konu anlaşılmadı sanırım diyelim kanalınızda 40 dak. 10 video var, oynatma listesinde oynatıldığı zaman videoları baştan sona kadar izlemiş oluyorsunuz toplam 10 izlenime 400 dak. izlenim süresi almış oluyorsunuz( izlenim almaktan farkı bu) bunu o gün açtınız tarayıcıyla çarpın 1k izlenime izlenime aldığınz izlenim süresini kendiniz hesaplayın.

hocam hayrina su mubarek gunlerde ceksen su islem'n videosunuda sebeplensek :D

[MENTION=8430]ranger[/MENTION] güzel bir çözümleme yapmış.

İyi yöntemmiş. Peki video reklam çıkınca skip e basılmadan izlenince gelir yansıyormu kanala?

belirli sayıda mantık dışı hareket olunca youtube bunu farkediyo hocam dediğinizi baya bi bende denedim sonrasında izlenimler görüntüleme sayısı ve dk olarak eksik gelmeye başladı sonra bunlar giderek azaldı.Bir kullanıcının bir listeyi açıp üşenmeden tamamını atlatmadan izlemesi youtube'un dikkatini cezbediyor sanırım.Bir kanalda sabit bi şekilde aynı mantık dışı süreç ilerlerse sıkıntı oluyo 3-5 kere yapınca değilde sürekli hale gelince botlar bunu bi tehdit olarak alıyorlar ve inceliyorlar devam edincede kesinti yapıyorlar.Sizde durum nasıl bilmiyorum ama bende aynen bu şekilde oldu.

[MENTION=13655]izzzetc[/MENTION] [MENTION=9367]HellRider[/MENTION] arkdaşlar videolarda reklam cıkıyor kullanılan proxynin ulkesine göre reklam gelirleri astronomik rakamlarda oluyordu bir kaç kanalda bunu denemiştim ama yapmanızı kesinlikle önermem o yüzden yazdım zaten reklamları açmadan önce yapın diye şu an bu yönteme ayıracak vaktim yok en son denerken bazı proxylerde liste oto. oynatmadayken takılma oluyordu ama sonucta bu ytnin size sunduğu bir hizmet müzik listelerinde de bu şekilde oto oynat yaparak kullanıldığında bir sıkıntı çıktığı görmedim yine ytnin işi belli olmaz.

sandboxie'yi crackledim fakat birden fazla firefox çalıştıramıyorum.

nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olabilecek var mı?

sandboxie'yi crackledim fakat birden fazla firefox çalıştıramıyorum.

nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Yeni Sandbox oluştur diyorsun.

img

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri