youtube da hızlı index almak için ufak bir tüyo

• Kullanıcı ranger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
youtube videoları google da çok hızlı bir şekilde zaten indexleniyor arkadaşlar.Sizin hiç bişey yapmanıza gerek yok.Youtube video ID aratırsanız görürsünüz.

Yeni Sandbox oluştur diyorsun.

img

Hocam onu yapıyorum. İki farklı sandboxta aynı anda iki adet firefox çalışmıyor.

Hocam onu yapıyorum. İki farklı sandboxta aynı anda iki adet firefox çalışmıyor.

crakler ken bir yeri atlamışsınız dır hocam muhtemelen, programın hakkında bölümünden kontrol edermisinz lisans etkin olarak mı görünüyor?

crakler ken bir yeri atlamışsınız dır hocam muhtemelen, programın hakkında bölümünden kontrol edermisinz lisans etkin olarak mı görünüyor?

Sandbox kaydedildi ve lisans etkinleştirildi diyor ama deneme sürümü mü oluyor bu

Bu şekilde yapınca 100 izlenimin 10-15ini falan sayıyo anca. Acaba proxyleri aynı anda başkalarıda kullandığı içinmi saymıyo?

Hocam böyle yapmıyorum. Her sandbox için portable firefox kurdum ben.

Aynı firefox üzerinden çalışırsam google yakalar diye düşünüyorum o yüzden portable firefox olayına girdim.

Yani
sandbox 1 - Portable Firefox 1
sandbox 2 - Portable Firefox 2
sandbox 3 - Portable Firefox 3

4 ay önce falan bende o şekilde yapıyordum pek verim alamamıştım sunucuda kurulu olan tarayıcıyı nın temizliğini iyi yapın ilk başta, manuel olarakta güvelik ayarlarını yapın forumda da paylaşılmıştı sanırım bununla ilgili bir kaç konu, zaten her sandbox ayrı bir porttable gibi oluyor, program varsayılan tarayıcıyı kullandığı için normal işlerinizde farklı bir tarayıcı kullanın firefox u hiç kullanmayın, ben operayı kullanıyordum.
bu arada bu programı [MENTION=22439]maestaso[/MENTION] dan öğrenmiştim farklı bir iş için, sonra bir çok işte bu programı kullandım kendisine tekrar dan teşekkür ederim.

ucuza satın alabileceğimiz proxy siteleri varmı.Kaliteli proxyler 5 dolardan başlıyor genelde

Bu şekilde yapınca 100 izlenimin 10-15ini falan sayıyo anca. Acaba proxyleri aynı anda başkalarıda kullandığı içinmi saymıyo?

eksik izlenimle hiç karşılaşmamıştım ben ama 2 farklı proxy firmasından aldığım proxyler den 1 firmanın proxylerin de çok takılma yaşamıştım bir ara liste oynatımı duruyordu tekrar oynatana kadar.

[MENTION=8430]ranger[/MENTION]

yardımlarınız için teşekkür ederim.

birde proxy sitesi söylesenizde işi bitirsek :)

[MENTION=26012]Hergin[/MENTION]
hocam ben proxyleri bu işe özel almıyordum başka işlerde kullandığım proxlerin bazılarını bu iş için kullanıyordum o yuzden genelde kaliteli proxy kullanıyordum blackhatworld ten veya google dan bulup yorumlara göre kendinize uygun proxy almanız sizin açınızdan daha iyi olur.

olmuyor arkadşlar.

Bir sanbox'ta firefox çalışıyorsa ikincisi açılmıyor. Ancak ilk firefox kapanınca açılıyor.

Birde siz sandbox seçerken çıkan pencerede "UAC yöneticisi ile çalıştır" seçili değilken bende seçili olarka geliyor ve iptal edilemiyor. Acaba bu yüzden mi olmuyor.

olmuyor arkadşlar.

Bir sanbox'ta firefox çalışıyorsa ikincisi açılmıyor. Ancak ilk firefox kapanınca açılıyor.

Birde siz sandbox seçerken çıkan pencerede "UAC yöneticisi ile çalıştır" seçili değilken bende seçili olarka geliyor ve iptal edilemiyor. Acaba bu yüzden mi olmuyor.

bu sorun sadece yanlış crack yapıldığında oluyordu hocam sizde lisanslı görünmesine rağmen oluyor ama bence programı kaldırıp yeniden bi kurun belki bir yeri atlıyor olabilirsiniz, kendi pcnizde de deneyin birde yine sonuç aynımı olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri