Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işte sorun orda. Gece gündüz pc başında oturmak ne kadar mantıklı ? Her ne kadar çok parada olsa
Arkadaş bu kadar yüksek kazanıyorsanız belli etmeyin günlük 1 TL sınırını geçemeyen var forumda ahlarını almayın kimsenin.
ayda 100k kazanan varmıdır merak ettim heralde(forum içi soruyorum yoksa 500k kazananda vardır pewdiepie)
ayda 100k kazanan varmıdır merak ettim heralde(forum içi soruyorum yoksa 500k kazananda vardır pewdiepie)
1 aylık parası bana bir ömür yeter bunları görünce hırs yapıyoruz ama sadece hırsla kalıyor816 bin dolar kazanıyor bahsettiğin kişi..
forumdada 100k alanlar sanırım bi elin parmaklarını geçmez..
Oh ego tatmin etmeye bir konu sahibi neyse ki forum insanları bu tür konularda duyarlı. Alçak gönüllü insanlar çokmuş. Konuda ki arkadaş kendine pek mürit bulamamış.
1 aylık parası bana bir ömür yeter bunları görünce hırs yapıyoruz ama sadece hırsla kalıyor![]()
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] şuan ki durumunuz 1 bmw bagajı kadar olduğu ve hayaliniz tır dorsesini doldurmak olduğu söyleniyor ?
tamamen asparagas söylentiler mi yoksa doğruluk payı var mıdır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.