Youtube dan aylık kaç para kazanma hayaliniz var ?

keser misin dalga geçmeyi?

sen de o halde kazanmak için çaba sarfeden insanlara hayatı zindan etmekten vazgeç. yaptığın yorumun tek pozitif yanı var mı da doğru düzgün bi yanıt istiyorsun? işiniz gücünüz milletin içini karartmak, negatif enerji saçmak.

Okul, ev ve iş hayatına yatırım yapabilecek kadar..

Gün geçtiktçe artırıp üstüne ekleyerek kazanmaya devam ediyoruz herkes hayalini gerçekleştirir umarım ama bunları yaparken en önemlisi bu işin bugün olup yarın olmadığını düşünmek.

Hocam google zarar etmedikçe bugün var yarın yok denmez ha spam için dahada zorlaşarak devam eder o konuda haklısın ama özgün olarak hep devam eder benim görüşüm.

sen de o halde kazanmak için çaba sarfeden insanlara hayatı zindan etmekten vazgeç. yaptığın yorumun tek pozitif yanı var mı da doğru düzgün bi yanıt istiyorsun? işiniz gücünüz milletin içini karartmak, negatif enerji saçmak.

gerçekler acıdır.
ben gerçekleri yazdım ki önlem alsınlar diye.

hayal aleminde yaşamıyoruz.

Karnımız doysun, ailemize daha fazla yük olmayalım başka bir amacım yok bu sektörde :)

Hocam google zarar etmedikçe bugün var yarın yok denmez ha spam için dahada zorlaşarak devam eder o konuda haklısın ama özgün olarak hep devam eder benim görüşüm.

Spam adına konuştum hocam açıkcası ben özgünden binlerce lira hayat kurtaracak derecede şuan kazanan olduğunu düşünmediğim için TR Youtuberlarda böyle bi yargıya çıktım ama şuan Kaliteli Özgün kanallar ilersi için çok büyük yatırım kesinlikle ve benim de bi iki projem var özgünlük adına uygulayacağım zamanla inşallah. şimdilik spam devam zaten benim içinde bitmez hocam açıkcası Youtube varolduğu sürece bir yolunu buluruz ama bugün var yarın yoku paranın kolaylığına aldanıp telif yedinmi dibi görmek, toplu kapanmaları yaşamak v.s gibi konulardan yola çıkarak söyledim

şu an 100 dolar alıyorum hedef 1 k + dolar :) fazlasında gözüm yok mu derseniz var, 100 k para verseler balıklama atlarım :D

gerçekler acıdır.
ben gerçekleri yazdım ki önlem alsınlar diye.

hayal aleminde yaşamıyoruz.

hedefleri olan insanlar önlemleri de alır merak etme. önlemler sekteye de uğrasa sıfırdan başlayıp tekrar hedefine ulaşmasını bilir çünkü artık yolunu çizmiştir ve o yol daima kazandırır.

Spam adına konuştum hocam açıkcası ben özgünden binlerce lira hayat kurtaracak derecede şuan kazanan olduğunu düşünmediğim için TR Youtuberlarda böyle bi yargıya çıktım ama şuan Kaliteli Özgün kanallar ilersi için çok büyük yatırım kesinlikle ve benim de bi iki projem var özgünlük adına uygulayacağım zamanla inşallah. şimdilik spam devam zaten benim içinde bitmez hocam açıkcası Youtube varolduğu sürece bir yolunu buluruz ama bugün var yarın yoku paranın kolaylığına aldanıp telif yedinmi dibi görmek, toplu kapanmaları yaşamak v.s gibi konulardan yola çıkarak söyledim
Doğru ben o noktayı kaçırmışım ama artık herkes tedbirli 5 10 adsense araya partner falan yolunu buluyo bi şekilde ama aynen dediğin gibi özgünü ilerletmek şart az çok garanti para gelicek özgünde ve spam iyice zorlaşınca özgün kanalların değeri çok artıcak.

Yavaş kazanın Adsense belli bir süre sonra patlamasın.
:D

umutlumusun o parada?
partnerse unut o parayı :)
paypalda günlük kazancım senin kazancından çoktu o paradan hiç umudum yok.

adnsey ise o da tehlike, aylık 10 bin tl yi gecersen incelemeye girme şansın yüksek ve incelemeye girince adsenseniz banlanır.
adminlerin zamanında başına gelmişti.

Şimdi unut dedinizde benim kafama takıldı :((( kanallar farklı olursa nasıl olacak misal bir kanal 250 doları gördügümde kanalın videolarını gizliyorum her gun yeni kanal şeklinde calışıyorum ?? bundada sorun olacagını düşünüyormusunuz ? partnerde 250 doları birde geriden geliyor iki gun onuda katarsak 450-500 dolar diyelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri