aylarca uğraşmama rağmen günlük sabit bi gelire ( 15-20 lira da olsa kâfi, yeter ki sabitlensin ) ulaşamadım arkadaş. bir defa 12 saat içinde 90 lira kazandım onda da allahsız samanyolu yalan yanlış videolara telif attırdı. hele cihan haber ajansı. 6 izlenimli videoya telif attırmış. töbe ya. ondan sonra bi daha da toparlanamadık zaten. videoyap botu aldık, ulan yüklüyoruz videoyu ertesi gün bakıyoruz hala yüklenecek öyle sap gibi duruyor. o da yaramadı yani. resmen arafta sürünüyorum, milletin yanında abisi amcası şunu yap olum bunu yap olum şurdan kırarsın burası iyidir derken biz ayazda kalmış bekçi şeyi gibi dolanıyoruz her gün etrafta. bilen gören eden duyan söylesin de çok bi isteğimiz yok günlük 15-20 lira sabit bi kazanç istiyoruz. nasıl yapılır, hangi yol izlenilir, dizi film çizgi film vs koyarken nasıl eşleniğe yahut dünya engeline takılınmaz arkadaşlar elim ayağım titriyor bunları gördükçe. adam rahat rahat tüm videoları koyuyor, biz uzaktan yetim öksüz gibi izliyoruz onları. az bi yardım lütfen.