youtube dan günlük sabit bi gelir elde etmenin formülleri

• Kullanıcı freusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

freusty

Kayıtlı Üye
aylarca uğraşmama rağmen günlük sabit bi gelire ( 15-20 lira da olsa kâfi, yeter ki sabitlensin ) ulaşamadım arkadaş. bir defa 12 saat içinde 90 lira kazandım onda da allahsız samanyolu yalan yanlış videolara telif attırdı. hele cihan haber ajansı. 6 izlenimli videoya telif attırmış. töbe ya. ondan sonra bi daha da toparlanamadık zaten. videoyap botu aldık, ulan yüklüyoruz videoyu ertesi gün bakıyoruz hala yüklenecek öyle sap gibi duruyor. o da yaramadı yani. resmen arafta sürünüyorum, milletin yanında abisi amcası şunu yap olum bunu yap olum şurdan kırarsın burası iyidir derken biz ayazda kalmış bekçi şeyi gibi dolanıyoruz her gün etrafta. bilen gören eden duyan söylesin de çok bi isteğimiz yok günlük 15-20 lira sabit bi kazanç istiyoruz. nasıl yapılır, hangi yol izlenilir, dizi film çizgi film vs koyarken nasıl eşleniğe yahut dünya engeline takılınmaz arkadaşlar elim ayağım titriyor bunları gördükçe. adam rahat rahat tüm videoları koyuyor, biz uzaktan yetim öksüz gibi izliyoruz onları. az bi yardım lütfen.

Eslesen gecmenin nasil yapilacagi milyon kere paylasildi forumda zaten. Fakat onlari yuklesen dahi sabit kazanc elde edemezsin. Sabit kazanc istiyorsan ozgun calismalisin. Diziydi filmdi, onlarda telif yiyor er-gec.

Eslesen gecmenin nasil yapilacagi milyon kere paylasildi forumda zaten. Fakat onlari yuklesen dahi sabit kazanc elde edemezsin. Sabit kazanc istiyorsan ozgun calismalisin. Diziydi filmdi, onlarda telif yiyor er-gec.

hocam " milyon kere forumda paylaşıldı " demek yerine gel doğrusunu, paylaşılanı kısa bi kaç cümleyle sen anlatsana? muhtemelen çerçeve ekle, görüntünün rengini açıp/kıs, başına sonuna intro ekle açıklama yaz, bikaç bölgesinden kırp, ses yapısıyla oyna falan diyeceksin ama yemiyor işte. yine patlıyor bi yerden. varsa başka bi bildiğin söyle onu uygulayalım; " milyon kere forumda paylaşıldı " demek yerine.

hocam " milyon kere forumda paylaşıldı " demek yerine gel doğrusunu, paylaşılanı kısa bi kaç cümleyle sen anlatsana? muhtemelen çerçeve ekle, görüntünün rengini açıp/kıs, başına sonuna intro ekle açıklama yaz, bikaç bölgesinden kırp, ses yapısıyla oyna falan diyeceksin ama yemiyor işte. yine patlıyor bi yerden. varsa başka bi bildiğin söyle onu uygulayalım; " milyon kere forumda paylaşıldı " demek yerine.

Partner kanallarda bug vardi, fakat kapatildi artik ise yaramiyor. Adsense hesaplardaysa gecebilmenin tek yolunu sende soylemissin zaten. Ya cerceve eklersin yada goruntuyle oynarsin, baska yolu yok. Ornegin %30 cerceve ekledigin halde gecmiyorsa, birak zaten o videoyu atma. Basina bela olmaktan baska ise yaramaz.

bende 1.5 aydır gecelı gunduzlu calısıyorum ama nafıle

kardeşim şunu söyleyeyim ya çok kanalla spam yapıcaksın yada dizi bulacaksın telifsiz kanalında cok tutmadan siliceksin böylelikle sabit kazanırsın iyi kazançlar

kardeşim şunu söyleyeyim ya çok kanalla spam yapıcaksın yada dizi bulacaksın telifsiz kanalında cok tutmadan siliceksin böylelikle sabit kazanırsın iyi kazançlar

Dostum bende 3-4 aydır kazanamıyorum adam akıllı bişeyler oldu... çok kanal ile spam yapmayı planlıyorum. 35-40 kanal açıp bot ile videolar atacağım ancak hangi kategorilere girmeliyim.

Benden sana tavsiye, konu açıp insanlardan tavsiye bekleyerek bu işte bir sonuca varılamayacağını bil bikere.
Forumda gerçekten bu iş için gerekli herşey yer alıyor.
Öncelikle üşenmeden okunacak, daha sonra herşey deneme yanılma ile yapılacak.
Herşey denenecek.
Başka insanların fikirlerinin bakış açını daraltmasına izin verme, kendin düşün, farklı düşün, gerisi gelir.
Bu arada bende Ocak'ta başladım daha ödeme alamadım.

Bende ünlemden sonra gümledim. Ondan önce "sabit kazancı yakalamış mıyım" diye konu açmıştım. Nazar değdi. Açmaz olaydım. !!! Hala toparlanamadım. Mevcut vidyolardan 3-5 Tl arası geliyor. Nere kadar gelecek ki elbet bitecek. Ünlemi geçmeden benim için zor. Ama awe ödemeleri yapmış bu ay. Oradan bir umutlandım. Bakalım.

5-10 kanal aç Beyaz Video - BeyazGazete Video bu siteden idm ile videoları indir yt hesabına yükle bırak geri kalanına karışma .

Yada trt çocuk'ta yayınlanan çizgi filmleri bot ile hesabına yükle bırak dediğimi yap ne kadar üstüne düşersen o kadar kaybedersin 7 aydır netim yoktur haftada bir net kafeye fln geliyorum günlük 5-10 tl arası sabitletmiş kazancım var.

Bende ünlemden sonra gümledim. Ondan önce "sabit kazancı yakalamış mıyım" diye konu açmıştım. Nazar değdi. Açmaz olaydım. !!! Hala toparlanamadım. Mevcut vidyolardan 3-5 Tl arası geliyor. Nere kadar gelecek ki elbet bitecek. Ünlemi geçmeden benim için zor. Ama awe ödemeleri yapmış bu ay. Oradan bir umutlandım. Bakalım.
kaç video kaç kanalın kaç grüntülenmen var hocam hedefim 5 tl benim de günlük yeni başladım... cevaplarsan mutlu olurum...

bende 1 yıl kadardır ara verip verip çalışıyordum :) bu 2 aydır üstüne düştüm. ne kazandın diye sorarsınız 1 yıl önceki adenseme bağlamıştım kanalları kazandığım para 127 lira birde bu parayı alamıyorum 200 liraya ulaşması gerekiyor almam için. ama takmıyorum açıkçası kardeşim youtubeyi işin gibi görmeyeceksin. burda o kadar konular açıldı telif ünlem için. Allah yukarda şahidimdir 100 videodan 10 taneden fazlası bende ünleme düşmez. artı ne düzenleme ne birşey direk kanaldan videoları çek kendi kanalına at ne etiket ne birşey sadece başlık ve para kazanma açık. uğraşsam biliyorumki 100 kanalı idare edebilirim rahatlıkla istediğim katagoride video bulurum. daha doğrusu onlar beni bulur. normal takıl hiç youtubeyi para kazanma aracı olarak görme. normal izleyici olarak youtubede takıl facebook vs sitelerde. bir video görürsün kanalı bi girersin 100 150 video birde adam tek olur yani daha kimse uğramamıştır. sallarsın hepsini kendi kanalına oldu bitti :) ayrıca ben hiç para kazanması açık olan kanaldan video çekmem :) bu hafta vizeler var. Vizeler bittikten sonra 50 kanalla çalışmayı düşünüyorum.

5-10 kanal aç Beyaz Video - BeyazGazete Video bu siteden idm ile videoları indir yt hesabına yükle bırak geri kalanına karışma .

Yada trt çocuk'ta yayınlanan çizgi filmleri bot ile hesabına yükle bırak dediğimi yap ne kadar üstüne düşersen o kadar kaybedersin 7 aydır netim yoktur haftada bir net kafeye fln geliyorum günlük 5-10 tl arası sabitletmiş kazancım var.
trt çocuk telif atmıyor mu hocam?

kaç video kaç kanalın kaç grüntülenmen var hocam hedefim 5 tl benim de günlük yeni başladım... cevaplarsan mutlu olurum...

2000 küsür görüntülenmem var hocam. Vidyo sayısını bilmiyorum. 1000 e yakın olması lazım. Hedefim 5 tl diyorsun ama ilk ödemeyi aldıktan sonra 5 tl kesmez hocam.

Walla Bu İş her geçen gün zorlaşıyor dostum biraz cesur davranmalı ve hiçbirşeyden korkmayıp herşeyi denemek en mantıklısı deneme yanılma yöntemiyle kazanırsın ama sabit olurmu bilmem sabit kazanc cok zor benim mart ayında 1 kanalım vardı tam sabit olarak günlük en az 40 kazanıyordumki baktım 1 nisanda şaka gibi bi telif geldi.

telif gelince korktum mart kazancını kurtarmak için 40 tl getiren kanalı sildim. o gün kanalda 5 video patlamıştı :)
[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] Sağolsun :D

Şuan Geri Almaya Çalışsamda Alamıyorum..

Kaan Hocam Yanlış Anlama Sitem Etmiyorum..

Allaha Bin Şükür Yt De Olmasa Umudumuz Olmazdı Walla.

Walla Bu İş her geçen gün zorlaşıyor dostum biraz cesur davranmalı ve hiçbirşeyden korkmayıp herşeyi denemek en mantıklısı deneme yanılma yöntemiyle kazanırsın ama sabit olurmu bilmem sabit kazanc cok zor benim mart ayında 1 kanalım vardı tam sabit olarak günlük en az 40 kazanıyordumki baktım 1 nisanda şaka gibi bi telif geldi.

telif gelince korktum mart kazancını kurtarmak için 40 tl getiren kanalı sildim. o gün kanalda 5 video patlamıştı :)
[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] Sağolsun :D

Şuan Geri Almaya Çalışsamda Alamıyorum..

Kaan Hocam Yanlış Anlama Sitem Etmiyorum..

Allaha Bin Şükür Yt De Olmasa Umudumuz Olmazdı Walla.

Yani sen bana sordun para kazanması kapandı ne yapayım dedin. Bende sana ben silerim tutmam dedim. Diyecek bir şey yok. :)

Yani sen bana sordun para kazanması kapandı ne yapayım dedin. Bende sana ben silerim tutmam dedim. Diyecek bir şey yok. :)

Kapandı Demedim Hocam :D Kapanabilir Dedimde Sağlık Olsun Allaha Sükür Yavaş Yavaş Toparlıyorum.

Kapandı Demedim Hocam :D Kapanabilir Dedimde Sağlık Olsun Allaha Sükür Yavaş Yavaş Toparlıyorum.

2 günde bir skype üzerinden soru soruyorsun hangisiydi sorunun bu hatırlayamadım bir şey diyemeyeceğim ama ben en mantıklısı neyse onu söylemişimdir bu konuda kendimden eminim. ;)

dizi ve film sektörü hariç para kazanan olduğunu sanmıyorum. kediydi köpekti uğraşmaktansa aracaksın dizi hesap kapanana kadar sömürceksin. sabit getiri imkansız bence adsense banlanmayacağı ne malum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri