Youtube dan para kazanmak bu kadar kolay mı?

• Kullanıcı whoyouare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

whoyouare

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaklaşık 10 yıldan beridir internet sektörü ile ilgilensemde bu konuda gerçekten çok cahilim.

Şimdi kısa bir özet geçmek gerekirse:
youtube kanalımıza Komedi mesela bu sayfadaki sitelerden videoları indirsek (telif, kopya vs.. diye youtube BANLAR MI?) ve bu videolara hit çeksek (sosyal medya, google vs.) tıklandıkça reklamlar (klasik adsense mantığı) para alıyoruz değil mi?

Teşekkürler

Ne demişler dışı seni içi beni yakar :D Kolay ama zor gibi hocam işe girmeden kestiremezsiniz şansı olan ilk haftasından yöntemini bulup devam ediyor ama her zaman bu kadar kolay olmuyor 1 sene uğrasıp daha adam akıllı yöntem kestirememiş düzgün gelir elde edemeyen arkadaşlarda var ama artık kazanmak eskisine nazaran daha zor bunu söyleyebilirim

Başlığa Cevap : O Kadar Kolay Değil. . .

Tabikide değil. emek ister, tarlaya tohum atmışsında, suluyorsun urunler mahsuller yanmaz ise, onları hasat edıyorsun, sonrasında satıyorsun...eee bu zıncırde olumsuzluklard aolabiliyor, olmayada biliyor.. kolay diye bişe yok. emek harcarsan bişeler elde edersın. ama ne kadar emek ? ne kadar para ? orası sana kalmış.

:) Yorumlar için saolun arkadaşlar,
Peki yukarda yazdığım mantık başlamak için doğru mu?
Yani videoları çek her videoya yazı, intro koy, telifi olmayan müzik ekle, özgün yap yayınla? bu çalışmaz mı?

saglam videoyu yakalamak lazim bak gecen ay nisan aynin bitmesine 4 gun kala bi video yukledigim video su anda 500 bin izlenmeye cikti 550 dolar para getirdi bu dedigim tek video simdi mayis oldu ilk 5 gunun kazanci 238 dolar gorunuyor ps4 parami cikardim valla bu ayin 24 unu bekliyom :D

Kolay ve basit. Biraz yıldırmıyor da değil. Örn. ben :) Günlük 1-2 doları görebiliyorum. Web blog yazarken bile 10 dolardan aşağı düşmüyorken youtube beni çok zorluyor. Youtube da bol bol yedek hesabın olacak, bunun yanında +15dk videolar ekleyeceksin ki gelirin yükselsin. Bir de tutup herkes gibi İngilizce içerik paylaşmacaksın. Bazen elin Taylandlı'sında ganimet olabiliyor, alternatif denemeni tavsiye ederim. Benim şu sıralar biraz gözüm korkuyor video atmaya. Bi ara kanalımı spama kaptırdım tam o sırada baktım ne atsam ünleme düşüyor üşenip de yeni gmail ve youtube hesabı bile açmadım. Gözün doymayacak, habire deneyeceksin.

Kolay değil hocam ya ne zaman ne olcağı belli olmuyor daha dün 0ladık

Şuan kazanmak çok çok zorlaştı eskiden daha kolaydı.

başlamak için çok kötü zaman artık başlamak bile uyuz bişey yok ünlem yok dünya engeli sorunu neler neler

Peki arkadaşlar ; Videoları burdaki sitelerden çeksek ( Komedi ) her videoya ya yazı, intro koy, telifi olmayan müzik ekleyerek özgünleştirsek ve yayınlasak, bu çalışmaz mı? Yani videolar sorunsuz olarak eklenmiş olmaz mı?

Peki arkadaşlar ; Videoları burdaki sitelerden çeksek ( Komedi ) her videoya ya yazı, intro koy, telifi olmayan müzik ekleyerek özgünleştirsek ve yayınlasak, bu çalışmaz mı? Yani videolar sorunsuz olarak eklenmiş olmaz mı?
Sorunsuz olarak eklenmiş olur belki ama sonradan görüntüden vs. eşleşen gelebilir, para kazanmalar gidebilir garantisi yok.
Yt işi ise hiç kolay değil, bi konu vardı orda bazı üyelerin öncesi&sonrası fotoğrafları vardı.
İnsanlar bildiğin yaşlanmış. Bende epey yıprandığımı hissediyorum.
Gençleşenlerde vardır belki :D

Peki her videonun altına kanalın adını yazsam. Ve bu video boyunca kalsa? O zaman görüntüden eşleşme ortadan kalkmış olmaz mı? Sonuçta ses farklı, görüntüde ekstra bir yazı da var olacak?

Sorunsuz olarak eklenmiş olur belki ama sonradan görüntüden vs. eşleşen gelebilir, para kazanmalar gidebilir garantisi yok.
Yt işi ise hiç kolay değil, bi konu vardı orda bazı üyelerin öncesi&sonrası fotoğrafları vardı.
İnsanlar bildiğin yaşlanmış. Bende epey yıprandığımı hissediyorum.
Gençleşenlerde vardır belki :D

Artık işi bilmeyenin iyi bir hocası yol göstericisi olmayanın başlaması çok zor, başlasa da sinir strees olur bırakır..

Önceden eşleşen telifde dünya engelide gelse deneme yanılma yaparken bunlar etkilemedi için kategorini bulabiliyordun ve onda yoğunlaşıp iyi kazançlar elde edebiliyordun şimdi artık kategori bulsan birde onun içine dalıp Dünya engeli vermeyecek ünlemi geçebilecek şekilde aramalar yapıyorsun anlıcan önceden geçen yıl bu aylarda yazın Tatil param çıksın diyen arkadaşa bi kanal açıp bırakmıştık 2 ay sonra patlamıştı kanalı ve 3. ay tatile çıkmıştı :D şimdi kimsenin 2 video atıyımda kazandığı kadar deme şansı yok..

Youtube malesef sıkı önlemler aldı

Yok hocam o kadar kolay değil görüntü eşleşeninden kurtulmak.
Amatör videolarda pek gerek kalmaz zaten oynamaya ama, onlara dahi sonradan geliyor telif.
Eşleşen atlatma konularını inceleyin hocam. Kolay gelsin.

Edit: Vay arkadaş eskiden bu kadar kolay mıydı ya, Yanarım da bu kadar geç tanıştığıma yanarım yt ile.
Eskiden çalışanlar iyi gizlemiş mevzuyu. :D

Kolay değil para kazanmak ama Allah'a şükür kazanıyorum.Eskiye nazaran daha zor youtube kurallarını iyice sıklaştırdı.Spam konusunda telif konusunda mail konusunda v.s ama yapcak birşey yok youtube kuralları dahada sıklaştıracaktır.

O dediklerinle evet bi nebzede olsa geçebilirsin eşleseni vs. Peki ticari haklarını nasıl ispatlayacaksın? :) yani hevesini kaçırmak istemem ama son dönemde gerçekten zorlaştı.

2 ay öncesine kadar kolaydı ama şuan çok zorlaştı , ben bu işe başlarken bir arkadaşım tek tek anlattı yönlendirdi ,benim için e-book hazırladı takıldığım yerlerde soru sordum sabırla cevapladı , yani arkadaşım yardım ettiği halde 3 ayda ancak olayı kavrayabildim ,olayı kavramakla bitmiyor tabi , deneye deneye kendi sistemini oluşturacaksın , istersen kendi videonu hazırla ,istersen site bul oradan video indir yükle , yani biz ne kadar anlatsakda boş mesela kendi videonu yapıp yükleyeceksin bir bakacaksın senin hazırladığın videoyu bir başkası kanalına yüklemiş ve sana telif göndermiş , bir bakacaksın tüm kanallların para kazanması kapatılmış , azimliysen az veya çok bir şeyler kazanırsın , tabi birde kısmet meselesi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri