Youtube de sıkıntımı var

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
CMD yi açıp ipconfig /displaydns ile dns önbelleğinizi görebilirsiniz. ipconfig /flushdns ile de dns ön belleğini temizleyebilirsiniz. Büyük ihtimalle işe yarayacaktır.

Şimdi yine şunu veriyor "Maalesef şu anda yeni bir hesap isteğinizi karşılayamıyoruz."
en iyisi biraz ara vermek 1-2 gün dokunmayacagım

Yok arkadaşlar toplasan 10 tane açamadım her tarayıcıyı denedim tarayıcı vs. kaldırdım yükledim zaten 2 adet internetim 2 tanede pc ikisinide deniyorum arkadaşlar bilen biri yokmu ya :(

Yok arkadaşlar toplasan 10 tane açamadım her tarayıcıyı denedim tarayıcı vs. kaldırdım yükledim zaten 2 adet internetim 2 tanede pc ikisinide deniyorum arkadaşlar bilen biri yokmu ya :(
Bu aralar işi iyice zorlaştılar bende günde 1 tane ya açıyorum ya açamıyorum.

ya 3-5 aileme destek çıkıyodum o da gitti arkadaş 3 gün ara veriyorum açılmazsa bitti demektir. :(
format at kardeşim benimde aynı problem vardı. format attım düzeldi. yalnız formatı partition magic tarzı programlarla atmanı tavsiye ederim. windows cd si ile yaptığında bazen senin eski windows bilgilerini silmeyip c nin içinde klasör olarak saklıyor

format at kardeşim benimde aynı problem vardı. format attım düzeldi. yalnız formatı partition magic tarzı programlarla atmanı tavsiye ederim. windows cd si ile yaptığında bazen senin eski windows bilgilerini silmeyip c nin içinde klasör olarak saklıyor

Hocam başka bi arkadaşdada vardı bu sorun attı ama düzelmedi zaten 2 pc var daha önce onda en fazla 10 felan açmışımdır

Hocam başka bi arkadaşdada vardı bu sorun attı ama düzelmedi zaten 2 pc var daha önce onda en fazla 10 felan açmışımdır
sen formatı at dinle beni. partition magic ile diski bir güzel sıfırla sonra tekrar oluştur diski. güzelce bir işletim sistemi kur. daha sonra Technitium MAC Address Changer v6 bu programı kur çalıştır mac adresini değiştir. firefoxta gizli sekmeni aç kanalını oluştur olay bu ;)

sen formatı at dinle beni. partition magic ile diski bir güzel sıfırla sonra tekrar oluştur diski. güzelce bir işletim sistemi kur. daha sonra Technitium MAC Address Changer v6 bu programı kur çalıştır mac adresini değiştir. firefoxta gizli sekmeni aç kanalını oluştur olay bu ;)

o mac şeyini indirdim şimdide yeni istek talebinixi onaylamıyoruz diyor açılmıyor hiç

Ben mac değiştirme herşeyi yaptım algoritmasını çözemedim bu işin.Günde sadece 1-2 mail den fazla açmaya izin vermiyor onaysız olarak.

Son günlerde yokluyor herkesi sanırım benide yoklamaya başladı eğer genel bir şey ise piyasa karışır :)

Her önüne gelen mail açıp satmaya başlıyor adamın ilk mesajını mail konusu açıyor böyle giderse daha kötü olucak

Son günlerde yokluyor herkesi sanırım benide yoklamaya başladı eğer genel bir şey ise piyasa karışır :)

Hocam sizdede böyle ise genel sorun demektir çıldırcam normalde günde 100 kanal açarken 10 olmuyor ya :( ya onaya düşüyor yada malesef yeni istek vs. çıldıracagım :(

farklı bir sıkıntı da indexlemede var. 3 saat önce 4 video yükledim 3 ü çıkıyor diğeri indexlenmemiş çıkmıyor youtubeda. ping filan attım google web masterdan bir değişim yok

Yok hocam yok bunu kesinlikle benim bunu çözmem lazım :( ailemin borcu az kaldı onu bitircem bu dertten kurtulmayı bilen varsa yardımcı olmasını rica ediyorum. Hesap açarken ya malesef yeni hesap istegini karşılayamıyoruz diyor yada onaya düşüyor

Her önüne gelen mail açıp satmaya başlıyor adamın ilk mesajını mail konusu açıyor böyle giderse daha kötü olucak

İsimde verseymişsiniz tam olacakmış nicksiz22 kardeşim. Son torun hocam akşam 22:00 gibi bi arkadaş aynı sorunu bizim yaşayıp yaşamadığımızı sordu. Bizim yontemle açılan maillerdede Youtube bir tur operasyon yaptı bu ayın 5inde sonra düzeldi sizdede durumun aynı olmasına temenni ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri