Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ip resetleyin. 1 gün kadar kanal açmayın.
Daha sonra aşağıdaki konuda bulunan mozilla ayarlarını yapıp mozilladan devam ediniz.
http://www.ytpara.com/youtube-sorun...llarim-artik-kapanmiyor-2-yontem-iceride.html
Bu aralar işi iyice zorlaştılar bende günde 1 tane ya açıyorum ya açamıyorum.Yok arkadaşlar toplasan 10 tane açamadım her tarayıcıyı denedim tarayıcı vs. kaldırdım yükledim zaten 2 adet internetim 2 tanede pc ikisinide deniyorum arkadaşlar bilen biri yokmu ya![]()
Bu aralar işi iyice zorlaştılar bende günde 1 tane ya açıyorum ya açamıyorum.
format at kardeşim benimde aynı problem vardı. format attım düzeldi. yalnız formatı partition magic tarzı programlarla atmanı tavsiye ederim. windows cd si ile yaptığında bazen senin eski windows bilgilerini silmeyip c nin içinde klasör olarak saklıyorya 3-5 aileme destek çıkıyodum o da gitti arkadaş 3 gün ara veriyorum açılmazsa bitti demektir.![]()
format at kardeşim benimde aynı problem vardı. format attım düzeldi. yalnız formatı partition magic tarzı programlarla atmanı tavsiye ederim. windows cd si ile yaptığında bazen senin eski windows bilgilerini silmeyip c nin içinde klasör olarak saklıyor
sen formatı at dinle beni. partition magic ile diski bir güzel sıfırla sonra tekrar oluştur diski. güzelce bir işletim sistemi kur. daha sonra Technitium MAC Address Changer v6 bu programı kur çalıştır mac adresini değiştir. firefoxta gizli sekmeni aç kanalını oluştur olay buHocam başka bi arkadaşdada vardı bu sorun attı ama düzelmedi zaten 2 pc var daha önce onda en fazla 10 felan açmışımdır
sen formatı at dinle beni. partition magic ile diski bir güzel sıfırla sonra tekrar oluştur diski. güzelce bir işletim sistemi kur. daha sonra Technitium MAC Address Changer v6 bu programı kur çalıştır mac adresini değiştir. firefoxta gizli sekmeni aç kanalını oluştur olay bu![]()
Son günlerde yokluyor herkesi sanırım benide yoklamaya başladı eğer genel bir şey ise piyasa karışır![]()
Her önüne gelen mail açıp satmaya başlıyor adamın ilk mesajını mail konusu açıyor böyle giderse daha kötü olucak
Durumu çözen arkadaş var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.