Youtube Destek Konusu Hakkında[Genel Açıklama]

bysetoll

Yasaklanmış
GENEL AÇIKLAMA

Merhaba arkadaşlar,

forum içerisinde son birkaç gündür bazı istenmeyen anlaşmazlıklar oldu. Biz paylaşımı ve arkadaşlığı daha da fazla arttırmak için skype ta bir grup oluşturmuştuk.herkesi bu paylaşım ortamına davet etmek için her gelen üyeye mesaj atıyorduk...Bu da çok etik değildi ve bu hatamızın farkına vardık. Serkan abiyle konuştuk o bu tarz yardımlaşma olaylarına destek verdiğini ve kendisinin de bu şekilde karşılıklı arkadaşlarıyla yardımlaşarak bugünlere geldiğini anlattı.

Bizde dedik ki forum içerisinde az kazananlar ile çok kazananlar arasında uçurum var, az kazananlar da tutunacak bir yardım eli bekliyor dedik. MUSLERA06 da forumda herkese bol bol kazandıracağım, sabırlı olun dedi.

O yüzden forumdaki yardımlaşma ruhunu hep birlikte arttıralım ve dürüstçe bildiklerimizi birbirimizden saklamayıp saygı çerçevesinde forumda hep birlikte kazanalım.

bysetoll olarak benim özgün düşüncelerim:

Beyler Bu Forumun en eski üyelerindenim... bazı arkadaşlar bizi yanlış anlamış ve bizim kurdugumuz skype grubunu tamamen farklı bir boyuta taşımış...arkadaşlar bakın bizim yaptıgımız şey nedir biliyormusunuz?....Herkese elimizden geldigi kadar skype üzerinden yardımcı olmakdır yardımcı olmaktan kastımız yanlış anlamayın sadece bilgi paylaşımı ve sohbetten ibarettir...

Hoşgörüyle forumda kaos yaratmadan seviyeli olarak bilgilerimizi paylaşmak en doğrusu sana katılıyorum bysetoll.

Bysetoll,bu forumda zaten karsilikli yardimlasmalara,skypde konferanslar yapmaniza,kendi aranizda grup olusturarak konusmalariniza en cok destegi veren,bunu yapmanizi isteyen benim.

Bunu siz yapiyordunuz zaten,ve amaciniz ne cikar ne menfaat nede baska birseydi onu biliyorum.Tek sinirlendigim ve kizdigim nokda,her uyeye bu tur mesajlarin atilmasiydi.Yoksa ne yaptiginiz icin,nede uygulamanin asla karsiti degil destekciyim.Sadece bunu anlamanizi istiyorum.

Sizdende bu aciklamayi bekledim zaten,sakin,duzgun bir dille bu aciklamayi bekledim.Bu aciklama cok oneden yapilmis olsaydi,cok daha farkli ve guzel olurdur hersey.

Burda basta ben olmak uzere cok kazananda az kazananda acikca veya gizlice illaki birilerine yardim ediyor.Burda amac zaten herkesi kazandirabilmek bu iste.

Neyse herseyde vardir bir hayir diyoruz,bu konunda bu sekilde sonuclanmasi iyi oldu ,olmasi gerekende size bize yakisanda buydu zaten.

Saygilarimla.

bilgi paylaştıkça çoğalır, güzel yazı beğendim olması gereken bence böyle.

Aynı şekilde katılıyorum, yalnız söylenen gibi bu işin gizli kapaklı yapılması ve her üyeye özel mesaj atılmasını desteklemiyorum. Bence bu kısım kesinlikle yanlış. Zaten forumda bir arkadaşımız isteyenler için herkesin skype adresini yazıp birbiri ile iletişimde olabileceği bir konu açmıştı. O tarz bir yazı ile yardımlaşma konusu olarak yapılabilirdi.

Her işin bir adabı olur. Adabın dışına çıkıldığı zaman, aklınızda ve içinizde kötü niyet yok ise bile bu dışarıdan bakılınca öyle görünmeyebilir. Buna fırsat vermemek yine bizim elimizde.
Diğer arkadaşın konusunda da biraz ters bir soru sormuş olabilirim fakat onun da konuya yaklaşımı aynı şekildeydi, bu yüzden öyle yaklaştım.

Herkese iyi forumlar ve bol kazançlar dilerim.

Bysetoll,bu forumda zaten karsilikli yardimlasmalara,skypde konferanslar yapmaniza,kendi aranizda grup olusturarak konusmalariniza en cok destegi veren,bunu yapmanizi isteyen benim.

Bunu siz yapiyordunuz zaten,ve amaciniz ne cikar ne menfaat nede baska birseydi onu biliyorum.Tek sinirlendigim ve kizdigim nokda,her uyeye bu tur mesajlarin atilmasiydi.Yoksa ne yaptiginiz icin,nede uygulamanin asla karsiti degil destekciyim.Sadece bunu anlamanizi istiyorum.

Sizdende bu aciklamayi bekledim zaten,sakin,duzgun bir dille bu aciklamayi bekledim.Bu aciklama cok oneden yapilmis olsaydi,cok daha farkli ve guzel olurdur hersey.

Burda basta ben olmak uzere cok kazananda az kazananda acikca veya gizlice illaki birilerine yardim ediyor.Burda amac zaten herkesi kazandirabilmek bu iste.

Neyse herseyde vardir bir hayir diyoruz,bu konunda bu sekilde sonuclanmasi iyi oldu ,olmasi gerekende size bize yakisanda buydu zaten.

Saygilarimla.

Eyw ....

bysetoll arkadaşımı yazısından ötürü tebrik ediyorum bende o grubun bir üyesiyim ve bundanda mutluyum arkadaşları davet ettik gelen gelir gelmeyen gelmez biz art niyetki kesinlikle değiliz bizim o grupta insanlara yarardan başka birşeymiz dokunmaz nasıl geçenki dizici denen kişi gerçek yüzü ortaya çıkarttık ve bu olmasaydı belkide çok arkadaşımız mağdur olucaktı o grupta abilerimiz kardeşlerimiz var kapımız adaletli dürüst olan kişilere açıktır bunlarda benim kendi düşüncelerim

Allah herkezin gönlüne göre versin. Ne demiş atalarımız; " Bir elin nesi var, İki elin sesi var"...

Adım tuncay 27 yaşındayım trabzonluyum. Öncelikle 15-20 gündür forumu takip etmekteyim.Hayatımda önceden bir forum geçmişi olmadığından bu işler konusunda çok sağlıklı bilgilere sahip değilim.Öncelikle olayı kendimce anlamaya çalışıyorum kendimce kimseyi yormamak adına da bilip bilmeden ortalığa atlamak istemedim o yüzden forumda fazla etkin değilim.
Bahsi geçen arkadaşı da tanımıyorum fakat bugün bir arkadaşa yardımcı olmak için foruma adresini yazmıştı isteyenlere yardımcı olabileceğini söylemişti.Bende bir soru sormak için kendisinin adresini ekledim ve kendisine bilgisi dahilinde bir kaç soru sordum ve kendisi de sağolsun bilgisi dahilinde yardımcı olmaya çalıştı. Bu yazıyı da kendisinin bana karşı herhangi bir yanlışının olmaması ve zaman ayırıp yardımcı olmaya çalışmasından dolayı üzerimde bir vebal olarak hissettiğim için yazdım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri