Youtube disinda neler yapiyorsunuz

Cs sw acsak keske ytpara olarak cs oynayan varmi acaba forumda ben oynamiyorum ama ytpara oynarsa oynarim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iPhone 'da takılıyorum genelde.Ya da dışarı çıkıp hava alırım Youtube insanı daraltıyor. :o

süper olur valla :D güzel düşünce 30 lira zaten bir server aylık
Boyle bi forumda zatrn parabin lafi yapilmaz [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] ilgilenirse bu konu hakkinda iyi olur bende yardimci olurum her konuda oyunyoneticisi.com dan alinabilir bir pro sw

Cs sw acsak keske ytpara olarak cs oynayan varmi acaba forumda ben oynamiyorum ama ytpara oynarsa oynarim

Aynen açalım özgünlüğün dibine vuralım :D eski günler

Boyle bi forumda zatrn parabin lafi yapilmaz [MENTION=136]serkan[/MENTION]yt ilgilenirse bu konu hakkinda iyi olur bende yardimci olurum her konuda oyunyoneticisi.com dan alinabilir bir pro sw

aynen sorun olmaz herkez üstüne düşen payı verir sıkıntı olmaz o konudada bu arada videoda çekip o swnın parasınıda çıkartırız zaten bence cs ye girip ytparanın gücünü göstermek lazım :D

Saka baya baya cs oynayan cikacak gibi :) csden pek para kazanilmaz zevke bakariz haftada bir rank birincisine 1 haftalik gold uyelik falan fistij yarismalar olur guncel olur sw

Zaten forumda çok fazla CS ci var bende eski cs ciyim de artık vaktim olmuyo pek ama pro atarız d2 :D

Upp bu dusunceyi gerceklestircek yokmu

Bende pek iyi degilim ama oynarim herturlu cs dota 2 lol farketmez :)

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cs ye ben de varım,lol dota vs oynamam.Server ne kadarsa ücretini veririz.Video çekmeye gerek yok,zevkimizi alalım yeter.

Benim Youtube'a ayırdığım zaman çok çok az günde 1 saat falan bile değildir. Geri kalan zamanda telefonumla uğraşıyorum, kız arkadaşımla konuşuyorum, sitelerde dolanıyorum. Geçiyor günler işte.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri