ömerli mah.Alla alla çekmeköyün neresinde bende Çamlık.![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ömerli mah.Alla alla çekmeköyün neresinde bende Çamlık.![]()
ömerli mah.![]()
Cs sw acsak keske ytpara olarak cs oynayan varmi acaba forumda ben oynamiyorum ama ytpara oynarsa oynarim
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boyle bi forumda zatrn parabin lafi yapilmaz [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] ilgilenirse bu konu hakkinda iyi olur bende yardimci olurum her konuda oyunyoneticisi.com dan alinabilir bir pro swsüper olur vallagüzel düşünce 30 lira zaten bir server aylık
Cs sw acsak keske ytpara olarak cs oynayan varmi acaba forumda ben oynamiyorum ama ytpara oynarsa oynarim
Boyle bi forumda zatrn parabin lafi yapilmaz [MENTION=136]serkan[/MENTION]yt ilgilenirse bu konu hakkinda iyi olur bende yardimci olurum her konuda oyunyoneticisi.com dan alinabilir bir pro sw
Zaten forumda çok fazla CS ci var bende eski cs ciyim de artık vaktim olmuyo pek ama pro atarız d2![]()
Zaten forumda çok fazla CS ci var bende eski cs ciyim de artık vaktim olmuyo pek ama pro atarız d2![]()
Cs Dediğiniz Counter Strike mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.