Youtube Dünya engeli Çözümü Nedir ?

• Kullanıcı chntrkylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

chntrkylmz

Kayıtlı Üye
Şimdi 1 saatlik filmler ekliyicem videoların youtubede izlenmesini istemiyorum gizli olsun sadece siteme koyucam ama bu videolar Dünya engeline takılıo ve izlenmiyo şimdi Ne yapmalıyımki Videoyap ile yüklediğim filmler dünya engeline takılmadan siteme koyup izlettriyim
Not: para kazanmak istemiyorum yani sadece video izlenebilsin yeter

Şimdi 1 saatlik filmler ekliyicem videoların youtubede izlenmesini istemiyorum gizli olsun sadece siteme koyucam ama bu videolar Dünya engeline takılıo ve izlenmiyo şimdi Ne yapmalıyımki Videoyap ile yüklediğim filmler dünya engeline takılmadan siteme koyup izlettriyim
Not: para kazanmak istemiyorum yani sadece video izlenebilsin yeter

Google drive yükle.Ama 15 gb sınırlaması vardı sanırım.

Para kazanması kapalı kanala gelmiyor diye biliyorum

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlatamadım galiba internet hızım düşük 1 satlik video yükliyicem 800 e yakın :D botla yapmam lazım ama youtube engellio engellemedne nası yüklerim

VDS alın hocam up/down hızı yüksek olanlardan botla yükleme yaptığınızdada kotanızdan yiyecektir her türlü

Profosyonel bir yazılımcı + 15,000 tl sabit ücret + her ay 100 200 tl de botun bakım ücreti... dünya engeli de geçersin, eşleşen de, paraları saklamak için evde ayakkabı kutuları da alırsın, para sayma makinaları da

Botla yt ye yüklesen bile 2.gün kanalın kapanır tüm yüklediklerin çöp olur 50-60 adet gmail al,yanınada bi vk hesabı aç al sağlam bi vds her filmi hem gdrive hemde vk ya yükle embedlerini al koy sitene

Anlatamadım galiba internet hızım düşük 1 satlik video yükliyicem 800 e yakın :D botla yapmam lazım ama youtube engellio engellemedne nası yüklerim

Forumda 15 liralık vds var al bir tane ondan istediğin yere yükle.Botla filmi nereye atabilirsinki.O kanala yüklediğin filmler şimdi engel,telif vermese bile ilerde illaki verecektir. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri