Youtube E-book %100 kazanma garantisi Ciddi bilgi ciddi kazanç

• Kullanıcı ch1vas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boşver hocam =) satmaya gerek yok ... bildiğin dolandırıymşm gibi karşılandım zoruma gitti bayaa neyse.... bilerek o kadar resim koydum ki yani biliyordum böyle şeylerin çıkıcagını karşıma ...

[MENTION=68]ch1vas[/MENTION]

r10da yazanlardan anlamadığım nokta,

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...00-tl-degerinde-ciddi-bilgi-ciddi-kazanc.html

Bu konudan mağdur olanlar sizin kardeşiniz mi? Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj gösterimi - Youtube E-book %100 kazanma garantisi Ciddi bilgi ciddi kazanç şu yorumda yazandan hiçbir şey anlamadım

+ şu mesaj Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj gösterimi - Youtube E-book %100 kazanma garantisi Ciddi bilgi ciddi kazanç

Bu konuları açıklar mısınız ne nedir ne değildir herkes bi öğrensin oradaki konu kilitlenmiş malum

Batuhan dediki bi tukenecgiz satiyordur burdada ust konuda paylasilan kitap beni onla karistirdi .. bnde dedim li o kitap benim deil o da sevindi bende alip magdur oldugum.icin ama ilk basta magdur olmustm gercekten o bilgiler isime yaradi kitaptan snra yaptigm bi video 400.000 izlenim.aldi ama benm bu kitapta sattigim sitelerle imleme yapinca.. neyse hocam.. kapandi yani konu yanlis anlasilma oldu.. beni dolandirici yapti ayak ustu yani

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

[MENTION=68]ch1vas[/MENTION]

Bu kitap benim kitap değil kardeşimin lütfen biraz daha dikkatli bilmeden anlamadan yorum yapmayalım .. ne yazmış bak orda en üstte 3 ay önce demiş bugünle 3 ay önce arasında farkvar benim sattığım kitap değilmiş yani ... satışbaltalamaktan report ettim bilgine

Anladım, arkadaş sanırım burada kardeşimin dediğiniz için öyle demiş şimdi fark ettim bunu. burada yazanı da açıklarsanız sadece satışınız ile ilgili değil internet hayatınızda üstünüzde kötü bi itibar kalmasın

Kardesim yazicagina "in" i fazla yazmisim simdi gordum eywallah hocam saolasin :)

Neyse yanlış anlaşılmalar var ise bu şekilde çözmüş olduk. Yine de aklında soru işareti olan arkadaşlar varsa sorsunlar bir soru işareti kalmasın.

Arkadaşlar sizin yanlış yazımınız sebebiyle bu denli hiddetlenmiş göründüğü üzere yani bi yanlış anlaşılma mahal vermiş bu durumlara sonuç olarak bunlar çözüldüğüne göre satışa devam etmek istiyor musunuz konuyu kilitleyeyim mi?

Kilitleyin bi dragonla anlatm ona vercem o da soz verdim diye satis yapmicam kapayin konuyu tesekkur ederim iyi geceler ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri