Youtube E-book %100 kazanma garantisi Ciddi bilgi ciddi kazanç

• Kullanıcı ch1vas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fikirlerimizi belirtmemiz tabiki doğal.. ama arkadaslar herkes istediği ürününü istediği fiyata satabilir bence bize saygı duymak kalır , şahsen bende fiyatı fazla buldum ama biraz daha makul olsa ve imkanım olsa denemeye değer der güvenir ve alırdım. hayırlı satıslar dılerım.

Kazanç sağlamamız için partnermi olmamız lazım ?

Hangi partner bayiliğini kullanıyorsunuz? İmleme siteleri vereceksiniz peki içerik almak içinde site verecek misiniz? Misal bir ay sonunda düzenli çalışma yaptığımda kaç $ altında kazanırsam verdiğim ücretin yarısını geri yatıracaksınız bu gibi alıcıyı mağdur etmeyecek şeyler var mı ?

50 tl olsa alırım direk, şunu 50 tl yaparsan eminimki 250 tl ye alıcak olan 2 kişi kadar para kazanıcaksın ayrıca ne gibi bi kazanç düşebilirki youtube koskocaman bir dünya, bundan 20 kişi faydalansa hiçbir zararı olacagını düşünmüyorum herkes farklı kategorilerde video yüklüyor nerdeyse

Hangi partner bayiliğini kullanıyorsunuz? İmleme siteleri vereceksiniz peki içerik almak içinde site verecek misiniz? Misal bir ay sonunda düzenli çalışma yaptığımda kaç $ altında kazanırsam verdiğim ücretin yarısını geri yatıracaksınız bu gibi alıcıyı mağdur etmeyecek şeyler var mı ?

bana r10 dan pm atan kişisin galiba hocam ben sadece liveleak ı kullanıyorum dediğimi yap eger 2 verdiğin paranın 2 katını kazanmazsan ben sana paranı geri vericem ...

konuya kilit lütfen 1 dolandırıcı olmadığımız kalmıştır bana pm den msj 2-3 kişi yazdı imleme sitelerini sat die bende dedim ki satarım ama 200tl den aşağı olmaz ondan sonra oturdum bunu yazdım...
kera kanalı incele yaz buraya illegal bişey varmı ...

abi alan alır almayan almaz.silah zoruylamı satıyor adam.kera deniz baykal gibi adamsın ha

yoo valla herşey gayet normal izlenmeler çok iyi kardeş
kesinlikle imleme siteleriyle videolar izletilmiştir
gerçkten tebrik ederim
nasıl imleme siteleri bulduysanız artık
ben 2 3 hafta geceli gündüzlü baya aramıştim
doğru dürüst bişeyler bulamadım
bulduklarımıda forumda paylaşmıştım

yoo valla herşey gayet normal izlenmeler çok iyi kardeş
kesinlikle imleme siteleriyle videolar izletilmiştir
gerçkten tebrik ederim
nasıl imleme siteleri bulduysanız artık
ben 2 3 hafta geceli gündüzlü baya aramıştim
doğru dürüst bişeyler bulamadım
bulduklarımıda forumda paylaşmıştım

kera fikrini paylaştığın adam "kafa var beyin var hepimiz internet düşkünü insanlarız bir taktik bulamıyorsanız zaten farklı sektöre geçmenizin zamanı gelmiş demektir." diyor o kadar uğraşmış bulamamışsın doğru dürüst bişeyler ne demeli bu yoruma?

yani demeyeyim demeyeyim diyorum ama o zaman Serkan abi (muslera06) onun yeri yok adam herşeyi bedavaya öğretti o kadar para kazanıyordu birilerine bişeyler öğretcem diye para kazanmayı bıraktı millete yardımcı oldu geldi buraya forum kurdu en değerli bilgileri paylaştı onun sayesinde gelip burda yorum yapabiliyorsun ama bilgisini satan biri çıkınca bu tarz sert yorumlarla gelmeyelim başka forumlarda ve forumumuzda bu tarz yorum yapanlara denk geliyorum fakat bu kadar sert yaklaşmamak gerek diye düşünüyorum.

Ayrıca [MENTION=68]ch1vas[/MENTION] burada konun yokken r10dan pm atmıştım başka satış yapacaksan ona göre ay sonuna adsense ödemeleriyle durumumu ayarlamaya çalışacağım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri