Youtube E-book %100 kazanma garantisi Ciddi bilgi ciddi kazanç

• Kullanıcı ch1vas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ch1vas

Kayıtlı Üye
Öncelikle e book u yapmamdaki sebep kanal satıyordum. Çoğu kişi pm attı kanalı alcak param yok fakat imleme sitelerini ve taktiği e book yapıp satarsan alırım dediler bende bundan sebep bu 5 sayfalık içinde tane imleme sitelerinin ve aşağıdaki kanallardaki yaptıklarımı yazdığım e book u yapıp az sayıda kişiye satmaya karar verdim çünkü ne kadar çok yayılırsa o kadar çok kazanç düşer...

Aslında e book denmez öyle 20-30 sayfadan oluşmuyor sadece 5 sayfa ama %100 kazanma garantisi veriyorum ..anlattıklarımı yaparsanız günde 4-5 video yükleyerek ortalama ilk başlarda 2 saatinizi alır imleme sitelerine ekleme sonra eliniz alışıyor siteleri ezberliyorsunuz.. daha kısa vaktinizi alır.. daha önce yapmış kanıt isticeğiniz için altta 2 kanal fotografı paylaşıyorum.. 2 side 1 er haftalık kanallardır

bu kanalda şuan 254 abone içindede 240 usd olmuştur.1.100.000 de izlenmesi vardır şuan bu kanalda son 2 günün kazancı 70 usd dir.

1 haftada 254 abone 1.100.000 izlenme 240 usd hepsi kitap içinde verdiğim bilgilerle ....

Daha önce bu imleme Siteleri Sayesinde yaptığım 1 kanalımın Görüntüleri bir sürü muahalefet çıkıcaktır çünkü 1 videon trend olmus vs vs die çünkü
(not aşağıdaki kanal 1 haftalık daha önce sattığım bir kanaldır )

.Günde 4-5 video atarak bu oranı yakalıyorum ben günde 1,5 saat filan pc başında geçirebiliyiorum 4-5 saat geçirirseniz rakamı 2 ye 3 e katlarsınız.. Kanalı alan kişiye bu bilgilerde verilecektir.. facebook twitter vs vs hiç bir sosya medya kullanılmamıştır..

imleme Siteleri Sayesinde Aldığım 1 haftalık izlenme

KİTAP FİYATI 250 TL dir..
Ödeme Misli.com üzerinden olucaktır.

Alıcak kişiler Konuya almak istiyorum şeklinde yazarlarsa iletişime geçerim...

250 liramı :D
Satış baltalamak gibi olmasın ama piyasadaki e bookların fiyatlarına bak bir ondan sonra sen karar ver fiyatı azmı belirlemişim fazlamı diye

250 liramı :D
Satış baltalamak gibi olmasın ama piyasadaki e bookların fiyatlarına bak bir ondan sonra sen karar ver fiyatı azmı belirlemişim fazlamı diye

kardeşim sadece konuyu incele ki video izlenmelerine kazanca bak
%100 kazanç garantisi veriyorum .... imleme sitelerini vs vs...

250 tl hmm süper. Benim e-book'ta 5 tl için pazarlığa giren arkadaşları bi görelim şurda bi pazarlığa başlasınlar :D :D

açıkcası banada aşırı uçuk bir fiyat geldi tamam seni anlıyorumda
kanal 800tl e-book 250 tl kaç kişiye satacagınıda belirtmemişsin zaten imleme vs
bu şekilde kazanıyorum diyorsun bence bence alacak olan kanalı direk alır çok daha
mantıklı yoksa bu bilgileri çok kişiye sattıgında kazançlar zaten düşecek,bence satışı diger e-book fiyatlarıyla kıyaslayıp tekrardan satışa çıkarsan daha mantıklı olur.

kardeşim sadece konuyu incele ki video izlenmelerine kazanca bak
%100 kazanç garantisi veriyorum .... imleme sitelerini vs vs...

Öyle düşünürsen o zaman.
"Aylık bu kadar kazandırıyor bu sistem, Geniş vadede düşünün biraz. Verdiğiniz Paranın 10 katını vericek size " gibi birşey diyip fiyatı 500 lirayada çıkartabilirsin.

Ama bu bir e book. Ebook ların fiyatlarıda bellidir yani, bu biraz fazla. Ben sana 5 liraya sat demiyorum tabikide 50 liraya bile satabilirsin. Ama 250 lira alan olursa şaşırırım.

Ben fazlalığı ile ilgili daha fazla mesaj yazmıyımki belki alacak olan vardır sana zararım dokunmasın.

Arkadaş çok kişi almasını istemiyorum zaten 2 kişi alsın yeter zaten ... demersun senin kitabını da aldım hocam hiç kazanç sağlıcak bilgi yoktu.. ben size şöyle bişey söylüoyrum 2 miz aynı videoyu ekleyelim ben senden 3 saat sonra ekliyeyim videoyu benim videom senin izlenmenin en az 10 katı olur ve senden daha üst sıraya cıkarım youtube aramalarda... bu kitapdaki bilgilerle bunun garantisinide veriyorum....

İmlemenin çok büyük bir gücü var, verdiğiniz verilere göre fiyat normal ama çoğu kişiyi zorlar. Her malın bir alıcısı vardır. Almak çok isterim ama bütçemi baya zorlar.

Hayırlı satışlar.

İmlemenin çok büyük bir gücü var, verdiğiniz verilere göre fiyat normal ama çoğu kişiyi zorlar. Her malın bir alıcısı vardır. Almak çok isterim ama bütçemi baya zorlar.

Hayırlı satışlar.

zaten imlemeler sayesinde aramalarda videonuz hızlı indexleniyor ve üst sıralara çıkıyor ben şunun garantisini veriyorum ... benden 3 saat önce biri video yüklesin 0 dan kanal açiyim bu kitaptakilerle en az 10 kat daha fazla izlenir videom ve sendende aramada üst sıraya çıkarım ... 1 haftada 1.000.000 izlenme cok büyük bi rakam ona göre konuşun arkadaşlar

Dostum anliyorum seni, hayirli satislar diliyorum.
Ama nacizane önerilerim sudur ki, fiyati 100'e düsür, 2-3 kisiye de baskalari ile paylasmama kosulu ile hediye et.

Eger hediye ettiklerin 1-2 gün icerisinde dedigin gibi bir tahmini kazanc istatistigine ulasirsa zaten ciddi bir satis yaparsin. Insanlar emin olmadiklari seye 250 degil, 5 lira vermez.

bu verdiginiz imleme sitelerinde reklam görüntüleme oluyormu yoksa sadece izlenimmi bu da önemli çünki sizin kanal partner kanal dı

Dostum anliyorum seni, hayirli satislar diliyorum.
Ama nacizane önerilerim sudur ki, fiyati 100'e düsür, 2-3 kisiye de baskalari ile paylasmama kosulu ile hediye et.

Eger hediye ettiklerin 1-2 gün icerisinde dedigin gibi bir tahmini kazanc istatistigine ulasirsa zaten ciddi bir satis yaparsin. Insanlar emin olmadiklari seye 250 degil, 5 lira vermez.

ben zaten çok kişiye satılsın istemiyorum bana 10 kişi talep etse bile 5 kişiye satarım şunu düşünün sadece

1 haftada 1.000.000+ izlenme cok büyük bi rakam

zaten imlemeler sayesinde aramalarda videonuz hızlı indexleniyor ve üst sıralara çıkıyor ben şunun garantisini veriyorum ... benden 3 saat önce biri video yüklesin 0 dan kanal açiyim bu kitaptakilerle en az 10 kat daha fazla izlenir videom ve sendende aramada üst sıraya çıkarım ... 1 haftada 1.000.000 izlenme cok büyük bi rakam ona göre konuşun arkadaşlar

Bir kaç sorum olacak eğer cevaplamak istersen tabi:
1milyon izlenmeye ne kadar gelir elde ettin ? Çünkü verdiğin ekran alıntılarında BGBG baya düşük görünüyor.
Kaç imleme sitesi var bu ebookta ve Reddit var mı aralarında ? (Cevaplamak istersen)

bu verdiginiz imleme sitelerinde reklam görüntüleme oluyormu yoksa sadece izlenimmi bu da önemli çünki sizin kanal partner kanal dı

30 tanesinin arasında 4 tanesinde olmuyordur ...ama %80 inde oluyor....

---------- Mesaj saat 21:33:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:32:56 civarında gönderildi. ----------

Bir kaç sorum olacak eğer cevaplamak istersen tabi:
1milyon izlenmeye ne kadar gelir elde ettin ? Çünkü verdiğin ekran alıntılarında BGBG baya düşük görünüyor.
Kaç imleme sitesi var bu ebookta ve Reddit var mı aralarında ? (Cevaplamak istersen)

reddit yok hocam .... orayla vakit öldüremiyorum çok izlenmesi olan bi site fakat ben daha doru düzgün izlenme alamadım... hocam kazanç 2 gün geriden geliyor şuan 248 usd de şuan .... 1 de diyen çıkıcaktır fake izlenme vs vs diye videolardaki like lara , dislike lara ve yorumlara bakınız lüfen

ben zaten çok kişiye satılsın istemiyorum bana 10 kişi talep etse bile 5 kişiye satarım şunu düşünün sadece

1 haftada 1.000.000+ izlenme cok büyük bi rakam

Amacim sana karsi cikmak degil ki, öneri de bulunmak.

Dedigim gibi insanlar artik bir cok seye güvenmiyor. Gözü kapali bu forumdan cok zengin olanlar disinda 250 TL verecek adam yok.

Sen kaliteli bir is yapmis gibisin, emeginin karsiligini da alman gerekir. Emegin bosa gitmesin diye söylüyorum. Ayrica 5 kisiye 250TL'den satmak yerine 20 kisiye 50TL den satsan ayni parayi kazanir, ama büyük bir iyilik yapmis olursun.

Walla çok iyi düşünmüzsün hocam kanal alacak parası olmayan arkadaş 250 lira verip e book alsın :D . Ben hala mantığı anlamadım ya neyse :D

reddit yok hocam .... orayla vakit öldüremiyorum çok izlenmesi olan bi site fakat ben daha doru düzgün izlenme alamadım... hocam kazanç 2 gün geriden geliyor şuan 248 usd de şuan .... 1 de diyen çıkıcaktır fake izlenme vs vs diye videolardaki like lara , dislike lara ve yorumlara bakınız lüfen

Doğrudur hocam, ben de geriden geldiği içindir diye düşünmüştüm.

Reddit'i çözen de uçar gider, belki de en büyük imleme sitesidir.

Cevaplarınız için teşekkürler.

Hayırlı satışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri