detaylar için pm atamıyorum pm atabilirmisin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanal basi dusundugum fiyat 1 tl. Up ve down gerekli hersey zaten ilk mesajda vardi benim tarafimdan saglaniyor.Isini duzgun yapan surekli aksatmadan yaparsa yaptigi kanal sayisi ve elde ettigi kazanc kadarina kadarda prim alabilir.Kanal başı düşündüğünüz fiyat nedir ?
Sana Yol parasi vermem.SSK dersen kendin odersin, ama hadi yemek parasi veririmiyi para vercesen ben yapam
SSk + yol da isterim ama...
Evet.Direk silerim.Ve ciddiyim unlemle vs vakit kaybedecek kadar luxum durumum yok.1 saniye bile benim icin cok kiymetli.
Abi konunun işleyişini bozuyorum ama video ortası reklam kullanıyor musun sen? çoğumuzun merak ettiği bir konu video ortası ekleyınce reklamlar kayboluyor da.
çizgifilmde öyle bir gidiyorki çocuklar izlerken arada gidiyor reklam çıkma sorunuda yok
çizgifilmde öyle bir gidiyorki çocuklar izlerken arada gidiyor reklam çıkma sorunuda yok
Abi konunun işleyişini bozuyorum ama video ortası reklam kullanıyor musun sen? çoğumuzun merak ettiği bir konu video ortası ekleyınce reklamlar kayboluyor da.
Her cesit reklam kullanirim,video onu ici sagi solu arkasi yeterki reklam olsun.
Konumu hic ettiniz bak karismam ha![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.