Youtube Ekip Çalışmaları için CV

mrtlsatan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Ismim Erhan 28 yaşındayım, youtube işi ile tanışmam yaklaşık 1 sene önce oldu fakat 1-2 ay kadar uğraşıp sonra askerlik hizmetimi yapmaya gittim. Bu süre içerisinde bir kanalım vardı o kanala ve bir kaç alt kanala video atarak denemelerim olmuştu ve ingilizce yaptığım bir haber kanalını o zamanlar awe partnere bağlamıştım , içerisinde bir miktar para olmasına rağmen askere gitmeden önce paramı alamamıştım. Askerden temmuz 23'de döndüm (kısa dönem) ve temmuz 30'da awe partnerin 400$ kadar paypalıma para yatırmasıyla tekrar youtube işine girmeye karar verdim.

Konaklama İşletmeciliği mezunuyum ve okurken 4 sene yazları Amerika'da büyük bir otelde çalışıyordum , ingilizcem iyi seviyededir. Bilgisayar ve programlara düşkünlüğüm lise yıllarımdan gelmektedir ve iyi bir araştırma + uygulamacıyımdır. Örnek olarak daha önce hiç linux kullanmama rağmen ( hatta ekran görüntüsü nasıl bir şey onu dahi bilmiyordum ) bir kaç gün önce linux vps aldım , nasıl kurulur v.s netten araştırdım ki forumda mevcuttu ve 5 dk içerisinde sorunsuz kurdum. Render programları + effectler fln doğru araştırmam ile kısa sürede sonuca ulaşabiliyorum.

Şuan 1 ay oldu youtube işine geri döneli ve etiket açıklama kanalı tasarlama konusunda iyi seviyeye geldiğimi düşünüyorum, öyle ki açtığım kanallar kısa sürede izlenim aldılar ( çoğu spamdan gitti çerezlere dikkat etmediğimden deneme yanılma oldu benim için ).
Bunun dışında bir örnek olarak ; 1 ay önce spam yaparak koyduğum bir diziyi ( çok az izlenim almıştı ) geçtiğimiz hafta güzel bir kanal tasarımı sağlam etiket ve açıklama ile para kazanması kapalı olarak yükledim ve hemen izlenim almaya başladım öyle ki kanalı quize sokmak için izlenimin yansımasını bekledim ve ilk yansıdığında 15k idi. Kanal 5 günde 600k izlendi 2k abonesi oldu ve kanalda yaptığım bir hata ( bunu da tecrübe edindim ) bir görüntü eşleşenini kabul etmem oldu ve böylece kanala 5 günün sonunda telif geldi 2 adet ( şuan kanalın para kazanması açık uzun video açık ve videoları sildim içerisindeki 1000$ 'ı alabilmek adına ). Bu kanal ingilizce olmayan bir dil olmasına rağmen abonelerin yorumlarını translate yaparak ingilizceden onların diline çeviri yaparak yeni kanala yönlerdirdim fln yazıyı sese çeviren bir program ile slayt video koyup ( 3-5 dkmı aldı ) videoların telif hakkıyla silindiğini yeni kanal için şunu yap v.b. ile aboneleri yönlendirdim. ( Bunları kısa sürede hızlı düşünerek uygulamaya geçebildiğimi anlatmak adına yazdım )

Çok fazla uzatmadan; bu yazdıklarım benim hakkımda bir Cv özelliğindedir. Youtube ekibi olan arkadaşların yeni bir ekip elemanına ihtiyaçları olduğunda değerlendirebilmeleri için hakkımdaki bilgileri paylaştım sizlerle.

Yeni kurulan ekipleri de değerlendirebilirim fakat foruma yeni üye olmuş 3-5 mesajı olan 16 yaşında ekip kuruyorum hocam gel şeklindeki grup çalışmalarına katılamam kusura bakmayın. Tercihim ekip konusunda tecrübeli ve forumda bir yere sahip arkadaşlar olacaktır.

Okuduğunuz için teşekkür ederim , hepinize iyi forumlar bol kazançlar dilerim.

bende bir şey eklemek istiyorum profilinde yaşı 40 olanların çoğu 14 15 yaşlarında. Ekip kuracaksan çok güvenme karşındakine derim.

Linkedin hesabını yazmamışsın bu iş olmaz :) hayırlı işler inşallah gönlüne göre bişi bulursun.

Peki seni neden işe alalım? Kaç dil biliyorsun? :D :D :D Herşey gönlünce olsun :)

bundan 2 yıl sonra kendini nerde görüyorsun ? :p
şaka şaka başarılar :)

biz sizi ararız. :D :D

şaka bi yana hocam bu işler şu kadar arkadaş bir araya gelelimle olmuyor ben de aradım bi ara ama bulamadım. sağolsun forumdan bi arkadaş ufkumu genişletti şimdi şükür kazanıyoruz bişeyler. :)

kendin bulmaya denemeye çalış. ben biraz üşengeç insanım o yüzden doğru kategoriyi bulamadım uzun süre. ama madem araştırmayı seviyorsun sen kendin bulursun doğru kategoriyi. ;)

Linkedin hesabını yazmamışsın bu iş olmaz :) hayırlı işler inşallah gönlüne göre bişi bulursun.

Linkedin hesabı seç sağ tık google'da ara :D

Geçen gün ekip çalışması için arkadaşlar aranıyor diye bir konu açılmıştı p.m ile ulaşın diye o arkadaşa yazdım geri dönüş yapıp ekip için birini buldum v.s diye geri dönüş yapar diye bekledim hiç bir mesaj gelmeyince ben de böyle iş arayanlara bir konu açayım bulunsun dedim. 1 aya kadar herhangi bir ekip çalışmasına dahil olmazsam özgün'e yöneleceğim tecrübelerim ile :)

Teşekkür ederim yorumlar için.

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 22:13 ----------

biz sizi ararız. :D :D

şaka bi yana hocam bu işler şu kadar arkadaş bir araya gelelimle olmuyor ben de aradım bi ara ama bulamadım. sağolsun forumdan bi arkadaş ufkumu genişletti şimdi şükür kazanıyoruz bişeyler. :)

kendin bulmaya denemeye çalış. ben biraz üşengeç insanım o yüzden doğru kategoriyi bulamadım uzun süre. ama madem araştırmayı seviyorsun sen kendin bulursun doğru kategoriyi. ;)

Yok hocam kategorilik bir sıkıntı yok nette zibil gibi kaynıyor :D Tecrübeli kişiler ile ekip olarak çalışmak daha mantıklı geldi sadece ve insan kendini yanlız hissediyor çevrende bu işi yapan yok bir şeyle rkonuşacak edecek kimse yok fln :)

Neyse açtığım konu geyik muhabbeti olacak sanırım ama yine de saolun yorumlar için :)

bende bir şey eklemek istiyorum profilinde yaşı 40 olanların çoğu 14 15 yaşlarında. Ekip kuracaksan çok güvenme karşındakine derim.

Herkes doğru insanla tanışmamış olabilir.Şu işi 3 aydır yapıyorum sadece.
Forumdan bir çok kişiyle muhabbetim oldu.Doğru kişiyi bulmak önemli olan.
Ama kendilerine inandığım insanlarla sohbetimi yapıyorum.

Konu sahibi arkaşa da inş gönlüne göre çevresini yapar bu işte..

Linkedin hesabı seç sağ tık google'da ara :D

Geçen gün ekip çalışması için arkadaşlar aranıyor diye bir konu açılmıştı p.m ile ulaşın diye o arkadaşa yazdım geri dönüş yapıp ekip için birini buldum v.s diye geri dönüş yapar diye bekledim hiç bir mesaj gelmeyince ben de böyle iş arayanlara bir konu açayım bulunsun dedim. 1 aya kadar herhangi bir ekip çalışmasına dahil olmazsam özgün'e yöneleceğim tecrübelerim ile :)

Teşekkür ederim yorumlar için.

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 22:13 ----------

Yok hocam kategorilik bir sıkıntı yok nette zibil gibi kaynıyor :D Tecrübeli kişiler ile ekip olarak çalışmak daha mantıklı geldi sadece ve insan kendini yanlız hissediyor çevrende bu işi yapan yok bir şeyle rkonuşacak edecek kimse yok fln :)

Neyse açtığım konu geyik muhabbeti olacak sanırım ama yine de saolun yorumlar için :)
Valla hocam bu ekip işlerinin doğal yollardan tanısarak yavaş yavaş gelişmesi taraftarıyım.Hele youtube işinde kesinlikle böyle olmalı.Nedenine gelirsek bugun ticaret yapan bi kişi yarın bi bakmışın banlanmış.Her gün biri kayıp gidiyor aramızdan :) Yani kolay kolay güvenemezsin şuanlık tek çalış bence biraz forumda takıl zaten milletle muhabbete girip skype falan alırsın oradan yürür muhabbet.En azından bu benim için böyle oldu.Sağlam kişiler tanıdım şükürler olsun.

Aradığını bulursun inşallah, bulamazsan bile bu forumun içindeki bilgiler yeterde artar bile kısa sürede neyi nasıl yapman konusunda bilgi sahibi olucaksındır, Allah gönlüne göre versin. :)

şahsen bi ekibe ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum :)

allah bol kazançlar versin..

Ne attında öyle 5 günde 600k izlendi hocam :D

Hocam yabacı dizi :) Kanal hala duruyor video yok içerisinde sadece videoların teliften dolayı kalktığını seslendiren ve yazan bir animasyon var onun da para kazanmasını açmıştım 2k oldu izlenimi :D video 20sn fln ama :)

Son düzenleme:
öyle dizi mi varmış hocam :D :D

Ben de beklemiyordum hocam ama abonelerin her yazdıklarına cevap yazdım abone patlaması yaşandı bir anda :) Bir de izlenimler sadece youtube sayfasında yani cihaz da izleyen yoktu o bir hafta içerisinde :) izleyiciler kolombiya - arjantin ve benzer ülkeler idi :))

Aynı diziyi daha önce 2 defa yüklemiştim farklı kanallara , biri askıya alınınca diğerine şeklinde ve o kanalllar 2-3 hafta açık kalmıştı izlenim 1k flndı :D Ama bu kanalı güzel tasarladım açıkçası kapak bağlantılar fln bir de ispanyolca dizinin hikayesini hakkında kısımına gömdüm tam süper oldu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri