Youtube email adresimi unuttum

• Kullanıcı alican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

alican

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bu youtube olayı başlayalı eski hesaplar değerli oldu. Şimdi ben bi hesabımı buldum. Kanal bu
Ancak ben bu kanala giremiyorum çünkü bu kanal hangi mailim üzerine kayıtlı olduğunu unuttum. Bütün maillerimi sırayla denedim ama hiç biri değil, eskiden youtube mail adresi ile ilgili bir kaç karakter söylerdi. Öyle bişey söylese açacam kanalı ama..

Fikri olan arkadaşlar yardım edinnn...

gmail iletişimden iletişime geç. onlara deki.
ali can - YouTube
bu youtube kanalı benım . çok uzun zman önce acmıstım kanalımı ve unuttum inceleye bilirsiniz. kanala son giriş tarihine bakarsanız çok uzun zmandır kanala giriş çıkş yapılmafdıgını görebilirsiniz. bu mesajı atıyorum kanala ayıt mail adresimi unuttum. kanal için olusan kullanıcı adı UC5U1Cgu65E1LcQdp-IUXotA budur. bu kullanıcı adı ıle sıfre yenılemöe yapamıyorum. sizden ricam kanalımın mail adresini bana soylemeniz. şifreyi hatırlaya bilirim kannaatindeyim. kanalın mail adresini tamamını soyleme yetkiniz yoksa bile örnek sadece ilk 3 son 2 halfi gibi bildirin nu sekıldede hatırlaya bılırım belki.
ilgilenrseninz memnun kalırım kolay gelsin.

yukarıdaki mesajdakı ımla hatalarını düzel gönder usta. insallah faydası olur

gmail iletişimden iletişime geç. onlara deki.
ali can - YouTube
bu youtube kanalı benım . çok uzun zman önce acmıstım kanalımı ve unuttum inceleye bilirsiniz. kanala son giriş tarihine bakarsanız çok uzun zmandır kanala giriş çıkş yapılmafdıgını görebilirsiniz. bu mesajı atıyorum kanala ayıt mail adresimi unuttum. kanal için olusan kullanıcı adı UC5U1Cgu65E1LcQdp-IUXotA budur. bu kullanıcı adı ıle sıfre yenılemöe yapamıyorum. sizden ricam kanalımın mail adresini bana soylemeniz. şifreyi hatırlaya bilirim kannaatindeyim. kanalın mail adresini tamamını soyleme yetkiniz yoksa bile örnek sadece ilk 3 son 2 halfi gibi bildirin nu sekıldede hatırlaya bılırım belki.
ilgilenrseninz memnun kalırım kolay gelsin.

yukarıdaki mesajdakı ımla hatalarını düzel gönder usta. insallah faydası olur

bende böyle düşündüm hatta araştırma yaptım ama bu maili hangi mail adresine göndereceği bulamadım. hesaplar için özel youtube mail adresi yok sanırım

up up - fikri olan ..ne yapabilirim..ustalar yardım

Youtube bi mail at durumu bildir,kanal ismini vs hatirlmiyorsan yaz,durumunu anlat,kesin iyi doneceklerdir.

Youtube bi mail at durumu bildir,kanal ismini vs hatirlmiyorsan yaz,durumunu anlat,kesin iyi doneceklerdir.

Kanal bu: ali can - YouTube
Username olmadığı için mail hatırlatması yapamıyorum. Mail adresimide hatırlamıyorum. Bildiğim tüm maillerimi denedim sonuç yok.

Youtube ekibinede defalarca yazdım ama malesef mail hatırlatmasını yapmadılar.

Arkadaşlar benimde 2007 kayıtlı bir kanalım var, ancak mail adresini ve şifresini unuttum ama kanal adı aklımda, mail adresini bulsam oradan yeni şifre isteyeceğim. Nasıl yapabilirim.

Arkadaşlar benimde 2007 kayıtlı bir kanalım var, ancak mail adresini ve şifresini unuttum ama kanal adı aklımda, mail adresini bulsam oradan yeni şifre isteyeceğim. Nasıl yapabilirim.

arkadşaım bu konu bana ait neden başka konu açmıyorsun

YouTube

gir kanal adını yaz mail hatırlatıyo sanıyorum

---------- Mesaj saat 15:54:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:51:54 civarında gönderildi. ----------

Şifremi sıfırlama konusunda sorun yaşıyorum - Google Hesapları Yardım

şurada daha fazla seçenekten bahsediyor ama bunları biz göremiyoruz, tarayıcı dilini değiştirsek görebilme şansımız var mı?

YouTube

---------- Mesaj saat 15:54:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:51:54 civarında gönderildi. ----------

şurada daha fazla seçenekten bahsediyor ama bunları biz göremiyoruz, tarayıcı dilini değiştirsek görebilme şansımız var mı?

Ya arkadaş çocuk musun sen ya, konu kirliliği olmasın diye açtım, çocuk parkı mı burası bu benim konum şu senin konun!

YouTube

Arkadaşım 2.bi konuya ne gerek var forumu çöplük yapmak istemiyor kimse aynı mevzuyu aynı yerde çözün lütfen.

Ya arkadaş çocuk musun sen ya, konu kirliliği olmasın diye açtım, çocuk parkı mı burası bu benim konum şu senin konun!

arkadaşım ben sürekli bu forumlardayım. bir soru soruyosun birisi gelip altına başka bir soru soruyo, sonra başka bir soru.. derken ilk soruya bakan yok..

ben bir kere telefon numaram ile almıştım diye hatırlıyorum ozelden yaz bir bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri