YouTube engel güncellemesi

ilk sayfaya çıkma konusunda videoyu sosyal platformlarda paylaşma ,baclkink,hacklink,google searcha kayıt dışında bilgi aktaracak varmı?

ilk sayfaya çıkma konusunda videoyu sosyal platformlarda paylaşma ,baclkink,hacklink,google searcha kayıt dışında bilgi aktaracak varmı?

hocam ben kendi sistemimden 50k süperfast izlenim çekerek trend+ilk sayfada çıkıyorum(reklam yapıyo diyenler çıkabilir) yanlız şöyle bişey var her 50k izlenim çeken çıkamıyor. müşterilerimden çıkan var çıkamayan var bazı taktikleri var bunları testler yaparak çözebilirsiniz.(bilen müşterilerim güzel kazanıyor)

Dizi calistigim icin ilk sayfaya cikmaya gerek yok . Icerik saglam olsun yeter . En son icerikten 3k izlenmeye 50 dolar birakiyordu. Guzel temiz engel gecersen kazancta yukse oluyor. Benim adsensede en kotu bgbg oranim 12-13 , 35-40 olanda var geneli ortalama 15 civari

Dizi calistigim icin ilk sayfaya cikmaya gerek yok . Icerik saglam olsun yeter . En son icerikten 3k izlenmeye 50 dolar birakiyordu. Guzel temiz engel gecersen kazancta yukse oluyor. Benim adsensede en kotu bgbg oranim 12-13 , 35-40 olanda var geneli ortalama 15 civari

hangi dizi :D

not: öyle bir anlattın ki sormadan edemedim :)

Var mı bir çözüm bulan 1 haftadır ne yaptımsa çözemedim.

2ZN4d2.jpg

B26gnM.jpg

Sıkıntı gerçekten büyük :D Videoları öyle bir hale getirdim ki, izleyen kör olur ama genede engele takılıyorlar

4 günde 35 tane Alt kanal hiç oldu :) toplamda 2 ayrı içerikte 48 adet videoda dg engeli - eşeşen gecebildim.Bu hızla gidersem zaten aysonuna 5-6 saglam kanal anca olur :)

---------- Spam Engelliyici 00:38 ---------- Önceki Mesaj 00:37 ----------

Not : Bu konu 1 sayfa sonra satış konusuna döner benden söylemesi!

Satış yapmak isteyenler kurallara uygun şekilde konusunu açsın gereksiz muhabbetlere son verin

@Captain Price hocam dünya engelinde teklif ettiğin gibi forum olarak kendi aramızda para toplasak versek olurmu :) :) :) bi yardım fonu oluştursak diyorum artık

not:arkadaşlar dünya engeli halen geçiliyor youtube sadece para kazanmak için değil birazda bilgi almak için kullanın biraz araştırma yapın olumlu sonuçlar alacaksınız...

Dünya engeli geçme yöntemini bir iki arkadaşa denettiriyorum onlar da geçerse paylaşağaım pm atmayın artık arkadaşlar ;)

geçemedik demeyecekleri ne malum hocam ?

EDIT : Anlatacaksanız eğer buradan anlatın, ya da yeni bir konu açın. Video çekerseniz anında uçururlar benden söylemesi.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri