Youtube Erişim KAPATILDI !!!

"mahkeme kararıyla erişimi engellenen sitelere dns yi deiştirenler dahi giremeyecek " diye bir haber okunmuşdum yakın zamanda. bu sitelerin içine youtube da girecekse vay halimize. youtube engellenirse isyan çıkar...

neden giremiyorum keşke şaka olsaydı bu durum

hala sen diyor ya :D arkadşım mesaları okursan girenler kadar giremeyenlerin de olduğunu görürsün. evet bende girmiyo , salladım dedim bi ortalığı karıştırayım. nası başardımmı. :S

valla kardeşim hiçte öyle giremeyenlerin olduğunu sanmıyorum internette görürdüm varsa azınlıkta olan kişilerdir

1- Herkesten özür dilemesi gereken birisi varsa sizsiniz.
2- Belki isteyerek yada istemeyerek hala yanlış bişeyi savunuyorsunuz ama insanlar burda sizle alay etme değil, savunduğunuz şeyin yanlış oldugunu demeye çalışıyor ve konunun yeri kesinlikle geyik. mesaj.
3- Bi kaç tane sözlük kendini bilmez gazetenin her lafa atlayan sosyal medya kullanıcılarının tuzağına düşmeyin

Ben gördüğümü anlatmaya çalıştım fakat aldığım tepkiler beni yalancı konumuna düşürdü. Eğer mesajları okursanız benim gibi birçok kişinin giremediğini görürsünüz. Ayrıca Benle TW Bağlantısı kurup mahkeme kararı ile engellendi yazısını gören arkadaşların mesajlarını da görürsünüz. Siz hala bunu kabullenmek istemediğiniz için konuyu Geyik kategorisine taşıyarak konuya nasıl yaklaştığınızı gösterdiniz. Ayrıca isterseniz TW bağlantısı kurup kendi gözünüzle görebilirsiniz. Tabi yapacağınızı hiç sanmıyorum onun yerine Aha TW heklenmiş ondan öyle gösteriyor diye bi mesaj bekliyorum .

1- Herkesten özür dilemesi gereken birisi varsa sizsiniz.
2- Belki isteyerek yada istemeyerek hala yanlış bişeyi savunuyorsunuz ama insanlar burda sizle alay etme değil, savunduğunuz şeyin yanlış oldugunu demeye çalışıyor ve konunun yeri kesinlikle geyik. mesaj.
3- Bi kaç tane sözlük kendini bilmez gazetenin her lafa atlayan sosyal medya kullanıcılarının tuzağına düşmeyin

Keske yazilan diger postlarida okusaydin. Tek giremeyen o arkadas degil. Ayrica TW ile bilgisayarina baglanip baktilar, olay sadece birilerinin kafa bulmasindan ibaret degil.

Sorun senin girip girememen değil, senin videolarını izleyenlerin girip girememesi. Ben türkçe içerik çalışıyorum, birsürü de çalışan insan var, sorun artık onların kazançlarının % 60 % 70 kadar düşecek olması.

Tabi bu kötü bir olay sende haklısın ama youtube isinde heran hersey degisken yani zamanla her kesimi nasıl özgüne zorlamaya basladıysa bu nedenlerde bazı kitleleri etkileyip yabancıya zorlayacak bu kadar isyana gerek yok.

Belki hackerların işidir DNS hack olarak kullanılan DNSler hacklenmiştir hata veriyordur böyle bir ihtimalde var

Tabi bu kötü bir olay sende haklısın ama youtube isinde heran hersey degisken yani zamanla her kesimi nasıl özgüne zorlamaya basladıysa bu nedenlerde bazı kitleleri etkileyip yabancıya zorlayacak bu kadar isyana gerek yok.

Hocam benim isyan falan ettiğim yok, bana karşı alınan tavırlar yüzünden biraz sert tavırla yazmış olabilirm. Kusura bakmayın. Fakat bu ülkede birşeyler yanlış gidiyor ve bizde bundan en çok etkilenen kitle konumundayız şuan. Gerçi alışmışız sineye çekip oturmaya..

Hocam benim isyan falan ettiğim yok, bana karşı alınan tavırlar yüzünden biraz sert tavırla yazmış olabilirm. Kusura bakmayın. Fakat bu ülkede birşeyler yanlış gidiyor ve bizde bundan en çok etkilenen kitle konumundayız şuan. Gerçi alışmışız sineye çekip oturmaya..

Sorun degil hocam konuyu takip ediyorum. Bu ülkede dogru olan ne var ki :) Neyse konu şaşmasın. Bana göre bu engel teşkili baska bir seye dayanıyor olabilir çünkü erişimi direk oyle bir kanun madde birsey göstermeden kesemezler sonucta engellenen sitelerin hepsini engelleyen kurum neden ve sebebi gösteriliyor ama zamanla ne oldugu ortaya cıkar biraz beklemek gerek.

görülen o ki turknet ve uydunette youtube kapalı

KONU İLE NE KADAR ALAKALI BİLMİYORUM ARKADAŞLAR AMA BEN SON 15 DAKİKADIR CAMTASİADAN YOUTUBE Kanalıma video gönderemiyorum çıkıp tekrar giriyorum ama yok hata veriyor ve ilk defa oldu aylardan beri kullanıyorum normalde

hocam ordan kapanırsa aynı mahkeme ttnete de yazı göndermiştir 1-2 güne ttnette kapanır

superonline kullanıyorum süper giriyorum :)

Gercekden cok yazik..Uykuya dalmisim kalktim bu konuyu gordum.

Birisi ciddimi degilmi bi uyandirsin beni ?

Uydunet'i aradım sordum. Ve dediği şu: Evet TürkTelekom'un almış olduğu mahkeme kararı ile Youtube erişim kapatılmıştır. Aramak isteyen: 444 0 126 arasın, müşteri değilim desin yani 2 ye bassın (müşteriyim diyince oyalıyo) sonra 4'e bassın ve operatöre bağlanıp sorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri