- Web sitesi
- www.alpaslan.karadeli.com
Bendede sorun yok neden acaba sen giremiyosun
hala sen diyor ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bendede sorun yok neden acaba sen giremiyosun
hala sen diyor yaarkadşım mesaları okursan girenler kadar giremeyenlerin de olduğunu görürsün. evet bende girmiyo , salladım dedim bi ortalığı karıştırayım. nası başardımmı. :S
1- Herkesten özür dilemesi gereken birisi varsa sizsiniz.
2- Belki isteyerek yada istemeyerek hala yanlış bişeyi savunuyorsunuz ama insanlar burda sizle alay etme değil, savunduğunuz şeyin yanlış oldugunu demeye çalışıyor ve konunun yeri kesinlikle geyik. mesaj.
3- Bi kaç tane sözlük kendini bilmez gazetenin her lafa atlayan sosyal medya kullanıcılarının tuzağına düşmeyin
1- Herkesten özür dilemesi gereken birisi varsa sizsiniz.
2- Belki isteyerek yada istemeyerek hala yanlış bişeyi savunuyorsunuz ama insanlar burda sizle alay etme değil, savunduğunuz şeyin yanlış oldugunu demeye çalışıyor ve konunun yeri kesinlikle geyik. mesaj.
3- Bi kaç tane sözlük kendini bilmez gazetenin her lafa atlayan sosyal medya kullanıcılarının tuzağına düşmeyin
Sorun senin girip girememen değil, senin videolarını izleyenlerin girip girememesi. Ben türkçe içerik çalışıyorum, birsürü de çalışan insan var, sorun artık onların kazançlarının % 60 % 70 kadar düşecek olması.
Tabi bu kötü bir olay sende haklısın ama youtube isinde heran hersey degisken yani zamanla her kesimi nasıl özgüne zorlamaya basladıysa bu nedenlerde bazı kitleleri etkileyip yabancıya zorlayacak bu kadar isyana gerek yok.
Hocam benim isyan falan ettiğim yok, bana karşı alınan tavırlar yüzünden biraz sert tavırla yazmış olabilirm. Kusura bakmayın. Fakat bu ülkede birşeyler yanlış gidiyor ve bizde bundan en çok etkilenen kitle konumundayız şuan. Gerçi alışmışız sineye çekip oturmaya..
Belki hackerların işidir DNS hack olarak kullanılan DNSler hacklenmiştir hata veriyordur böyle bir ihtimalde var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.