YouTube Gelirinizi %100 Arttırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetici olman her şeyi biliyor veyahut hakaret etme yetkisini sana vermezdi, yakışan bu değil bence.

https://showyou.com/v/y-QJ9lNRAjTQM/how-houdini-died-in-slow-motion-smarter-every-day?u=jbokegbe
linkteki vatandaşın videosu index te showyou.com da ve reklamları açık bunun gbi 3 5 video daha gördüm öyle reklamları açık ...Benim düşüncem burası bir video imleme sitesi adsense içinde pek kötü durum teşkil etmeyecektir umarım

https://showyou.com/v/y-WkzVsD6pF_E...nd-bomb-blast-hits-volgograd?u=yasinkarakus34
bu linkte benim attığım video denicem bende çogu kişi gibi sonuçları yazıcam Hayırlı kazançlar herkese

Muhammed, riskli ve zararı olacak bir bilgi paylaşmaz zaten burada, daha da emin olmak istiyorsak bence birkaç kişi deneyelim ödemede vs sorun çıkmazsa gerçekten bu bilgi bize iyi kazandırabilir diye düşünüyorum

Ayrıca Muhammed de kendisinin denediğini ve ödemede sıkıntı yaşamadığını söyledi. Bence denemeye değer.

Ben de yakında 5 dolarlık paketi alıp deneyeceğim, sonuçlarını yazarım buraya.

r10'da ki konu seninmi ? senin degilse - "De Te Fabula Narratur Konuları - Paylaşımları" burda ne arıyor bu konu

Arkadaşlar şu saatten itibaren [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]'nın yerine tüm yardım konularına De Te Fabula Narratur arkadaşımız bakacakmış,o yüzden banlamış sıkıntı yok yani ;)
Edit: Ancak artık ücretli olacak yardım sistemi

arkadaşlar sanal alemde kesin diye birşey yok.herkes kendi bildiği kadar bilgiyi isterse paylaşır ve isteyen uygular.saygı duymak lazım.uzatmanın anlamı yok.

Özgün çalışma yaparsam kesinlikle denerim. Müthiş yardımı dokunur başta kanalıma. Sonradan kendi kendine ilerler zaten kanal. Bunun gibi reklamlara ihtiyaç var. Google Adwords'e bir ton para verip bir kaç yüz izlenme alacağımıza bu tür güvenilirliği kanıtlanmış sitelere vermek daha mantıklı.(Bu sitenin güvenilirliği hakkında bilgim yok)

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] adminle tartismaya girdi diye mi banlandi , eger oyleyse cook yalnis.

Size para ile sağladığı izlenimler "doğal izlenim" ise zararı olacağını sanmam. Fakat doğal izlenim değil ise kesinlikle zararını kısa dönemde olmasa da ilerleyen süreçte gösterecektir. Adsense için önemli olan reklamı görenlerin doğal yollar ile görmesi.

r10'da ki konu seninmi ? senin degilse - "De Te Fabula Narratur Konuları - Paylaşımları" burda ne arıyor bu konu

Yazılmamış alıntı kuralları işte :) Bizde yapardık 23 yaşındayken :) biraz egodan ötürü, biraz kendini kanıtlama güdüsünden ötürü oluyor bunlar Selçuk.

Alıntı yaptığın yerdeki mesajları okusaydı, Daha bu yöntemden kimsenin somut olarak bir izlenim yapamadığı :) alıntı yaptığı yerdeki mesajlarda konunun hala çelişkili olduğunu görebilirdin

Bir yerden alıntı yapıyorsan ve alıntı yaptığın forum ile kendini rakip olarak görüyorsan en azından alıntı yaptığın kişinin adını yazabilirdin. Konuyu açan kişi gerçekten iyi niyeti ile konuyu açmış ve birileri de öğrensin diye bir kaç saat oturup bu video'yu hazırlamış birisi.

Teşekkürü hak eden kişi o sen değilsin

[MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION]

Muhammed hocam mesela 500.000 izlenim aldık 1 kanalımız için.

Bu izlenimi istediğimiz videolara dağıtabiliyor muyuz? Yoksa kanaldaki bütün videolarımıza rastgele mi gidiyor izlenimler? Örneğin kanalımda 50 video var ama ben aldığım izlenimleri o kanalımdaki kendi seçtiğim 5 videoma göndermek istiyorum bu mümkün mü?

Son olarak da izlenimler organik mi, ne şekilde çalışıyor sistemleri biraz bilgi verebilir misin.

Arkadaşlar bu konu zaten Muhammed'e ait ki.
r10'daki konu sahibi arkadaş kaynak olarak Muhammed'e ait olan forumu göstermiş.
Screenshot by Lightshot

@De Te Fabula Narratur

Muhammed hocam mesela 500.000 izlenim aldık 1 kanalımız için.

Bu izlenimi istediğimiz videolara dağıtabiliyor muyuz? Yoksa kanaldaki bütün videolarımıza rastgele mi gidiyor izlenimler? Örneğin kanalımda 50 video var ama ben aldığım izlenimleri o kanalımdaki kendi seçtiğim 5 videoma göndermek istiyorum bu mümkün mü?

Son olarak da izlenimler organik mi, ne şekilde çalışıyor sistemleri biraz bilgi verebilir misin.
İzlenimler organik hocam. Büyük bir site zaten ve imleme yapılıyor. 25$ dan kasıt zaten daha fazla avantajlardan yararlanmak daha çok kişinin göreceği yerde videolarımızı yayınlamak. 1 izlenimde gelebilir 100 binde gelebilir videoya. Herhangi bir paylaştırma olsa zaten imleme olmaz.

---------- Mesaj saat 15:28:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:27:23 civarında gönderildi. ----------

Yazılmamış alıntı kuralları işte :) Bizde yapardık 23 yaşındayken :) biraz egodan ötürü, biraz kendini kanıtlama güdüsünden ötürü oluyor bunlar Selçuk.

Alıntı yaptığın yerdeki mesajları okusaydı, Daha bu yöntemden kimsenin somut olarak bir izlenim yapamadığı :) alıntı yaptığı yerdeki mesajlarda konunun hala çelişkili olduğunu görebilirdin

Bir yerden alıntı yapıyorsan ve alıntı yaptığın forum ile kendini rakip olarak görüyorsan en azından alıntı yaptığın kişinin adını yazabilirdin. Konuyu açan kişi gerçekten iyi niyeti ile konuyu açmış ve birileri de öğrensin diye bir kaç saat oturup bu video'yu hazırlamış birisi.

Teşekkürü hak eden kişi o sen değilsin
Sen de biraz cahillik dışına çıkıp kaynak olarak gösterilen video forumunun kime ait olduğunu görürdün.

Arkadaşlar bu konu zaten Muhammed'e ait ki.
r10'daki konu sahibi arkadaş kaynak olarak Muhammed'e ait olan forumu göstermiş.
Screenshot by Lightshot

Ozaman Zati muhterem Muhammed'den özür dileriz :)

Arkadaş dün r10'da konuyu açarken herhangibr kanyak belirtmemişti

showyou.com/manage/stats
Kısmındaki istatislikler çalışıyormu peki? burdaki dashboard'a göre ben 1 tane izlenim alamadım da daha :(

İzlenimler organik hocam. Büyük bir site zaten ve imleme yapılıyor. 25$ dan kasıt zaten daha fazla avantajlardan yararlanmak daha çok kişinin göreceği yerde videolarımızı yayınlamak. 1 izlenimde gelebilir 100 binde gelebilir videoya. Herhangi bir paylaştırma olsa zaten imleme olmaz.

---------- Mesaj saat 15:28:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:27:23 civarında gönderildi. ----------

Sen de biraz cahillik dışına çıkıp kaynak olarak gösterilen video forumunun kime ait olduğunu görürdün.

5 dolarlık paket aldım.Videoları ekleyemedim.Showyou.com dan watch later'daki videoları paylaştım.Ama stats'ın olduğu yerden video ekleyemiyorum.Ve video istatistikleri sitede yer almıyor sanırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri