YildirimHiko97
Yasaklanmış
ben sahsen bu siteyi deyilde bir cok siteyi kullandim gorutulemeler cop!600K 65$..belki bunda farklidir ama tavsiye etmem 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam o söylediğiniz siteleri atarmısınız?Bunun gibi piyasada 1 ya da 2 tane site var.Bu siteyi tam bilmiyorum ama diger siteler gercekten organik izlenim sagliyorlar. Bunu da, sahibi olduklari veya bunyelerine kattiklari sitelere videonuzun embed kodunu yerlestirerek yapiyorlar. Daha once denemedim ama bu adamlarin belirledigi fiyat, digerlerine gore cok daha ucuz. Ucuz etin yahnisi misali sonunda basiniza is almayin derim. Boyle bir durumda madem zarar gorulmeyecek, neden adamlar kendileri kullanip google'dan kose olmuyorlar diye dusunmeden edemiyor insan..
Ben bir türlü kayıt olamadım. İki farklı e-posta adresi ile denedim, ikisinde de giriş yapmaya çalışırken aynı hatayı verdi.
![]()
Türk mantığı HAYAT KURTARIR
''Öyle bişi olsa adamlar kendileri yapar.Niye bize açıklasın ki?''
Böyle bi konuyu da yetkili bi arkadaşın açması beni şaşırttı doğrusu.İnşallah yakında sahte tık grubu felan kurulmaz ytparada.
arkadaşlar ban riski olduğunu sanmıyorum büyük bir site pr'si 5 ki ayrıca birçok yüksek aboneli kanalda kullanıyor gördüklerimden bazıları;
Gamespot | Showyou
The New York Times | Showyou
Civic Cruz | Showyou
hocam sen kayıt olmussun ama şuan profilin gizli
http://showyou.com/settings adresine gir
Web Grids
Publish videos you share on Showyou to your personal Showyou web grid: seçeneğini aç
Saçma dediğin yorum,belki de insanları büyük bi felaketten kurtaracak.Adam denemiş daha ödeme almadan buraya konu açmışsınız.
Burda yazılan %99 bilgi adsense kapatılmasına mı yönelik? Konudan bahsediyorsan haklısın da,ytpara da adsense zarar verecek konular yasak diye biliyorum![]()
Ayrıca hiç spam yapıyor diye kimsenin adsense'inin kapatıldığını görmedim.
Nefes kısmını tekrar tekrar okudum da konuyla ne alaka şimdi? Ben kazandığım paradaki düzen değişsin,daha çok kazanayım isterim.Ama neticesinde adsense'im zarar görecekse istemem.Senin örneğinden yola çıkayım;Bu konu resmen daha çok nefes alınca daha çok yaşayacağını zannetmek gibi bişey
''Sen kimsin ki Türk aklını beğenmiyorsun'' dikakt ettiysen Türk mantığı HAYAT KURTARIR demişim.Bu mesajdan sen beğenmediğimi çıkarıyorsan bence bi daha okumalısın.
Şimdi ban riskinden girsem yok organik, yok imleme felan diyeceğiniz için kısayoldan gittim.Daha açıklayıcı oldu
Madem bi çeşit imleme var konuda okuduğum kadarıyla 25 $ yani 50 TL veriyorsunuz 600 TL kazanıyorsunuz.Adamlar da çok meraklı 600 TL veriyor 50 TL alıyor,600 veriyor 50 TL alıyor
Demek ki bu adamlar ya çook zengin,paraya ihtiyaçları yok.Ya da Kendilerine ait dinarları var TL ye ihtiyaç duymuyorlar![]()
hocam parayi onlar vermiyorki onlar izlenimleri veriyor parayi google veriyor...google-de izlenimler dogal ise veriyor dogal diyilse tabii vermeyecek
Kendi videolarımızı paylaşıp izlenim alıyor ve kazanıyoruz. Bizim haricimizde burada ki insanlarında aynı durumda olmasını istiyoruz. Yani kazanmasını. Bu bir suç mu? Bilgi paylaşılıyor burada.Anladım hocam bi çeşit imleme.Parayı onların vermediğini biliyorum ama dolaylı yoldan onlar vermiş gibi oluyor.Benim aklım şunu almıyor sadece adamda madem böyle bir sistem var neden açığa çıkarıyor ki? Kendi videolarını imler,doğalsa alır parasını oturur aşağı.
Ayrıca bu knight,lol,m2 gibi oyunlarda para hilesi bulup, para karşılığı satmaya benzemiyor mu?
hocam o söylediğiniz siteleri atarmısınız?
Bu bir imleme azizim. Herhangi bir zararı olmaz.Bu olayın adsense'e herhangi bir zararı olurmu ki?
Kendi videolarımızı paylaşıp izlenim alıyor ve kazanıyoruz. Bizim haricimizde burada ki insanlarında aynı durumda olmasını istiyoruz. Yani kazanmasını. Bu bir suç mu? Bilgi paylaşılıyor burada.
Evet, aldım.Bu sistemi kullanip, Adsense uzerinden gelen miktari sorunsuz bir sekilde aldiniz mi? Bu cunku onemli bir bilgi,yazdiginizdan bunu anladim ben.
Bu olayın adsense'e herhangi bir zararı olurmu ki?
Bu bir imleme azizim. Herhangi bir zararı olmaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.