2018 den önce googledan ödeme aldınız mı, evet ise, neden diğer yıllar değilde sadece 2018
Özelden yanıtladım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2018 den önce googledan ödeme aldınız mı, evet ise, neden diğer yıllar değilde sadece 2018
Sizin ödemeleriniz gibiydi benim ödemelerim de, 18inde (Mart) tebliğ geldi elektronik ortamda, şu an işlemler durduğu için büyük ihtimalle 30 nisandan sonra çağrılırsınız. Sadece 2018 için çağrıldım ben de.
peki hocam polis-asker olup bu işi yapanlar vardı neden ilk onlara gelmiyor ?veya hiç onlara gelmeyen de var.
Mesela ben bu iş var diye hiç çalışmadım ama onlar hem polis hem spam yaptılar mesela burda bi adaletsizlik var... Doğuda personel kategorimi paylaştığım vardı normal maaşı 9-10 bin alıp bide 5-10luk spam yapıyordu. Bmw ye biniyordu.Ona sordum vergi gelmemiş.
Bide maliyeye ihbar edene ikramiye de ödenicekmiş diye haber okudum.
Öncelikle herkese merhaba. 2014 yılından itibaren özgün tek kanal çalışıyorum. Bu gün Samsun vergi dairesinden aradılar. Daha doğrusu para babamın banka kartına yattığı için onu arayıp çağırmışlar. ''2014 yılındaki 30 bin tl gelirinizden dolayı vergi dairemize uğramanız gerekiyor'' diye. %18 vergi vermeniz gerekiyor demişler. Yarın beraber gitmeyi düşünüyoruz....
peki hocam polis-asker olup bu işi yapanlar vardı neden ilk onlara gelmiyor ?veya hiç onlara gelmeyen de var.
Mesela ben bu iş var diye hiç çalışmadım ama onlar hem polis hem spam yaptılar mesela burda bi adaletsizlik var... Doğuda personel kategorimi paylaştığım vardı normal maaşı 9-10 bin alıp bide 5-10luk spam yapıyordu. Bmw ye biniyordu.Ona sordum vergi gelmemiş.
Bide maliyeye ihbar edene ikramiye de ödenicekmiş diye haber okudum.
Partner gelirlerini de katıyorlar tamam. Peki payoneer kartınızla atm den çektiğiniz döviz için bu ne dediler mi?
Onlar görünmez sadece banka hareketlerinde tespit edilen girişler.
Hocam payooner kartı ile çekimler tespit edilemiyor mu
Şuan ki durum şöyle müfettişlere dosyan gidiyor. Dosyada Google ödemeleri aldığın bankaların listesi var. Müfettiş bu bankalardan hesap hareketlerini alıyor ve gelir giderine bakıyor. Şuan için payooner incelemesi zor. İlerde ne olur bilemem yani şuan payonerden alırsınız kartla çekersiniz ama 5 sene sonra payoner ile anlaşılır veriler paylaşılırsa yine patlarsınız.
Özelden yanıtladım.![]()
Paypal durumu gibi, anlaşamazlar. En fazla engellerler o da çok kullanıma başlanırsa. Koca şirket gelip bilgilerini paylaşmaz.
hemen adaleti sağlamak için ihbar et kardeş. sende rahatla herkes rahatlasın. Eninde sonunda herkese gelir bu korkma. kimsenin ayrıcalığı yok yani .
Ben Irlanda'da yasiyorum 3 senedir. Ikametgahim da son 1.5 senedir irlanda'da. Acaba tebligat alir miyim? Nereden ogrenebilirim vergi icin cagirilacagimi? Veya cagirirlar mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.