Anladım, kanalın türkce trafik mi cekiyor ?
Yok hocam yüzde 2 - 3 ü geçmez Türk izlenmeler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anladım, kanalın türkce trafik mi cekiyor ?
Arkadaş ödeyelim ödeyelim devlete vergimizi de. Fakat bizi en başında bilgilendirsinler 2014 senesi için 2018 de çağırmasınlar. O parayı aldım kullandım harcadım yedim belki. Yani bir insanın başını belirsizlikler yakar. Vergi çıkacak mı çıkmayacak mı diye düşündürmesinler adamı.
Arkadaş ödeyelim ödeyelim devlete vergimizi de. Fakat bizi en başında bilgilendirsinler 2014 senesi için 2018 de çağırmasınlar. O parayı aldım kullandım harcadım yedim belki. Yani bir insanın başını belirsizlikler yakar. Vergi çıkacak mı çıkmayacak mı diye düşündürmesinler adamı.
Hocam bende konuşucam baya bişeyler. İrlandayla Türkiye arasında çifte vergilendirme yasası var. Vergi almamaları gerekiyor. Ayrıca ülkemize döviz sokuyoruz. Ödül olarak bunlar geliyor başımıza.Vergi konusunda Türkiyede çalışan bir insanın vergisi direkt maaştan kesiliyor (Ev, arsa vs hariç). Şirketiniz de yok. Ayrıca adsense gelirleri zaten vergisi kesilip geliyor. Devlet kısaca bana da at üç beş bişi diyor. Kanunen kesin bişey yok kısaca koparmaya çalışılıyor. Bir ara youtube kapandı devlet dedi bize vergi vereceksin. Youtube da dedi ki çok da fifi. Kısaca benim yurtdışından elde ettiğim paranın vergisini istiyor. Açıkçası benden isteseler çok diyeceğim olur. Ayrıca bu konuda google ile anlaşma yapması gerek çünkü irlanda ile anlaşma var bu nedenle irlanda üzerinden para geliyor.
Dışında kalır,olay tamamen google ireland ödemeleri üzerinden takiptePayonner bu olayın neresinde kalır sizce ?
Bireysel hesaplara yatan geliri vergiye tabi tutacaklarsa abd vergi sistemini getirseler daha iyi olur hem onlar hem biz rahat ederiz eksik ve alakasız vergi usul kanunlarıyla vatandaşa hırsız muamelesi yaparak olmaz bu işler. Şirket ac diyorsun şirket açma ve kapa işleminde bile giydiriyor, şirket açmanın ve kapamanın devlete ne maliyeti var? Islemi yapan memurun maisini zaten vazladan veriyorsun vatandas 1600 tly 'le gecinemediginden dolayı zaten bu tür işlere bulaşıyor.
Eğer paralar kişisel hesaba yatıyorsa kesinlikle vergi ödemeyi kabul etmeyin hiçbir şey alamazlar. Zaten o nedenle bu şekilde çağırılanlara uzlaşma teklif ederler.Normalde 10000 ceza yersin ama 5 ver bu dosya kapansın diyeceklerdir.
Bence şuan vergiye takılanlar 2015 2016 dan beri düzenli ödeme alanlar, ben en son 2016 aralıkta kendi hesabima ödeme almıştım, 2017 ile birlikte Payoneer ile çalıştım, inşallah sorun yaşamam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.