Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam daha görüşecez gimedim yarın muhasebecimle beraber gidecez
detayları yazarım burdan
Hocam gecmiş vergi aflarından yararlanma durumunu da araştırın ve bu durumu yarın sorun. Sonuçta gecmişe yönelik bir inceleme var, gecmiş aflarların kapsamına girer.
valla hocam ben şimdiden araştırmaya başladım yurtdışı şirket vs olaylarını, ben vergimi tabiki verim ama bu şekilde değil be hocam, sen ayda 50.000 lira kazanıp 15.000 lirasını devlete verdiğinde rahat uyuyabiliecekmisin, şimdi bazı arkadaşlar dicekki o kadar para kazansam veririm dicek ama, sen o aşamaya gelene kadar ne zahmetler çekecen, o kazandığın parayı her ay stabil tutabilmen için zorluklar çekecen ondan sonra al bakalım buda senin hemşom dicen, olan bizim uykusuz gecelere olacak.
Dostum bende yaza doğru Amerika ya gideceğim sana da tavsiye ederim
aylık 3 bin dolar civarı vergi vereceğine gidersin Amerika da dil filan öğrenir kendine bir şeyler katarsın hala youtube devam ediyorsa başka ülkeye gidersin farklı bir dil öğrenirsin
Bizi Türkiye ye bağlıyan bir şey yok iş açısından
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.