Youtube Google Vergi (ANA KONU)

Anladım hocam,canımızı mı alacaklar,ödenir bir türlü :)

Eğer zamanında benim gibi youtubdan aldığı paraları borsa gibi şeylere yatırıp zarar ettiyseniz işiniz çok zor demektir

Tahmin de edemiyorum hocam hiç. Youtube çok çetrefilli geçtiği için bilemiyorum. Gidince bakarız :)

Maliye den tebligat kağıt gelmiş. 2015 2016 yılları arasında inceleme olduğu kağıtta yazıyor.

Acaba en son adsenseden nezaman ödeme almıştınız, kendi banka hesabınıza, youtube ödemeleri olur, website ödemeleri olur, admob, mobil uygulama ödemeleri olur, En son nezaman ödeme aldığınızı söyleyebilirmisiniz

Eğer zamanında benim gibi youtubdan aldığı paraları borsa gibi şeylere yatırıp zarar ettiyseniz işiniz çok zor demektir

Acaba en son adsenseden nezaman ödeme almıştınız, kendi banka hesabınıza, youtube ödemeleri olur, website ödemeleri olur, admob, mobil uygulama ödemeleri olur, En son nezaman ödeme aldığınızı söyleyebilirmisiniz

2 ay arayla 200 TL civarı ödemeler geliyor. Yıllık 1 1.5K arası yapar oda uzun zamandır kendi adıma ödeme almıyorum

Zararım yok çok şükür hocam,zaten öyle abartılı adsense gelirim olmadı hiç..Ama anladığım kadarıyla kimseyi PAS geçmeyecekler !

15 ve 16 için çağırmışlar, 17 18 ve bu yıl için ödeme isteyecekler mi acaba? ben para mı hiç harcamadım şükür..

15 ve 16 için çağırmışlar, 17 18 ve bu yıl için ödeme isteyecekler mi acaba? ben para mı hiç harcamadım şükür..

15 16 dan başlama nedenleri zaman aşımı olmasın diye bir de faiz koymak için üstüne

15 16 dan başlama nedenleri zaman aşımı olmasın diye bir de faiz koymak için üstüne

13 /17 arası bende nerdeyse heray alıyordum bizi hiç çagırmıyorlar devlet hep bizi sevmiştir. Özellikle o aralar birde guiz midir nedir öyle partner vardı hep yurt dısından gelirdi ödemeler nedir ne değildir diye sormadılar. Bu saatten sonrada onu soramazlar 7 yıl geçmiş.

Bir süre varmı mesela zaman affı gibi yani şuan bugün çagırsalar hangi yılları sorabilirler ekim kasım aralık 2020 olacak

13 /17 arası bende nerdeyse heray alıyordum bizi hiç çagırmıyorlar devlet hep bizi sevmiştir. Özellikle o aralar birde guiz midir nedir öyle partner vardı hep yurt dısından gelirdi ödemeler nedir ne değildir diye sormadılar. Bu saatten sonrada onu soramazlar 7 yıl geçmiş.

İrlanda'dan gelen ödemelere bakıyorlar şimdilik.

Vergi de Zaman aşımı 5 yıldır. Yıl bittikten sonra başlar, yani bu yıl sonu 2014 yılı zaman aşımına uğrayacak

Yanlış..2014 geçen sene zamanaşımına uğradı,bu yıl bitince 2015 zamanaşımına uğrayacak..Mnote o yüzden 2015-2016 için çağırılmış..2014 yok işte
wacQbkroas5xoahSuBzQVQQjGcLMJnV2sw2C9hig5jOr+lVu4UFE4R+6Up4TVoVw9t7LApTaRDUBQULgfOZuVOQUFBQUFBQUHhTKDInYKCgoKCgoLCFYIidwoKCgoKCgoKVwiK3CkoKCgoKCgoXCEocqegoKCgoKCgcIWgyJ2CgoKCgoKCwhWCIncKCgoKCgoKClcIitwpKCgoKCgoKFwhKHKnoKCgoKCgoHCFoMidgoKCgoKCn4PyhQAAAApJREFUgsIVwv8HrhFebcpWIf8AAAAASUVORK5CYII=
Resim gönderdim ama olmadı sanırım.Google den bakabilirsin aynen dediğim şekilde zaman aşımı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri