Youtube Google Vergi (ANA KONU)

bilmiyorum, kimileri 2015, 2021'e girdiğimizde bitecek diyor

2017'ye kadar incelenmiş durumda en son. 2015 yılındaki gelir 1 ocak 2021'de 5 yıllık süreci geride bıraktırır.

Yani şöyle düşünün 2019 yılında olduğumuz için en son inceleyebilecekleri yıl 2018, ilk inceleyebilecekleri yıl da 2014. Öncesine bakamıyorlar.

1 ocak 2020 ye kadar tebligat gelmezse 2014 ün işi bitiyor.

Arkadaşlar yine her kafadan bir ses çıkmış...

mnoteye gelen tebligat 2015-2016 için,buda demek oluyor ki bu sene biterse 2015 bitecek,aksi olsaydı 2014 içinde sorgulama yaparlardı !

Yani 2014 zamanaşımına uğramış durumda....

Anlayanlar anlamayanlara anlatsın !!!

mnoteye gelen tebligat 2015-2016 için,buda demek oluyor ki bu sene biterse 2015 bitecek,aksi olsaydı 2014 içinde sorgulama yaparlardı !

Bir sebepten dolayı 2014 ü dahil etmiyorlar. Ama senesi dolduğu için değil bilmediğimiz bir durum veya sebepten dolayı.

sen kanuna bak, mnote ye gelip gelmemesine göre dönmüyor işler özel durumlar genel uygulamaya sebeb olmaz. inşallah kimseye gelmez ama kanun 5 sene, kesin zamanaşımına da 1 ocak 2020 de ulaşacak.

arkadaş bi netleştiremediler şu işi, madem öyle google ireland ödemelerinden otomatik bi de sen kesinti yap bizimde kafamız rahatlasın.

ben 7 ocak 2019 gitmiştim yanlarına 2014 vardı elelrinde 2013 görmiyorlardı 2012 ve 2018 liste elime vermişlerdi .

imkanınız varsa adres kaydını yurt dışına aldırın bana her hangi bir işlem yapamadılar fakat arkadaşıma fena yaptılar.

sen kanuna bak, mnote ye gelip gelmemesine göre dönmüyor işler özel durumlar genel uygulamaya sebeb olmaz. inşallah kimseye gelmez ama kanun 5 sene, kesin zamanaşımına da 1 ocak 2020 de ulaşacak.

Hocam bu sene gelen tebligatlara bakmak lazım ,ben gördüğüme inanırım..

Tebligat gelen biri daha varsa forumda,hangi yıllar için çağırmışlar bir zahmet paylaşıversin,aydınlanmış oluruz !

Hocam bu sene gelen tebligatlara bakmak lazım ,ben gördüğüme inanırım..

Tebligat gelen biri daha varsa forumda,hangi yıllar için çağırmışlar bir zahmet paylaşıversin,aydınlanmış oluruz !

işte her tebligatı da görme imkanımız yok, her tebligat gelen de ytpara-r10 da yazmıyor sonuçta, muhakkak vardır 2014 için gelenler ama fazla bişey kalmadı şu 2 ayı atlatsak kurtarıcaz.

işte her tebligatı da görme imkanımız yok, her tebligat gelen de ytpara-r10 da yazmıyor sonuçta, muhakkak vardır 2014 için gelenler ama fazla bişey kalmadı şu 2 ayı atlatsak kurtarıcaz.

Aynen,dikkat ettiğim yılsonu olunca tebligatlar hızlı gelmeye başlıyor herkese..Hakkımızda hayırlısı..

Beyler ben şuan aylık ortalama youtube dan 4 bin tl gelir alıyorum. Bu gelirim 2019 mayıstan itibaren başladı. 2019 yılı gelir beyanlarını 2020 Marta kadar verebiliyoruz sanırım. Ben 2020 martta gidip beyan versem ceza yermiyim ? Gelirlerim 2019 Mayısta basladı.. Ayrıca vergi olarak %20 gelir %18 kdv mı isterler ? % olarak ne kadar isterler ?Kanalım türkce olmasına ragmen benim youtube analytıcs de izlenmelerimin %45 i türkiye gerisi yurt dısı.. Analytcs verileri kanıt mıdır ? Bilgilendirecek bu konuda benimle aynı durumda olup bilgisi olanlar yorum yaparsa hepsinden Allah razı olsun.

arizi kazanç

yıllık arizi kazanca bakılıyor diye duydum. 2019 yılı arızi kazançlara bi bak...

Beyler ben şuan aylık ortalama youtube dan 4 bin tl gelir alıyorum. Bu gelirim 2019 mayıstan itibaren başladı. 2019 yılı gelir beyanlarını 2020 Marta kadar verebiliyoruz sanırım. Ben 2020 martta gidip beyan versem ceza yermiyim ? Gelirlerim 2019 Mayısta basladı.. Ayrıca vergi olarak %20 gelir %18 kdv mı isterler ? % olarak ne kadar isterler ?Kanalım türkce olmasına ragmen benim youtube analytıcs de izlenmelerimin %45 i türkiye gerisi yurt dısı.. Analytcs verileri kanıt mıdır ? Bilgilendirecek bu konuda benimle aynı durumda olup bilgisi olanlar yorum yaparsa hepsinden Allah razı olsun.

En son nezaman ödeme aldınız, adsenseden Türk Bankalarına, cevap verirseniz sevinirim
2018 de en son 1.ayda ödeme almıştım tr de sonra ban yedi hesap 2019 da yeni adsense açtım 5-6 ödeme aldım şimdi kendi adıma tr adsenseden gelir yok 2019 u da sayarlarmı bilmiyorum

Yıllık kazançlara göre vergi dilimi
9b9WmZ.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri