2015 den 2020 ye kadar bide bağkur borcu islendi
bu durumu yaşayan var mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mahkemesi devam edenler de durum ne? Ben bugün uzlaştım 72bin cıktı, ek olarak faizi ne kadar çıkacak bilmiyorum. Ödemeyip hapse girmeyi düşünüyorum ����
sanırım paket içeriğin de varlık barışı da olabilir miş
bugün e devletten yapılandırma yaptım 6008 tl olan borç peşin ödemeyle 31ocak 2021 e kadar ödersem 2966 ya düştü.
hangi dönemler ne kadar para kazanmıştınız hocam? kaç ay sürdü ortalama aylık ne kadar aldınız kaç sefer aldınız?
teşekkürler
O GSS prim borcunu yapılandırmış büyük ihtimal, yanlış konuya yazmış.
hangi dönemler ne kadar para kazanmıştınız hocam? kaç ay sürdü ortalama aylık ne kadar aldınız kaç sefer aldınız?
teşekkürler
O GSS prim borcunu yapılandırmış büyük ihtimal, yanlış konuya yazmış.
Arkadaşlar Annemin üzerine 320 bin tl lik google adsense kazancına 85 bin tl ceza yedik. Uzlaşmayı imzaladık. Sanırım vergi dairesine gidince faiz filan da hesaplanıp üstüne koyuyorlarmış. Perşembe günü öğreneceğiz bakalım.
Arkadaşlar Annemin üzerine 320 bin tl lik google adsense kazancına 85 bin tl ceza yedik. Uzlaşmayı imzaladık. Sanırım vergi dairesine gidince faiz filan da hesaplanıp üstüne koyuyorlarmış. Perşembe günü öğreneceğiz bakalım.
hocam anneniz üzerinden siz para kazandınız diye size herhangi bir ceza yada yaptırım uyguladılar mı ? yada uygulama şansları var mı
yok herhangi bir sıkıntı olmadı
Vergi borçları dışında incelenen yıllara sigorta borcu da çıkıyor sanırım. E devletten bağkur ve sgk kısmını bir kontrol et.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.