Youtube Görevlisi Esra ve ben (yorum sizin)

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

elfida

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wutuwutu.com
Arkadaşlar özgün çalıştığım bir kanalımda bir videom için ice flow şarkısından 1 ay kadar sonra eşleşen aldım. Bu adam önce free non copyright olarak dağıttı daha sonra telif alıp aklı sıra bu müziği kullananların reklam gelirlerini almaya karar vermiş.Bende eşleşene itiraz edip ücretsiz olduğunu bu adamın free olarak dağıttını ispatladım adam tırstı hak taleplerini geri çekti. 3 hafta soru işaretinde kaldım bu sürede videodan reklam geliri alamadım tabi. Daha sonra youtube tuttu 14 gün içinde müziğin ücretsiz olduğunu ispatlayın yoksa para kazanma yasak diyor. Adam hak taleplerini çekti yinede reklam yayınlatmıyor. Video günde 3,3-5k hit alıyor önemli değil ama silmek istemiyorum tamamı bayan abone çekiyor. hakkımı savundum ancak youtube esra bana mısın demedi :) Buyrun resimler ;

Arkadaşlar bu konuşmalardan sonra inanmayacağınız birşey söyleyecem 10-15 dk sonra faceden esra ...... diye bi bayan ekledi 25-30 yaşlarında acaba o mu diye merak ediyorum :) merhaba yazdım cevap vermedi. Raslantı da olabilir ama bilmiyorum. Bu sabahta yine youtube esra mail göndermiş daha iyi sizinle nasıl ilgilenebiliriz forumu doldurmak istermisiniz diye. Bu genel mesaj biliyorum ama bu kız beni şüphelendirmeye başladı :)

Ah esra ahh kimbilirr ne canlar yakiyor boyle :D

nasıl nir yokluktasın anlamadım ^^ youtube elemanına sulanılırmı ya ^^

Yokluk değil varlık içinde yüzüyom çok şükür :) O değilde arkanda bi googlenin youtube çalışanı veya küçük bi sorumlusu olsun Spam o zaman tatlı olmazmı özgünle uğraşmaya gerek kalmaz :)

Yakışıklı bi abimizsin nasıl yüz vermemiş anlamadım twitterini bul spamlıyalım :D

hocam sen durumu güzel izah etmişsin ama
bu esrada odun çıkmış
şansına artık :)

[MENTION=5995]elfida[/MENTION] ayarla şu esrayı ünlemlerimizi yeşil yeşil $ yapalım. esra yengemiz olsun. yt esra arkamızda olsun...
şaka biryana videodaki müziği kaldırıp yt ücretsizlerden müzik eklesen olmazmı ?

Ee Kız Googlede Çalışıyor Sen Alta emre Caver yazarsan Kızda Bekarsa Gidip Faceden Bakar Yakışıklımı Diye E Senin de Maşallahın var. Sonuç ''Allah Bi yastıkta ... :D

Beyler şimdiden hakkınızı helal edin sonum pek vahim duruyor mesajlarınızı okudum gaza geldim mail attım. Ne yazdığımı söylemeyim ben bile inanamıyorum ama mesaj gitti hadi hayırlısı :) Bu arada o videoyu silip BBC music arşivinden free müzik ekleyip tekrar yükledim.

Beyler şimdiden hakkınızı helal edin sonum pek vahim duruyor mesajlarınızı okudum gaza geldim mail attım. Ne yazdığımı söylemeyim ben bile inanamıyorum ama mesaj gitti hadi hayırlısı :) Bu arada o videoyu silip BBC music arşivinden free müzik ekleyip tekrar yükledim.

cok pis gaza getirmişler hocam seni hakkında hayırlısı diyelim:D

dil dile değmeden dil öğrenilmezmiş :D

Hahaha Esra olayı çok enteresan :D

Yt artık izdivaç programlarının yerini alacak.

bunlar hep amerikanın oyunları :D

Kızı işten kovduracaksın ya Google amca diyecek iş yapmaya mı geldin evlenmeye mi diye hakkınızda hayırlısı. Allah bir yastıkta kocatsın. Düğüne çağır da bir küçük altın alırız hani :D

Hayırlısı :) ama google ajanı olmasın çinlilerin taktiği vardıya saraya kız verip ajan yerleştirmişlerdi :D
şaka bir yana herşeyin hayırlısı diyelim Youtube'de kaybeden aşk'da kazanır belkide ünleme düşen her ikisin'de :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri