- Web sitesi
- www.wutuwutu.com
Arkadaşlar özgün çalıştığım bir kanalımda bir videom için ice flow şarkısından 1 ay kadar sonra eşleşen aldım. Bu adam önce free non copyright olarak dağıttı daha sonra telif alıp aklı sıra bu müziği kullananların reklam gelirlerini almaya karar vermiş.Bende eşleşene itiraz edip ücretsiz olduğunu bu adamın free olarak dağıttını ispatladım adam tırstı hak taleplerini geri çekti. 3 hafta soru işaretinde kaldım bu sürede videodan reklam geliri alamadım tabi. Daha sonra youtube tuttu 14 gün içinde müziğin ücretsiz olduğunu ispatlayın yoksa para kazanma yasak diyor. Adam hak taleplerini çekti yinede reklam yayınlatmıyor. Video günde 3,3-5k hit alıyor önemli değil ama silmek istemiyorum tamamı bayan abone çekiyor. hakkımı savundum ancak youtube esra bana mısın demedi
Buyrun resimler ;

Arkadaşlar bu konuşmalardan sonra inanmayacağınız birşey söyleyecem 10-15 dk sonra faceden esra ...... diye bi bayan ekledi 25-30 yaşlarında acaba o mu diye merak ediyorum
merhaba yazdım cevap vermedi. Raslantı da olabilir ama bilmiyorum. Bu sabahta yine youtube esra mail göndermiş daha iyi sizinle nasıl ilgilenebiliriz forumu doldurmak istermisiniz diye. Bu genel mesaj biliyorum ama bu kız beni şüphelendirmeye başladı 

Arkadaşlar bu konuşmalardan sonra inanmayacağınız birşey söyleyecem 10-15 dk sonra faceden esra ...... diye bi bayan ekledi 25-30 yaşlarında acaba o mu diye merak ediyorum