bnde zaten kendim çekip koyuyorum
Türkçe içerik mi yoksa yabancı mı çalışıyorsunuz bende özgün düşünüyorum da bir bu durumdan dolayı tereddüt de kaldım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bnde zaten kendim çekip koyuyorum
Very Niche and Spam Ortakligi.
Dikkat sadece 1 Dakika paylasima acikdir bu mesaj.![]()
Cok sukur 1 adsenseden anca bu kadar cikiyorAllah artırsın ama daha fazla kazanıyorsunuz zannediyordum![]()
Cok sukur 1 adsenseden anca bu kadar cikiyor![]()
Ustad herseyi uygun yaparsan hic bir zarari olmaz.Kategorileri iyi secmek,adsenseye ekledigin kanallara Niche yada spam cok iyi derecede orantilamak,niche kategorilerini iyi yerlerde imlemek tanitmak vs hepsi onemli.))))) 30 k gosterime 1000 Tl ))) Adsense zarari olmuyormu hic? Kelimeler Videolara uygunmu azda olsa ? )
Allah artırsın ama daha fazla kazanıyorsunuz zannediyordum![]()
Allah artırsın ama daha fazla kazanıyorsunuz zannediyordum![]()
Ne KAdardı Ya Ben Göremedim :S![]()
Pek bir şey değil ya çerez parasını çıkartıyor işte
---------- Mesaj saat 21:54:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:51:14 civarında gönderildi. ----------
@Muslera06 Hocam iyi hoş da merak ettiğim bir şey var? Hayal ettiğin bir şey var mı yani bu parayı heralde bankada beklesin diye kazanmıyorsunuz heralde ne gibi bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz?
Pek bir şey değil ya çerez parasını çıkartıyor işte
---------- Mesaj saat 21:54:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:51:14 civarında gönderildi. ----------
@Muslera06 Hocam iyi hoş da merak ettiğim bir şey var? Hayal ettiğin bir şey var mı yani bu parayı heralde bankada beklesin diye kazanmıyorsunuz heralde ne gibi bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz?
Çerez parası ama kime göre çerez parası söyleyin şu miktarıda bize de azim gelsin![]()
Bir kizim var ellerinizden oper.Bugune kadar her turlu yoklugu gormus biri olarak zaten ben kendimden gecmisim.Kizimin gelecegi icin yatirimlar yapmak kendim icinde karnimi doyuracak,acikda kalmayacak sekilde bir normal hayat.Baska bir istegim vs yok yani.Allah olmayana versin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.