Cevap: Re: Youtube hakkında sorularınızı siz sorun ben cevaplıyayım.
Bu forumda bir cok arkadas tek vps/vds uzerinden guncel 50+ uzeri video yukleyip hala spama takilmiyorken,bu cevap olmamis arkadasim..tabii bu senin kendi fikrin..
Google'in spam olayini cozen gitsin Google'da ise baslasin...
Bu forumda bir cok arkadas tek vps/vds uzerinden guncel 50+ uzeri video yukleyip hala spama takilmiyorken,bu cevap olmamis arkadasim..tabii bu senin kendi fikrin..
Google'in spam olayini cozen gitsin Google'da ise baslasin...
Kardesim bak yazdigini defalarca okudum eger anladigim anlami tasimiyorsa ozur dilerim... ben sunu anladim..
arkadas cevap vermis sizde diyorsunuz ki cevabiniz yanlis.!!!
cunki.!!! bu forumda 50 nin ustunde video yukleyen var ve spama dusmuyorlar ben bunlari biliyorum, ben bunlari bilirken sizin bu cevaniniz yanlis.!!!
zaten bu spama dusme durumunu cozen cok iyi biliyordur bu isi.!!!
diyorsunuz, dogrumu ?
bende diyorum ki arkadasim o kisi spama dusmuyor bu kisi dusuyor..
mesela soru nasil gelmis spama care varmi diye gelmis arkadasda anlatmis..
spama care var evet.!!!
Kaliteli VPS yada iyi bir sabir hizli bir internet.!!
eger bu sekilde calismiyorsaniz googlenin spama tanima sistemini asamazsiniz bu imkansizdir.
simdi siz bu konuda ayni seyi soyluyorsaniz spama dusmeye care yok imkansizdir zaten biri bulsa gitsin googlede calissin diyorsaniz ve ben burda diyorum ki.!!!
imkansiz birsey icin cevap vermeniz bile gerekmiyordu, gereksiz anlamsiz bos sey diyorum... ve ustelik bu sekilde, bu anlamda yazmis iseniz yanlis kisiye yazmissiniz.
2. anladigim diyorsaniz eger onu soruyu sorana yazmalisiniz
1. anladigim seyi diyorsaniz, gereksiz bos konusyorsunuz
Arkadas dogru soyluyor gunde 50 uzeri videoyu tek tek nomal yukleymez ya vds kullaniyor yada bot bu yuzden spama duser ama tek tek yuklese veya saglam bir vps kullansan dusmez bunu anlatmaya calismis ve siz diyorsunuz ki cevabiniz yanlis.!!!
dogru anladigimi dusunuyorum ve ona gore cevap verdim banada yanlis diyorsunuz ? benim sizi yanlis anladigimi idda ediyorsunuz ve durmadan yazinokuyun gelin diyorsun ve bende okuyorum geliyorum anladigim seyden farkli birsey anlamiyorum kusura bakmayin...
Bir yanlisim varsa ozur dilerim benim anlayisim bukadar.!!!