Youtube hakkında sorularınızı siz sorun ben cevaplıyayım.

• Kullanıcı echelon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Video imleme siteleri neleri kullaniyorsun.. Forumda bir liste var %90 i artik calismiyor. kaliteli imleme siteleri nelerdir.

Spam olayindan nasil kurtulacagiz onu anlatirsan sevinirim, ben çok kannalla çalisiyom kannallarim spama cok takiliyor

ben sana spam konusunda seve seve yardımcı olurum 1 kaç gün sonra

son 1 aydır bir taktik deniyorum şuana kadar olumlu sonuçlar aldım

Video imleme siteleri neleri kullaniyorsun.. Forumda bir liste var %90 i artik calismiyor. kaliteli imleme siteleri nelerdir.

hocam inan hiç ihtiyaç duymadım imleme sitelerine ama sizin için araştırırım bu konuyu.

---------- Mesaj saat 19:36:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:34:38 civarında gönderildi. ----------

s.a. hocam yenı pc aldım. adsense ve youtube kanallarına ynı pcyle girmek ne kadar mantıklı? ve bir tane daha net bağlatacagım..yeni bir de adsense alacagım o ip uzerinden. vps ve bot olaylarına gırmeyecegım..spam olayından ötürü sıkıntı olur mu

aynı ip den farklı adsense kullanmada sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

ay olduda kuaforum kanalımda kendı vıdeolarımı paylasıcam yavas yavas bu ızlenım normalmı sızce? nasıl gıdıyo
izlenimlerimiz nezaman artıcaktır tahmını bır cvp alabılırmıyım
bu arada batuhana teşekkurler :)

Arkadaşlar Merhaba;

Youtube ile para kazanma hakkında kafanıza takılan sorulara elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım.

Sorulan sorulara verilecek cevaplar mesaj sırasına göre yapılacaktır.Sorulan sorulara diğer arkadaşlar cevabından emin olduğu sürece cevap verebilir.

Herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Gün içerisinde çalıştığım için mesai saatlerinden sonra sorulan sorulara cevap verebilirim.

Sorularınız için şimdiden teşekkürler.

Her Türlü soru ve sorunlarınız için konu altından yada pm ile cevap vermeye hazırım.Partnerlik soruları hariç o konuda hiç bir bilgim yok

Hocam şu konuma bir bakar mısınız ?

http://www.ytpara.com/adsense-soru-...ube-adsense-yanlis-mi-sayiyor.html#post105291

ay olduda kuaforum kanalımda kendı vıdeolarımı paylasıcam yavas yavas bu ızlenım normalmı sızce? nasıl gıdıyo

Özgün video ise elbet yakın bir zamanda karşılığını alırsınız ki zaten almaya başlamışssınız.Youtube hesapları şarap gibidir yıllandıkça güzelleşir:)

hocam muhtemelen önerilen video olmuştur. o yüzden izlenmelerde artış meydana gelmiş olabilir.

iyi gidiyorda tbm dengesiz kanal ile ilgili niche etiket girin ayrıca sanki video reklamları kapalı gibi to çok az

bilginiz varsa mozilla google chrome gibi tarayıclırda geçmişi çerezleri falan tamamen güzelce temizlemeyei anlatırsanız sevinirim, bazı arkadaşlar bunları yaparak yeni gmail hesapları açıyorlar ve telefon oanyı istemiyor, çok fazla k7.net i kullanamak istemiyorum sadece 15dk+ onayını k7 ile yapmak istiyorum o yüzden lazım.

Cevap: Re: Youtube hakkında sorularınızı siz sorun ben cevaplıyayım.

Bu forumda bir cok arkadas tek vps/vds uzerinden guncel 50+ uzeri video yukleyip hala spama takilmiyorken,bu cevap olmamis arkadasim..tabii bu senin kendi fikrin..

Google'in spam olayini cozen gitsin Google'da ise baslasin...

Bu forumda bir cok arkadas tek vps/vds uzerinden guncel 50+ uzeri video yukleyip hala spama takilmiyorken,bu cevap olmamis arkadasim..tabii bu senin kendi fikrin..

Google'in spam olayini cozen gitsin Google'da ise baslasin...

Kardesim bak yazdigini defalarca okudum eger anladigim anlami tasimiyorsa ozur dilerim... ben sunu anladim..

arkadas cevap vermis sizde diyorsunuz ki cevabiniz yanlis.!!!

cunki.!!! bu forumda 50 nin ustunde video yukleyen var ve spama dusmuyorlar ben bunlari biliyorum, ben bunlari bilirken sizin bu cevaniniz yanlis.!!!

zaten bu spama dusme durumunu cozen cok iyi biliyordur bu isi.!!!

diyorsunuz, dogrumu ?

bende diyorum ki arkadasim o kisi spama dusmuyor bu kisi dusuyor..

mesela soru nasil gelmis spama care varmi diye gelmis arkadasda anlatmis..

spama care var evet.!!!

Kaliteli VPS yada iyi bir sabir hizli bir internet.!!

eger bu sekilde calismiyorsaniz googlenin spama tanima sistemini asamazsiniz bu imkansizdir.

simdi siz bu konuda ayni seyi soyluyorsaniz spama dusmeye care yok imkansizdir zaten biri bulsa gitsin googlede calissin diyorsaniz ve ben burda diyorum ki.!!!

imkansiz birsey icin cevap vermeniz bile gerekmiyordu, gereksiz anlamsiz bos sey diyorum... ve ustelik bu sekilde, bu anlamda yazmis iseniz yanlis kisiye yazmissiniz.

2. anladigim diyorsaniz eger onu soruyu sorana yazmalisiniz
1. anladigim seyi diyorsaniz, gereksiz bos konusyorsunuz

Arkadas dogru soyluyor gunde 50 uzeri videoyu tek tek nomal yukleymez ya vds kullaniyor yada bot bu yuzden spama duser ama tek tek yuklese veya saglam bir vps kullansan dusmez bunu anlatmaya calismis ve siz diyorsunuz ki cevabiniz yanlis.!!!

dogru anladigimi dusunuyorum ve ona gore cevap verdim banada yanlis diyorsunuz ? benim sizi yanlis anladigimi idda ediyorsunuz ve durmadan yazinokuyun gelin diyorsun ve bende okuyorum geliyorum anladigim seyden farkli birsey anlamiyorum kusura bakmayin...

Bir yanlisim varsa ozur dilerim benim anlayisim bukadar.!!!

Sevgiki güzel kardeşim...

Konuyu dün bağış mevzuğu ardından kapayacak tım fakat belki faydalı birşeyler çıkar umudu ile müdahale etmedim!

Bu şekilde 1 konu altında insanların sorularına cevap vermek yerine, açmış oldukları konuları inceleyerek onlara daha fazla yardımcı olabileceğini düşünüyorum...

Yine de yardımın için tüm arkadaşlar adına teşekkür eder, bireysel konularda desteğinin devamını görmek isterim...

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri