Çok ünleme girdiğim söylenemez ama ara sıra oluyor.Şimdilik dert edecek bir derecede değil benim için bakalım.
Dediğin olabilir ama atladiğın nokta şu ; Ben uyarsamda,ilerde sorun olduğunda uyarı yaptığım kısımlar değil işlerine gelenleri yazıp çizdikleri için değişen pek bir şey farketmiyor.
Bak buda neden biliyormussun madem konu açıldı yazalım..
Kimse kusurabakmasın yanlışda anlamasın üstünede alınmasın yazdıklarımdan öncelikle bunu belirteyim..
Awe ödeme yapıyormu hocam diyorlar... Evet arkadaşlar ben şu tarhden beri çalışıyorum ödemelerimi aldım,alıyorum.Her ayın 29-2-5 arası ödüyor diyorum ki yılbaşına kadar buydu düzeni.sonradan gecikmeler vs oldu şu anki gibi..Herneyse arkadaşlar yapıştırıyorlar awe ye alıyorlar kanalları ve örnek Nisan 1 de kanalı partner yaptı nisan 29 da ödeme talep ediyor. Sonra ödemem gelmedi deyip gerçekden ödemesi gelmeyenlerin arasında kendinide sayıyor.Neden bilgi eksikliği ödeme sistemini zamanını bilmeyen kişiler çogu.
Hadi bunu geçelim..
Awede kanalında para kazanıyor,ödemesi yapılmıyor.Ve dediği şey şu..Awe aldı paranı yattı üstünee.. Yav arkadaş ben olayım diğer abilerimiz tecrübeli genç kardeşlerimiz olsun heryerde yazıyoruz,Paranızın üstüne yatmazlarrr.Youtube öderse ödemek zorundalar mecburlar diyoruz anlamıyorrr.Awe paramı aldı yedi üstüne yattı. Demiyorki ulen ödemesede haklı sanki kendi videomdanmı kazanıyorum attığım dizi fim veya anime vs demiyor.
Hadii bunuda geçelimm...
Konu açıyorum diyorumki bakın artık awe de ödeme talebi yapmanıza gerek yok.Adamlar sistemlerinin altyapısını düzenli ödeme vs gibileri yapıyorlar yakında faliyete geçecek siz sadece şu linkden girin paypalınızı bilgilerinizi güncelleyin diyorum..

Halen ne olur ne olmaz deyip form dolduranlar var.
Yani bu tek awe içinde değil bütün networklerde yenilikler,kurallar değişimler herşey olur olacakda.Biraz sabırlı birazda istedikleri gibi yapsak her işi inan aksayan bişey olmazda ödemelerin aksama sebebide biziz zaten.
Tamam adamların eksiği çok bu bi gerçek ama kim ne derse desin savunsun bunlar kadar kazandıran yüksek bgbg ler veren parayıda ödeyen bir fullscreen bide bunları gördüm ben.Buna bir örnek vereyim mesela...
Zoomin de ve awe de aynı başlıklarla,lütfen çok iyi okuyun burasını...
8 Adet kanal 4 tanesi Zoominde 4 tanesi awe de partner.Her kanalda aynı İÇERİK,AYNI TÜR,AYNI UZUNLUK,AYNI ETİKET AÇIKLAMA yani herşeyleri aynı ama 4 tanesi zoominde 4 tanesi awe,de.
Awe Catır catır ödedi,zoomin kanalıincelemeye aldı vs dedi bekleyin dedi yt inceliyor dedi ve 4-5 ay geçti ödemedi kaldı para.
Şimdi bana siz söyleyin awe mi iyi,ödeme yapıyor düzensizde olsa,düzenli olan ödemeyi gününde yapan ve gerçekden doğru konuşmak gerekirse awe den iyi sistemi olan başdan sistemi yapıp bu işe giren zoominmi ödeme yapıyor..
Yada hadi çıkın işin içinden.
Yani benim veyahut bu işi bilen birisinin ne dediği önemli değil uyarıda yapsak bunu yapın derken sorun çıktığında uyarı yaptığımız yerleri değil o işi yapın dediğimiz yerleri yüzümüze vururlar.Bu yüzdendirdi ben uyarılı şekilde temkinli şekilde bunu bunu yaparım desemde değişen birşey olmayacakdır buna emin olun.
Bu konu çok uzun sadece awe vs ile değil bütün networklerin tadı tuzu kaçtı.Sürekli partner kanallarla çalışan ben nerdeyse son 3-4 aydır 1 partnerli kanalım dahi yok.Kimin ne yaptığı belli değil bu yüzden her zaman dediğim gibi sabırlı olun,Bol alternatifli çalışın biri olmazsa biri olsun işinize düzeninize bakın.
Spam için sorun çıkartmam diyenler bugün spamlı kanalı partnerden atarız diyorlar.Veyahut partnere girmek için kitabına uygun yükleyin partner yapın diyenler bugün yakalrsak görürsek atarız diyor.Awe olsun zoomin creative forela ve digerleri alayıda aynı bok afedersiniz.Sayemizde diyorumki bu bir gerçek spamcıda olsak sayemizde adam oldular bi tarafları kalkdı.
Yabancılar için 1 CENT çok kıymetlidir.Aylık 1500 Euro maaş onlar için Kral olmak demekdir.Siz burda 15-16-18-20 yaşınızda aylık 5-10-20-50-60k dolar kazandınız,sizlerden aldıkları komisyonlarla adam oldular.Şimdi onlar bizi adam yerine koymuyorlar.Bu yuzden alayı aynı.Yapıyorsanda alternatifli her yerden partnerli kanalın olacak farklı farklı içerikle çalışacak biri olmazsa biri olur deyip işine bakacaksın.
Tabi 1-2 kanalla uğraşamıyorum 5-10 kanalla nasıl uğraşayım diyorsan sen bu işde çokdan kaybetmişsin demekdir...