hocam ben forumda yeniyim ortalama 1 ay kadar oldu şu ana kadar 50 kanal açtım ve ortalama günlük 40 tl getiri sağladım benim sorum adsense ile ilgili yapmak istediğim olay her adsense için 50 kanal bağlamak şöyle ki ; benim 3 banka da hesabım var her bankada da 2 şer hesap ayrı iban lar olarak şimdi ben adsense hesaplarını kendi ismim ile mi açmalıyım ve bankadaki hesaba bağlamalıyım yoksa fake bir isim soy isim kullanmalımıyım sorun olur mu bazı arkadaşlar olmadığını söylüyor nasıl bir yol izlemeli..
selamlar..
Benden herkese bir tavsiye hemde şiddetle tavsiye olsun bu mesaj...
Sakın ama sakın kesinlikle 2-3 adsensesi olan asla aşağıdaki yazdığım işleri yapmasın.Youtube üzerinde artık adsensenin lamı cimi yok hiç acımıyor buna çok dikkat edin.Bi mimlenirseniz adsense ile kazancı unutun.
1 Den fazla adsense ile çalışanlar,2-3-5-7-10 adsense vs artık neyse..
Adsenseleriniz arasında ;
Aynı Banka Şubesinde Farklı hesap numaraları,
Alacaklı isim ve hesap bilgilerinde soy isim benzerliği,
Adres bilgilerindeki benzerlikler,
Aynı sokakda farklı adres farklı numara,
Aynı semtde isim soy isim banka adres benzerliği,
Mail adreslerinin benzerliği,
Güvenlik maillerinin ve telefonlarının benzerliği, gibi bilgileriniz asla birbirine bağlı yakın ilişkisi olduğu anlaşılan bilgiler olmasın.
Bakın bu yazdıklarımı yapanlar bir adsense giderse alayısırayla gider ve açtığınız,pini dahi gelen sıfır adsensenizde olsa patlar kapatılır.Artık Adsense Youtube üzerindemi bu kadar çok sıkıyor bilmiyorum felaket derecede benzerliklerden hesap kapatıyor.
Bu durumu başta ben,triqalx,strider,mNote,beyto33 vs gibi bir çok yakın arkadaşımız tatmış yaşamış ve hatta bunu söylememize rağmen aynı hatayı yine yapan Strider,mNote ve yakın bir arkadaşımızın adsenseleride dün ve 1 hafta öncesinde olmak kaydı ile uçmuştur.Hemde daha önce kapayılan adsense hesapları ile ilişiği tespit edildi denilerek.
Sakın bunları yapmayın artık.Ben yapıyorum birşey olmuyor diyenlerde tedbirli olsun,tedbirini alsın bir ban yersen bitersin.Aman dikkat edin çok önemli bu.
@
Serk@nYT, Serkan üstadım seni tekrar buralarda görmek güzel...Sana ulaşamak,rızanı almak istedim bir konuda ulaşamadım kusuruma bakmazsın umarım.Konu şu:
Senin şu 1 küsür saatlik videonu kendi kanalıma ve siteme ekledim ve youtubeden para kazanmak istiyenler için yol gösterici olarak belirttim. Açıklama kısmına açıklamalarıyla beraber ytpara.com' a link verdim, videonun senin olduğunu da yazdım. ilgili kanalda adsense açık değil ve hiç açık olmadı. Üstad,senin düşüncenle aynı düşünce de olduğumu düşünüyorum yani fayda görecek olan görsün.Youtube den para kazanmak isteyenleri sitemden ve kanaldan videon aracılığıyla bilgi verip, daha fazlası için forumu öneriyorum. Youtube Para kazanma ile ilgili makalede yer verip, aynı şekilde link verdim foruma.
Şu zaman bu zaman sana ulaşamadım (pm kapalı,skype ulaşamadım) eğer rızan yoksa ilgli videoyu kaldırabilirim. Hakkını helal et.
Anlayışın için şimdiden teşekkürler üstadım.
Üstadım ne kusuru ne izini.Para kazanmasınıda aç paranıda kazan.Sormana bile gerek yok.1 kişiye dahi faydası olacaksa ne mutlu.Reklam dahi yapma hatta hiç sorun değil bu konuda rahat olabilirsin.Bu güzel davranişın düşüncen içinde çok teşekürler ama dediğim gibi istediğin yerde istediğin kadar paylaşabilirisn sorun yok.